Mamici de martie - aprilie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

Buna fetelor!
Azi eram nerabdatoare sa intru pe site sa dau si eu vestea cea mare.
Vineri, 30 martie,la 10:10, a venit pe lume Bianca Maria, o grasunica marreee (nu degeaba nu vroia sa iasa). Am nascut natural, fara anestezie, un bebelus de 4400g, 55 cm si apgar 9. Am avut mai multe probleme, atat eu cat si Bianca, dar toate sunt rezorvabile. Incerc sa citesc din urma, sa pun cateva pozici si daca ma lasa bebita dau mai multe detalii.

Lia 39+ Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Mai, dar ce liniste pe aici! Nu se mai naste nici un bebe, proaspetele mamici sunt probabil ocupate, burticile nu mai zic nici ele prea multe.

Eu inca ma lupt cu diverse probleme legate de perioada de refacere: hemoroizi(pentru care am inceput sa iau tratament), dureri ale bazinului, mancarimile mele care NU au disparut odata cu nasterea - cred ca sunt un fenomen. Ce ma bucura este totusi este ca fata este cumintica, papa destul de regulat, a inceput sa faca kk mai des de cateva zile. Maine mergem sa ne cantarim sa vedem cat a luat in greutate. Inca nu am iesit la plimbare cu ea.

Raisa, ramiha, bine ati revenit acasa, refacere usoara!

www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya - 18.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

dallina te rog editeaza raspunsul cu majoretele... si baga spatii intre ele, ca s-a latit pagina muuuult si e greu de urmarit.

Vad ca n-a mers formu'... tot n-am avut o clipa libera pana acum...
Chiar ma miram ca tot la pagina 10 ati ramas

Asa... noi am fost azi la doctor.
Bb-ii sunt bine, inca au icter... dar asteptam sa treaca...
Au luat in greutate bine:
- Andrei are 3200 g si 51 cm (a luat 1050 g si 7 cm)
- Mihai are 3500 g si 53 cm (a luat 950 g si 6 cm)

Al meu sot m-a anuntat ca de maine, pt. vreo doua luni are o lucrare mare si o sa lipseasca destul de acasa... de dim. de la 9... pana... nu se stie cand seara 6, 7, 8... Ce ma fac io singura cu 3 copii
Sper sa nu mai raceasca mandra atat de des... poate deloc... Si atunci n-or sa fie probleme, ca o duce la gradinita cand pleaca si o aduc eu cand ma intorc cu bb-ii acasa din plimbari. Ramane de vazut ce si cum... O sa ma descurc... ce sa fac...

Diamar, Stefanyia!

si poate mai am timp mai incolo sa mai arunc o privire pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

carla_lia felicitari Multa sanatate! Bebelina sa aiba o viata minunata si mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar spune:

FETELOR,MULTUMESC DIN INIMA DE INCURAJARI,AM NASCUT DIMINEAZTA LA 7,50,O FETITZA DE 3250,APGAR 9,SE NUMESTE RIANA-MARIA,CEZARIANA,ANESTEZIE GENERALA,ACU MA SIMT BINE,DAR DUPA OPERATIE M-A DURUT BURTA INGROZITOR,INCA NU M-AM DAT JOS DIN PAT,SOTUL SCRIE ACUM PENTRU MINE,REVIN CU AMANANUTE,MAINE DIM CRED CA MA URCA SUS LA BB.,ABIA ASTEPT,E BRUNETICA ,ARE PAR MARE SI GROPITZE IN OBRAZ SI E CEA MAI FRUMOASA FETITZA CARE EXISTA PE LUME........VA PUP DULCE!

diamar mamica de roxana (11.02.1999)si bb +38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Hai Diamar
Hai Stefania

Felicitari Lia sa-ti traiasca grasunica si multa sanatate. Wow nastere naturala la un copil asa mare, esti de admirat si imi dai si mie curaj ca si al meu se pare ca va fi mai maricel.
Eu noaptea trecuta iar am benoclat ochii pe tavan, dimineata la prima ora m-am trezit si am mai avut si contractii dureroase.Mi-e si frica sa mai fac ceva.

Cria36+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Diamar dupa ce am scris am vazut mesajul tau. Felicitari refacere rapida si bebelina sa va aduca numai bucurii.

Cria36+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Felicitari proaspetelor mamici!!!!

Eu ma simt bine cred....de aseara am o durere in partea stanga,acolo pe unde erau ovarele si nu imi trece cu nimic...nu stiu ce sa cred,iar bebelina mea e cam jos si nu imi place o simt cum apasa jos ....oofff!!!sper sa nu nasc vreau si eu sa ajung la 37 de saot si apoi poate sa vina printesa cand vrea ea...

Va pup si aveti grija de voi!!!

Mady 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar spune:

ce chestie mai fetelor,io am grupa de sange 01 si rh neg si sotul are a2 si rh pozitiv,bblina are si ea 01 ca mine si rh pozitiv ca a lui tasu si fetitza cea mare a mea roxana de 8 ani are tot o1 si rh pozitiv si-s amandoua sanatoase

diamar mamica de roxana (11.02.1999)si bb +38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

FELICITARI PT MAMICILE CARLA LIA SI DIAMAR !!!!!
SA TRAIASCA PUIUTZELE, SA SE FACA MARI SI SANATOASE SI FRUMOASE!!!
iar voua refacere rapida

azi avem si noi o luna de cand ne-am nascut, suntem deja o domnisorica...
fetita mea doarme iar in balcon deja de trei ore , mai nainte i-am dat 90de laptic de la mami, mai mult adormita, si am lasat-o in continuare sa doarma, e asa de cald, acum mi-e frica sa nu-i fie prea cald asa ca i-am pus o umbrela; a luat si ea in greutate cam 850 sa vedem deseara mai exact la baie, ; la noi media de laptic e 80 la o masa cu greu 100 ; altceva... ii dau inainte de fiecare masa aproape debridat , apoi sab simplex plus o crema pe burtica v-am mai zis Flatulin cu care ii fac masaj; si cu toate astea inca nu am avut reprize de plans sa nu stiu ce sa-i mai fac

va pupam bebei...
TIMEEA 4.03.2007

Mergi la inceput