Mamici de martie - aprilie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 24
kmi78 spune:
of CRIA, ce sa faci, astea sunt neplacerile sarcinii; dar nu dadeai cu crema burtica si sanii, este si ereditara treaba cu vergeturile, daca esti ametita sigur ai anemie, fier ai luat? si dupa ce nasti trebuie sa ai grija pt ca cele mai multe fete se confrunta cu ameteala, asa ca mai bine ia fier de pe acum;
BiancaM spune:
Salutare mamici si gravidute si bebelusi!!!
Maine e ziua cea mare si la noi! Azi am fost la control, si am dilatatie 4, asa ca am ajuns la concluzia cu doctorita ca putem sa inducem.
Asa ca maine dim la 7 suntem la spital(5 dupamasa acasa). Of, Doamne, sper sa reactioneze organismul meu bine la oxitocina si sa ma dilat repede. Am optat si pentru epidurala, ca am zis ca daca eu am ajuns la 4 fara dureri, cand or incepe contractiile o sa fie jale.
Nu ne-am hotarat pentru nume inca, dar o sa vedem noi maine
.
Acum ma duc sa pun de ciorba si de supa, sa am provizii pentru cand ne-om intoarce acasa(cel mai probabil in ziua de Pasti
).
Va pup!!!
39+2
Bebica al nostru e 
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1
tzuna spune:
Am revenit si eu fetelor!
Nu am avut zile prea bune. Ce sa va zic.... Ne luptam cu plansetele care tin cu orele. In seara asta sotul disperat a hotarat sa o lasam sa planga cate 2 minute si apoi sa ne ducem la ea. A cam functionat. acum doarme dar nu am apucat sa-i facem baie ca in tot timpul asta (de la 18 pana acum) a si mancat cam din 1/2 in 1/2 de ora initial numai la san (ca nu i-am mai dat cu biberonul de 3 zile) si apoi 30 ml la biberon. Asa ca mai asteptam vreo 1/2 de ora si-i facem baie.
In rest... vroiam sa ma laud ca papa la san si doarme 3 ore (daca e noapte sau daca o scot in plimbare) daca stam in casa se schimba povestea....
Si de 2 zile ma duc cu ea la IOMC ca sa-i faca un tratatment pentru infectia la ochi luata din maternitate. Asa ca in fiecare zi dau 400.000 pe taxi. Plus banii la dr... super ce sa spun. Sunt destul de suparata. Si maine ne ducem iar> Daca se circula la fel ca astazi atunci vai de noi.
Ieri am reusit sa ajung si la conf. Iagaru de la IOMC si ne-a confirmat si el ca are un hematom la gat si ca in rest e bine. Mai are Chiar putin icter care e influentat de alaptat dar mi-a spus sa nu-mi fac griji ca-i va trece. Nu mi-a dat nimic gen fenobarbital.....
In rest ce sa va mai spun... Am de facut o gramada de treaba... Nu reusesc sa fac nimic, abia am timp sa mananc ... Si duminica imi vin musafirii pentru botez. Cred ca suntem primii cu botezul:va fi a doua zi de Paste la o bisericuta in Pajura.Sper ca dupa botez sa se mai linisteasca si Maria. Mi se rupe sufletul cand o aud cum plange dar ne-a si disperat in acelasi timp. Azi dupa masa de la ora 16 nu s-a mai linistit asa ca pe la 17 am iesit afara desi nu mai aveam de gand sa o scot (am umblat toata dimineata pe la spital...). Afara doarme,nu zice nimic. Cum am ajuns in casa cum a inceput... Nu stiu ce sa mai cred... Nici nu cred ca sunt colici ca nuse mai strange de burta... Doar plange. Si nu tace nici in brate....
Eram datoare cu niste raspunsuri dar probabil sunt cam vechi acum.
ELLYANE- si eu as vrea sa ne intalnim. Dar de acum dupa Paste ca la mine va fi nebunie pana Marti.
ABSOLUTA- eu ii dau 2 pic de vigantol
GABDYD- daca ai mameloanele mici sterge neaparat crema garmastan ca nu poate prinde bine. Si oricum e amar asa cum spunea cineva.
LILIDANA- acum sunt din ce in ce mai multi bebei hraniti asa.
GORE 78 - nu stiu un medic bun dar nuu te duce la dna dr BALANESCU Daniela de la Titan. Din pacate eu am ales-o pt Maria. O alegere mai proasta nu puteam face. De asta am ajuns sa dau bani in dreapta si stanga sa fiu sigura de diagnosticele puse Mariei.
PAXELA - tu unde plimbi fetita?
ELPOWER - cred ca vreo 50-60 ml.
Cineva intreba de poampa de san - ieftina si buna- pompa manuala de la Primii pasi - 260.000 lei in Auchan
Cam asta ar fi tot. Aveti grija de voi si de bebei.
PASTE FERICIT! daca nu reusesc sa mai intru pe forum.
Nasteri usoare celor ce au ramas de nascut zilele astea....
MARIA- 5 sapt si 1 zi.
Amma23 spune:
Bianca, bafta multa maine.Pana la urma ai trecut de interviu( a fost pe 3 aprilie, nu?), a fost cuminte bebe, a fost de partea ta.
s-a rezolavat cu actele?
Si au am primit actele cu trei zile inainte de a naste, pe ultima suta de metri ca sa fie emotiile mai mari.
Fetelro, azi am avut dovada ca puii nostri sunt foarte influentati de starea noastra.Dupa ce-am fost la dr cu el si m-am asigurat ca nu e o problema faptul ca vomita dupa ce maninca...surpriza, n-a mai vomitat deloc.Si doarme mai bine, a dormit doua reprize de cite doua ore...sa nu-l deochi. Tre sa fim linistite pentru ei.
Roxana, stai linistita ca si pe al tau il vad gurmand, sigur deregleaza cantarul maine
Cria, si la mine sanii sunt varza de vergeturi. Ma consolez cu gandul ca sunt impozanti insa
Cit am visat sa mi se vada decolteu plin, ei acum se vede.Nu-mi vine mie sa cred cit s-au facut.
Karla32, tu intrebai de caldura.Astia zic sa fie 18-20) in camera copilului.Mi-e mi-e frig asa, da' suport ce sa fac.Pun plapuma pe mien.
BiancaM spune:
Amma, am fost la interviu, dar inca nu am terminat. Mai avem de trimis o hartie si dupa asta chiar ca ar trebui sa fie gata. Sa speram ca o sa fie totul in regula
.
Bebica al nostru e 
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1
paxela spune:
tzuna noi prin ior ne plimbam , intram pe la potcoava
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
cria_bv spune:
Bianca multa bafta iti tinem pumnii

