Stelute de ianuarie februarie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 6
anis spune:
criss, prinde curaj si du-te cu copilul la plimbare.Apropo o s avezi ca de regula o sa doarme bb super cand mergi cu masina.iarina doarme betonnn,. si asa era si Ingrid.
Si nu te speria de bb2 la distante mici.E FFFF greu, dar e asa de frumos 
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
marybell spune:
fetelor, multam fain pentru raspunsurile primite. am inteles ca si ai vostri au nervi in...funduletz ![]()
La multi ani sarbatoritilor de azi
si tuturor celor cu nume de floare.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
alinuk spune:
quote:
Originally posted by anis
Alinuk si gabriela, ia uitati-va aici http://new.photos.yahoo.com/anis_girl26/album/576460762392854324/photo/294928804269320831/0.
Sunt marturii facute de mine la botezul lui Ingrid.Am pus bomboane din alea amri cu migdale, margelute de vreo 3 feluri si trandafiri roz.Plasutele se gasesc de cumparat..![]()
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Anis - ft faine ...asa am facut si eu pt nunta - doar ca pe rosu
Kate felicitari pt dintzishorul lui Ane La mai multi si sa-l inveti sa fie gentle cu tzitzi...
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
gio spune:
quote:
Originally posted by anis
Alinuk si gabriela, ia uitati-va aici http://new.photos.yahoo.com/anis_girl26/album/576460762392854324/photo/294928804269320831/0.
Sunt marturii facute de mine la botezul lui Ingrid.Am pus bomboane din alea amri cu migdale, margelute de vreo 3 feluri si trandafiri roz.Plasutele se gasesc de cumparat..![]()
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
unde anis ca de cand caut..
alinuk spune:
Gio
se pot face si din tul si strange cu funditza cumparate aman2 la metru!
uite ca le am si eu fotografiate
marturii
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
Messa spune:
E 1 aprilie si fi-mea ma pacaleste de dimineata ca face kk - si nu face 
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
rali spune:
La multi ani tuturor "florilor" si celor care azi isi serbeaza ziua de nastere!

Multumim frumos pentru felicitari
! Nici nu imi vine sa cred ca avem deja 2 luni. Am sarbatorit in www.flickr.com/photos/97909760@N00/442152125/" target="_blank">familie si www.flickr.com/photos/97909760@N00/442152115/" target="_blank">am papat si tarta (am fost atat de ocupati cu mancatul ca am facut poza doar dupa ce am mancat juma'
)
Cristiana ce horror arata salonul, dar sa stii ca nici maternitatea din Brasov nu se lasa mai prejos
Messa - multam pentru filmulete
Katy- felicitari lui Anelin pentru dintisor 
Anis- ce bine ca ai gasit leac pentru
... sa speram ca va functiona la fel de bine si pentru Iarina. Filmuletul cu ingrid e bestial
poze Vladutz
Raluca
lui Vlad-Matei(31.01.2007)
anis spune:
gio, alea au fost cumparate de soacra-mea ,habar n-am de unde.dar le poti face si tu.
rali, sper sa fi gasit rezolvare cumva la Iarina cu kka.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
mirandolina spune:
LA MULTI ANI FLORILOR!
M-ati linistit fara sa stiti... si fie-mea are niste draci sinistri, seamana macar la asta cu ma-sa 
Aelita, Messa, da, ma marit, dar nici eu nu stiu cind, cum, de ce
ca daca imi spunea cineva acum un an ca ma vede in februarie 2007 cu planuri de botez si nunta il trimiteam la culcare

Plus ca Varsator (eu) plus Taur (el) e la categoria
Totusi, pina acum ne-am inteles bine 
Criss68, Iepumic vrea bebe, dar va fi lung drumul pina la el
ca nici trompa nu arata foarte bine. Om trai si om vedea, o sa mai intreb una-alta pe aici, orice informatie e binevenita. 
Ella
de Iulia Maya 16 februarie 2007
Maryela spune:
Mai, nu-mi vine sa cred ca a inceput perioada dintisorilor!!!
Felicitari Kateryna, ai baiat mare!!!
Fetelor am si eu niste nelamuriri si poate ma ajutati voi: 1. Mihnea a facut joi vaccinul si totul a fost bine si frumos pana vineri noapte cand a inceput sa tusesca, sa stranute, sa se innece asa fara sa aiba ceva in gura. E ca si cum ar avea ceva intre gatulet si nasuc si nu poate sa scape de el...Am bagat aspiratirul, ser fiziologic si degeaba. Nu iese mai nimic si bebe are acelasi huruit in gatulet cand respira. Temperatura nu a avut de loc.Intrebarea mea este daca a mai patit cineva ceva de genul asta, sa-mi spuna si mie de la ce este.
2. A mai schimbat cineva laptele fiindca bebe vomita cam multisor si nici nu facea kk singur?
Eu am incercat si cu ceiut si cu apa mai multa in lapte...degeaba!Cred ca humana nu i se potriveste desi a luat f bine in greutate.
Va pup tare si astept raspunsurile voastre.
A! LA MULTI ANI FLORILOR!!!!!!!!!!!
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)