Sistemul AMVIC
Am si eu o curiozitate. Tocmai am vazut pe un post TV un sistem de construit case destul de ieftin AMVIC. A mai auzit cineva de el? Se merita? Daca e asa de bun la pret de ce nu se prea aude de el?
mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia
Raspunsuri
marlenn spune:
Eu am auzit de AMVIC si chiar ne vom construi casa in acest sistem, anul asta speram...suntem la faza cu hartiile. Nu prea s-a auzit de el pentru ca nu prea e promovat cum trebuie si e pacat... Merita sa-ti construiesti casa asa...E foarte rezistenta, calduroasa si mai ieftina decat in sistem clasic...Daca am fi facut anul trecut casa ne-ar fi costat 50.000 de euro la cheie, anul asta e posibil sa fi crescut un pic preturile...si casa e de 80 mp parterul + 80 mp etajul...Eu zic ca se merita...
La mine in oras am vazut o casa construita asa... A fost inceputa pe 6 septembrie anul trecut si inainte de Craciun era gata, cu tot cu finisajele exterioare si interioare, si au fost multe zile ploioase... De cate ori treceam prin zona acelei case, uneori si la 2 saptamani sau chiar o luna, vedeam cum crestea...Dupa o luna aproape ca ajunsese la acoperis... Daca prinzi vreme buna (fara ploi) in 2-3-4 luni e gata cu tot cu finisaje, chiar case P+E...
lbelciug spune:
Nici eu nu stiu ce e, dar am remarcat ca exista un site amvic .ro
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 31s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
Miramar spune:
Aha - merci lbelciug am intrat pe site si m-am lamurit.
Fetelor nu vreau sa va dezamagesc dar la fel precum voi in anul de gratie 2003 am aflat si eu despre acest sistem revolutionar care parea sa ofere o multime de avantaje si in plus pretul foarte atractiv. Plini de sperante eu si sotul meu ne-am indreptat spre firma cu pricina - era alta firma ENERGI-CO, cu sediul undeva prin spatele liceului Mihai Viteazul. Foarte frumos dar la fata locului s-a dovedit ca erau multe costuri ascunse si in final ajungeam cam la acelasi pret ca si la constructia in sistem clasic cu caramida si beton si termoizolatie cu polistiren. In plus proiectele lor erau precare si nu-ti dadeau o libertate prea mare de miscare caci toti peretii erau de sustinere nu puteai misca nimic.
Poate intre timp s-au mai cizelat, poate firma asta amvic sa fie mai buna decat cea la care fusesem noi...cine stie.
Dar sa ne spuneti si noua ce si cum daca vorbiti direct cu ei.
dicirstea spune:
E un fel de a spune "sistem amvic". E ca si cum ai spune " ma duc sa fac un xerox" in loc de "o copie". Amvic este numele firmei, si este modul lor de a face reclama prin asociere. Sistemul de constructie cu panouri de polistiren nu este patentat de Amvic, mai sunt si alte firme care lucreaza in acest fel, si am inteles ca sunt si mult mai adaptabile, in materie de proiecte. Sistemul este bun, dar eu zic sa nu va aruncati cu capul inainte, si sa mai studiati si alte firme. Am citit recent, dar nu mai stiu unde, despre o firma din ardeal parca, care produce cofraje modulare termoizolante din polistiren pentru beton; mai multe informatii pe infoconstruct.ro.
lulu_boches spune:
Cei de la amvic, au fost pe Otv si spuneau ca, costul final in regie proprie a costat 80.000 Euro.
Liana&Luana(17.09.02)