Mamici de martie - aprilie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns phili spune:

fetelor ieri 03.04.07 a nascut MADMAT un baietel de 3200 la ora 23.25 scor apgar 9/10pe care-l cheama MOUSA,nastere naturala.VA rog fetelor sa o treceti si pe ea in lista !!!!
va multumesc!!!
38+3Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Gata am ajuns acasa pe data de 30.03.2007 s-a nascut prin cezariana la spitalul Elias bebelusa Catalina Teodora la ora 13.55 avand o greutate de3.140 si primind nota 10. In rest suntem bine dormin mai tot timpul si papam ca sa crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Mai pe pagina asta s-au anuntat patru nasteri

Felicitari Madmat si Anaalina sa va traiasca bebeii si sa fiti sanatosi.

Cria36+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

FElicitari Diamar si Carla_lia, sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si mancaciosi si voua recuperare rapida!

Krissy, multumesc pt. sfatul despre sterilizator, buna idee, am sa sterilizez si punga ziploc. Eliana, nu stiu daca la noi se gaseste solutie de aia de sterilizat, nu am auzit. Se da pompa de la spital, daca ai nevoie, dar stiu eu cat de bine sterilizeaza ei... prefer sa nu folosesc de la ei. Nu prea respecta reguli de igiena, sterilizare, etc... prin spitalele de aici, desi arata de ajuns de curat. In fine, nici un sistem nu e perfect, si n-ar trebui sa ma plang.

Va pup si va doresc Paste Fericit de pe acum!

Sori 37+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliana spune:

am si eu o intrebare:a venit pediatra sa vada bebeul (are 3saptamani) si a zis sa ii dau fenobarbital pt ca are icter (mediu) si i am povestit eu ca e un pic agitat . eu stiu ca fenobarbitalul se da cand bebe e agitat din cauza febrei, sa nu faca convulsii, ma rog dar nu in cazul nostru.si sa mai ia nu stiu ce fiole de vit B1 si B6 (la fiecare masa)care sunt foarte naspa la gust...eu nu prea vreau sa ii dau.nu vreau sa sedez copilul chiar daca e agitat si cand il apuca nu vrea nici in brate, nici jos...voi ce stiti? icterul nu trece in timp si fara sa ii dau ceva medic? si altceva; mi a scazut productia de lapte, sanii nu mai sunt asa cum erau in primele 2 sapt , cand de abia asteptam sa se trezeasca bebe ca sa ii goleasca. acum ma pipai si de abia daca mi dau seama ca au ceva in ei. exista ceva pt stimularea lactatiei? Beau zilnic doi litri de ceai de anason, fenicul, marar si chimen si vad ca degeaba...please astept sfaturi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Felicitari noilor mamici : Carla_lia, Diamar, Madmat

Sa va creasca BB-ei sanatosi si frumosi !

Magda ... ... inca 5 zile

Mergi la inceput

viitoarelor mamici !!!!!!!

Magda ... inca 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna seara la burtici si la proaspete mamici!

Tocmai azi cind au sosit atitia bebei n-a mers situuuuuuuuuu...rusinica

Felicitari proaspetelor mamici, sanatate multa lor si la bebei!

Io azi am fost foarte linistita, dupa o noapte dormita cap-coada, de dimineata nu vroiam sa ma trezesc sa ma duc la analize...da` asta e, asa ca m-am executat...mi-am reluat pastilutele si a fost mult mai bine

Pupici
Roxygeo 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Buna fetelor,
azi a mers foarte greu forumul, de dimineata nici nu am putut intra,
iar acum nu amreusit deloc sa citesc pagina 12 asa ca daca sar pe cineva, rog nu dati cu rosii.
Poate o fi de la calc meu, sper totusi sa nu fie de la mine ca nu stiu sa dau de cap problemei asteia.

Asa, FELICITAAAAARI noilor mamici, Carla, Diamar, Mamdat si Anaalina , bbei frumosi si sanatosi!!!!

Hai ca nu disparuse degeaba barza zilele astea.

Crina, mie imi plac foarte mult blues-urile ritmate. Cum ar fi Illegal de la Shakira si altele mai vechi, numai de astea am pus atunci pe cd. Dar cred ca ar fi utila ceva muzica tribala , oricum ceva care ori sa iti placa foarte mult, ori sa nu te lase sa gandesti, cu basi puternici, etc. Muzica simfonica sau ambientala nu cred ca m-ar ajuta catusi de putin chiar daca am tot citit ca e recomandata. Ei, cu cateva exceptii, am cateva melodii clasice care sunt chiar interesante si foarte puternice.

Diamar si eu am tot OI si rh negativ, ce coincidenta, am inteles ca un procent foarte mic de populatie are o asemenea grupa. Sotul meu are OI cu rh + iar prima fetita are rh pozitiv ca si el. Sper ca si a doua o sa aiba tot rh pozitiv pentru ca e ceva bataie de cap cu rh-ul asta in sarcina.

Si nu in ultimul rand,
Hai Stefania!!!
,
daca nu cumva ai nascut intre timp, si era anuntat pe pagina care nu a mers la mine, caz in care
FELICITARI!!!

Marea mea surpriza, am toata casa pe dos dar sunt relaxata,
pentru ca .... macar se face ceva!! Astept rabdatoare sa terminam si sa treaca Pastele, dupa care o sa incep sa ma stresesez ca nu nasc mai repede.
Azi am avut si o zi de post, am zis sa nu fim asa de pacatosi si macar doua zile sa postim si noi saptamana asta . Sper sa nu cedez....

Va ,

Diana 36+, mami de Julie , 14.11.2003

Mergi la inceput

eu m-am asezat un pic in pat sa citesc cate ceva si a imceput sa imi curga singe din nas!
Ce o mai fi si asta? M-am ridicat si m-am asezat in alt parte si pe partea cu pricina si s.a oprit ! Azi e deja a doua oara cand mi se intampla!
Stie cineva de la ce ar putea fi ?

Eu azi am fost la medic! Totul era in ordine cu copilul , mi-a spus ca al meu col nu e deschis ... si ne-am urat Paste Fericit si el mie nastere usoara! Eu nu prea as crede ca nasc la termen (9aplrilie),dar el asa parea sigur ... Acum cu sangele asta care curge din nas ... nici eu nu mai stiu! Si eu azi chiar nu prea am facut treaba! Mai mult am dormit si doar am calcat lenjeria de pat a copilului ... Adica acum chiar pot spune ca sunt pregatita!

Va pup pe toate ! Seara buna si fara peripetii!

Magda

Mergi la inceput