Stelute de ianuarie februarie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Buna fetelor!

Multumesc frumos pentru raspunsurile legate de decongelarea lapticului. Chiar ca nu stiu ce m-as face fara voi, sincer!!

Eu sunt tare nelamurita... cat pot sa las sa doarma noaptea un bb de 1 luna si vreo 4 kg si ceva????? Dupa ce s=a nascut bblina, mi-au spus ca o pot lasa sa doarma maxim 6 ore, altfel se deshidrateaza... Dar acum, daca are 1 luna, cat sa o las, tot maxim 6 ore?

Stiu ca am citit undeva ca dupa 5kg si jumatate ar putea fi lasata sa doarma toata noaptea.... Voua ce v-au zis medicii?

Si inca ceva... fetele care alaptati si v-ati apucat si de sport, ati avut probleme cu alaptarea??? Sa scada cantitativ sau sa nu ii placa lui bb gustul?
Stiu ca trebuie facut sport cu vreo 2 ore inainte de urmatoarea masa a lui bb, dar mie mi-e cam teama sa ma apuc... oare se pierde lapticul?

Marinar, da, am facut HB2 (anti hepatita B), a doua parte...dupa cel facut la 2 zile de la nastere.

Fug, caci iar plange bb... ma duc sa ii pregatesc baita... si daca am noroc si adoarme repede, poate ma rasfat si eu cu o baie relaxanta.
hmm, sa am asa noroc sa reusesc??!

,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nu pot sa cred, e a 3-a zi de cand IArina face de 2 ori kka pe zi, dimineata si seara.Sper sa nu imi faca vreo pacaleala azi si sa se opreasca.Doamne fereste.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Si mie mi-a facut azi bucuria de 2 ori. Dar nu facuse de .. azi era a treia zi. Si puteee!! Parca inainte nu putea chiar asa

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Poze cu Bila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

anisule, pai era si timpul, gata cu problemele, hai, se intoarce roata, de acuma se face soare si la tine pe strada, ca prea ai tras cu belele!

O paranteza... Bai, cate nu fac bietii parinti pentru un... kk! Am niste prieteni care i-au luat gupilului lor de 4 ani bicicleta, cu conditia sa faca kk zilnic. Si cand mi-au spus de amintitul troc, le-am zis - "uite, bai, viata nu-i dreapta... tu dai o bicicleta si primesti in schimb un kk!"

Crishtinutza, aiureala cu dezhidratatul mi-au zis-o si mie si e un bullshit... eu am lasat gupilu sa doarma cat a vrut ea, de la o luna si un pic (de pe 8 martie), cand a binevoit in sfarsit din proprie initiativa sa petreaca 8 ore de somn sanatos in patutzul propriu. Nu s-a dezhidratat deloc, si avea cam 3 kile 900. Deci, observa-ti copilul si decizi in functie de el - daca ii e bine asa, lasa-l sa doarma; daca cere, da-i. O sa simti tu sigur ce e mai bine pentru ea si pentru tine.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Revin... A facut barbata-meu bucataria luna...

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

anelin felicitari pt dintisor!

anis mai explica o data cum ii dai iarinei praful pt kk, S vrea sa incerc si eu la emmi.

cristinutza daca bb vrea sa pape se trezeste, daca nu...doarme linistit.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

fetelor sunt distrusa,
dupa ce adormit fata mea ieri ca valiza in gara doar se trezea sa manance, astazi mi-a urlat toata ziua, nu a dormit nici o ora legat si vrea numai in brate, ce ma fac???

La multi tutror celor ce parta nume de floare

pupam mamicile si comorile
nadia de
Lidiuta 08.02.2007
o nastere cu miros de cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Anissss cu lepicolul asta ....vreau si eu sa dau la fata..........sigur nu face nici un rau ptr bb?Si mama mea sa ia ca ti-am zis cate probleme are!!!

Mami de Roberta Anne-Marie Printesica Roberta

Mergi la inceput

hai ca am ceva timp sa va lamuresc cu lepicolul.

nu face rau, eu i-am dat dupa ce am intrebat-o pe dr ei, si o cunosc pe dr de 2ani.e f buna, pana acum tot ce mi-a zis a fost corect.

Compozitia e asta : coaja de patlagina (fibre adica), lactobacillus si bifidum ,fructo-oligozaharide (extrase din cicoare).Lepicol e 98%pur e un supliment alimentar si nu este absorbit de organism ,care regleaza activitatea intestinala.Lepicol nu contine gluten,grau,lactate,aditivi artificiali.

Prin urmare,adultii i-au cate 2 lingurite /2ori pe zi.Se pun in ceva lichid.Mai bine suc ca altfel e naspa.Si se bea imediat.Dupa trebuie sa bei imediat 250ml lichid.Se ia inainte de masa cu 30min.

MArinar, , emma nu face deloc singura??Daca face las-o pe ea ...n-are sens sa ii dai ceva.

*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Revin..
Mama , si ai vostrii cand mai plang scot asa un sunet ascutit , weezing, nu stiu cum sa zic ..m-am albit, asta indica de regula probleme pe la plamani, gen bronsiolita.Stiu d ela Ingrid.
Dar n-are febra..

*** AniS ***

Mergi la inceput