Eu m-am dat cu crema pt vergeturi da degeaba si pe burta mi-au aparut acum cred ca din cauza ca a coborat burtica.
Cria
36+ cu
Vlad
diana_jors spune:
cria_bv: si eu m-am trezit de vreo saptamana cu vergeturi pe
in laterale, cred ca de la statul pe scaun, ca asa au forma si pozitia... asa ca am stat mai mult intinsa pe pat, si mi-am luat azi ceva crema Reconstria pentru atenuare, ca de prevenire nu se mai pune problema
Inca sunt rosii, sper sa se atenueze inainte sa devina albe. Si chiar ma bucuram ca scapasem, m-am inecat ca tiganul la mal
O sa te anunt daca are efect vizibil crema.
Legat de anemie - mie mi-a dat
Elevit, a zis sa iau inclusiv 6 saptamani dupa nastere... are mult fier, si acid folic.
BiancaM 

Am reusit azi sa fac o combinatie de saltea de infasat de la un magazin online cu un dulapior cu 3 sertarase de la IKEA de aprox aceleasi dimensiuni, asa incat sa ies cam in 2,5 mil cu ele. Ce gasesim "prefabricate" sunt mult mai scumpe
. Si mai iau si vanita de la acelasi magazin online, si aproape am terminat cu cumparaturile pentru bebe.
Mai ramane de facut un drum la farmacie, dar probabil o sa-l faca tati cand noi o sa fim prin spital ![]()
Ma bag si eu in pat, sper ca o sa reusesc sa dorm noaptea asta... am "trisat" azi de 2 ori si am dormit cate o jumatate de ora ![]()
Va
, va doresc o noapte excelenta!
Diana
37+ cu
Mihai-Alexandru
gabdyd spune:
ElenaGiulia , multa multa sanatate, bine ca a trecut totul si acum sunteti acasa, Doamne ce parere aveam despre locul in care stai... si de fapt uite cum se deruleaza lucrurile pe acolo.
Un pupic la bb si ii urez sa fie sanatos si norocos!!!
Bafta Bianca!

Noi de maine intram in 38 de saptamani, am inceput sa am dureri de spate, de oase, du burta, de tot ce vreti.
Am ajuns si la asta, dupa sters frigider si cateva placi de faianta gafaiam ca vai de mine si aveam contractii de nu am mai putut sta in picioare, mai tarziu am luat un gynipral, mi-am zis sa nu o fac lata tocmai acum inainte de Paste, si intr-adevar au incetat contractiile si durerile .... dar au inceput palpitatiile, asa ca tot buna de nimic sunt 

.
Of, of, si ce bine incepusem cu smotrul.
Va
, ma piseaza printesa sa ma duc sa ma culc cu ea,
Diana
36+, mami de Julie
, 14.11.2003
elyanne spune:
Hai Bianca!
Tinem pumnii sa nasti repede si usor!
Tzuna imi pare rau ca treceti prin asta... offff... multi
sa treaca repede si infectia si sa se mai linisteasca si pitica. Multa sanatate.
Iti spun de pe acum... ca nu stiu cand/daca mai am timp... sa aveti o zi insorita si petrecere frumoasa la botez!
Despre plimbare... sigur, dupa Paste. Eu cred ca astept sa-mi intru in ritm cu plimbarea, dupa ce ma "paraseste" al meu sot si ma lasa singura toata ziua cu 3 copii... si pe urma ne vedem. Cred ca noi o sa ne plimbam inte 11-12 si 13... ca la 13:30 sa ajung la gradinita la mandra.
Vergeturi... eu m-am trezit la prima sarcina tot asa... pe final, dintr-o data cu muulte pe funs si picioare. Acum am cateva pe un sold, una mica-mica pe burta si cateva pe sani
deci in locurile unde nu existau... ca nu puteau sa iasa pe zonele deja afectate...
karla noi n-am avut caldura oprita.... Poate s-a lucrat la voi in zona... si de-asta...
Mihaelaaa bine ati revenit acasa. Asteptam poze 
gabdyd lasa curatenia... ca de Paste sa fii acasa... Bb e mai important decat curatenia din casa... ai grija sa mai stea un pic la caldurica.
Mi-am mai adus aminte de un www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/" target="_blank">site cu hainute... sper ca nu se considera reclama... Mie mi se par f. bune, din ce vad in poze... sunt ceva mai scumpe... De cand zic ca ajung sa le vad in realitate... Daca ajung, va zic ce si cum...
si o zi frumoasa
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Mihai si
Andrei (3 martie 2007)