Stelute de ianuarie februarie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 4
ylilimic spune:
La multi ani tuturor florilor din viata voastra, mai mici si mai mari sau chiar trecute de prima tinerete! Si chiar sarbatoritilor zilei de ieri si azi! (se vede canu am avut timp sa tin pasul cu voi)
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
anis spune:
Alinuk si gabriela, ia uitati-va aici http://new.photos.yahoo.com/anis_girl26/album/576460762392854324/photo/294928804269320831/0.
Sunt marturii facute de mine la botezul lui Ingrid.Am pus bomboane din alea amri cu migdale, margelute de vreo 3 feluri si trandafiri roz.Plasutele se gasesc de cumparat..
*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
criss68, eu merg zilnic cu 2 copii singura in masina...asa ca..fa-ti si tu curaj!
Chiar acum ma pregatesc sa ies, bine vine si tati, si mergem cu masina mea, deci nu il las sa conduca..ca ultima data mi-a zgariat-o :-))
Adinush a vazut ce masina conduc eu...si nu e una micutza deloc ..doar eu sunt aia micutza.., da la 2 copii imi trebuie nene sa pun la catrafuse de ale lor...
*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
LA MULTI ANI FLORILORRRRRRRRRRRR!! SA traiti cu numele
*** AniS ***
anis spune:
Apropo, de 2 z ,IARINA FACE KAKA .
Asa pt cine e interesat sa va zic cum am facut.Pt mine eu am descoperit LEPICOL , ca are efect.E un produs englezesc, cine are curiozitatea, www.lepicol.com .E un complex de fibre si alte chestii, sub forma de praf.In fine, la mine avand efect si e singurul care are efect si nu e contraindicat pe termen lung, pt ca nu e asimilat de organism.
Prin urmare am vb cu dr, i-am spus ce am descoperit pt mine ca merge si daca sa-i dau si ei.
De 5 i-am dat, dupa 3 zile apre efectul, asa a fost la mine.
E si de 2 zile face.Sunt super fericita, sper s-o tina tot asa.Sa vedem daca face de acum incolo ...sunt f curioasa ..SPER SA DA. atata timp cat la mine merge de 2 sapt.
Pentru cine e interesat, o sa-i spun de unde sa-l cumpere si cum se da ..ca e cam complicat..
*** AniS ***
anis spune:
CINE VNE IN HERASTRAU, ca plec in 30min?
*** AniS ***
criss68 spune:
Continui..
anis, ti-am vazut si eu filmul. supeeeeer! Si eu vreau bb2 cat mai degraba ca daca astept cativa ani ma apuca pensia! Dar vad ce greu iti e si ma sperii, insa nu renunt. Totusi eu abia ma descurc cu un copil fff bun, doua ajutoare plus sotul care mai sta si el cu fata.
fetele, kk verde cred ca e de la lapte praf. Pe mine in spital m-a intrebat daca e galben sau verde, nu am stiut dar s-a uitat dr si cand a vazut galben a zis ca se vede ca e alimentat la san. Atunci eu nici nu stiam daca curge ceva, in paranteza fie spus
Dana, am si eu salopete cu nasturi intre picioare, nu zic ca nu-s buni dar eu cand o schimb tot o ddezbrac de tot si o spal, nu prea fac uz de servetele umede. In plus asa-i place la chiuveta...
alinuk, cred ca bbeii incep sa se plictiseasca in timp ce mananca si incep sa se joace cu ce gasesc, dau din maini, picioare. Fiica-mea tot asa face, in plus ma dispera cu suptul: suge 3 sec, da drumul la tzatza apoi o cauta si tot asa. Ce joc si-a mai gasit!
mirandolina, ii dorim multa sanatate lui Iepumic, uter retrovers nu-i nimic, dar salpingita nu stiu daca o rezolva definitiv. Vrea bb sau sa nu o mai doara. Cu durerea poate trece, dar pt bb e complicat. Depinde de fapt cum arata trompitza. De ovare nu stiu ce sa zic. Tot medicii care o trateaza pot spune mai multe.
helenutza23, nu stiu daca bb tau e contipat, si eu o sapt m-am chinuit cu ea doar cu supoz. Se scremea de se inrosea toata si nu iesea nimic, dar cu supoz iesea intr-un sfert de ora, moale. Acum si-a revenit, nu stiu ce a avut ca pana atunci facea de cateva ori pe zi. Asta s-a intamplat dupa vaccin. Cu o zi doua in urma insa i-am dat un pic de ceai de menta, mi s-a parut mie ca are un scaun prea apos. Cap sec ce am!!!
elenita, felicitari pt gemene grasunele! Fata mea nu cred ca va avea atat la 3 luni si nu a impartit burtica cu nici un fratior.
Aelita, ce bine ca a inceput Sofiuta sa pape! Uite un pupic si de la noi
mihacarm, felicitari pt "floricica" ta.
LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei, precum si celor care au nume de flori!
Eu postez asa rar si nu mai am timp sa felicit mamicle pt lunisoarele bbilor, dar sa stiti ca m-am gandit la voi. De asemeni multumesc pt felicitarile primite, nu nominalizez ca sa nu uit pe cineva
anis, merci de incurajari, poate voi iesi si eu cu bebelaca, desi cand a fost sotul singur l-am sunat dupa primul sfert de ora sa vad daca s-a descurcat . Mi-e frica sa nu inceapa sa planga acolo in spate si sa ma deruteze la sofat. in fata nu o pun nici moarta, desi si masina noastra e mare si sigura.
Ce bine ca a functionat remediul pt Iarina! Eu am fost doar o sapt cu pb asta si deja eram satula.
Monu, sper sa nu te confund, parca tu aveai pb cu laptele. Eu iau stimulente, dar consumul de lichide e cel mai bun stimulent. Daca ai prea multe motive de stress si vrei sa te mai degrevezi... e si asta o solutie, renuntatul la alaptat (mai ales ca nu prea ai). Eu inca vreau sa alaptez, nu am cine stie ce pb, dar sunt tot timpul pe fuga. Vad ca inca rezist.
Va pup pe toate, chipurile am reusit sa termin de citit si sa raspund unde a fost cazul.
kateryna spune:
Fetelor,
Ne-a iesit primul dintisor!!! Azi avem 2 luni, 3 saptamani si 4 zile.
P.S. Nu e pacaleala!!!
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
loremunteanu spune:
Katy, deja? Sigur nu e pacaleala? O sa fie frumos de-acum la supt... Mai alaptezi, nu?
Personal, eu nu suport ziua asta de 1 Aprilie. Ma seaca rau sa fiu pacalita.
Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze
kateryna spune:
Lore, nu e pacaleala. D-asta am si bagat P.S-ul. Dap, mai alaptez. O sa fie chiar misto..o sa lansez o noua moda...sani cu gaurele.
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George