Stelute de ianuarie februarie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 7
Crishtinutza spune:
Buna fetelor!
Multumesc frumos pentru raspunsurile legate de decongelarea lapticului. Chiar ca nu stiu ce m-as face fara voi, sincer!! 
Eu sunt tare nelamurita... cat pot sa las sa doarma noaptea un bb de 1 luna si vreo 4 kg si ceva????? Dupa ce s=a nascut bblina, mi-au spus ca o pot lasa sa doarma maxim 6 ore, altfel se deshidrateaza... Dar acum, daca are 1 luna, cat sa o las, tot maxim 6 ore?
Stiu ca am citit undeva ca dupa 5kg si jumatate ar putea fi lasata sa doarma toata noaptea.... Voua ce v-au zis medicii?
Si inca ceva... fetele care alaptati si v-ati apucat si de sport, ati avut probleme cu alaptarea??? Sa scada cantitativ sau sa nu ii placa lui bb gustul?
Stiu ca trebuie facut sport cu vreo 2 ore inainte de urmatoarea masa a lui bb, dar mie mi-e cam teama sa ma apuc... oare se pierde lapticul?
Marinar, da, am facut HB2 (anti hepatita B), a doua parte...dupa cel facut la 2 zile de la nastere.
Fug, caci iar plange bb... ma duc sa ii pregatesc baita... si daca am noroc si adoarme repede, poate ma rasfat si eu cu o baie relaxanta.
hmm, sa am asa noroc sa reusesc??!
,
Cristina
anis spune:
Nu pot sa cred, e a 3-a zi de cand IArina face de 2 ori kka pe zi, dimineata si seara.Sper sa nu imi faca vreo pacaleala azi si sa se opreasca.Doamne fereste.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
sraluca spune:
Si mie mi-a facut azi bucuria de 2 ori. Dar nu facuse de .. azi era a treia zi. Si puteee!! Parca inainte nu putea chiar asa
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
Messa spune:
anisule, pai era si timpul, gata cu problemele, hai, se intoarce roata, de acuma se face soare si la tine pe strada, ca prea ai tras cu belele!
O paranteza... Bai, cate nu fac bietii parinti pentru un... kk! Am niste prieteni care i-au luat gupilului lor de 4 ani bicicleta, cu conditia sa faca kk zilnic. Si cand mi-au spus de amintitul troc, le-am zis - "uite, bai, viata nu-i dreapta... tu dai o bicicleta si primesti in schimb un kk!"
Crishtinutza, aiureala cu dezhidratatul mi-au zis-o si mie si e un bullshit... eu am lasat gupilu sa doarma cat a vrut ea, de la o luna si un pic (de pe 8 martie), cand a binevoit in sfarsit din proprie initiativa sa petreaca 8 ore de somn sanatos in patutzul propriu. Nu s-a dezhidratat deloc, si avea cam 3 kile 900. Deci, observa-ti copilul si decizi in functie de el - daca ii e bine asa, lasa-l sa doarma; daca cere, da-i. O sa simti tu sigur ce e mai bine pentru ea si pentru tine.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
mirandolina spune:
Revin... A facut barbata-meu bucataria luna... ![]()
Ella
de Iulia Maya 16 februarie 2007
marinar spune:
anelin felicitari pt dintisor!
anis mai explica o data cum ii dai iarinei praful pt kk, S vrea sa incerc si eu la emmi.
cristinutza daca bb vrea sa pape se trezeste, daca nu...doarme linistit.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
nadiutapm spune:
fetelor sunt distrusa,
dupa ce adormit fata mea ieri ca valiza in gara doar se trezea sa manance, astazi mi-a urlat toata ziua, nu a dormit nici o ora legat si vrea numai in brate, ce ma fac???
La multi tutror celor ce parta nume de floare 
pupam mamicile si comorile 
nadia
de 
Lidiuta 08.02.2007
o nastere cu miros de cafea
ALINATXA spune:
Anissss cu lepicolul asta ....vreau si eu sa dau la fata..........sigur nu face nici un rau ptr bb?Si mama mea sa ia ca ti-am zis cate probleme are!!!
Mami de Roberta Anne-Marie Printesica Roberta
anis spune:
hai ca am ceva timp sa va lamuresc cu lepicolul.
nu face rau, eu i-am dat dupa ce am intrebat-o pe dr ei, si o cunosc pe dr de 2ani.e f buna, pana acum tot ce mi-a zis a fost corect.
Compozitia e asta : coaja de patlagina (fibre adica), lactobacillus si bifidum ,fructo-oligozaharide (extrase din cicoare).Lepicol e 98%pur e un supliment alimentar si nu este absorbit de organism ,care regleaza activitatea intestinala.Lepicol nu contine gluten,grau,lactate,aditivi artificiali.
Prin urmare,adultii i-au cate 2 lingurite /2ori pe zi.Se pun in ceva lichid.Mai bine suc ca altfel e naspa.Si se bea imediat.Dupa trebuie sa bei imediat 250ml lichid.Se ia inainte de masa cu 30min.
MArinar, , emma nu face deloc singura??Daca face las-o pe ea ...n-are sens sa ii dai ceva.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Revin..
Mama , si ai vostrii cand mai plang scot asa un sunet ascutit , weezing, nu stiu cum sa zic ..m-am albit, asta indica de regula probleme pe la plamani, gen bronsiolita.Stiu d ela Ingrid.
Dar n-are febra..
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID