Stelute de ianuarie februarie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Buna seara mamici frumoase,

Am plecat acum o saptamana la sauna si v-am zis ca revin in 2 ore dar nu am mai reusit nici in 2 zile. Bine ca n-au trecut 2 sapt. Ca de obicei sunt tot in urma cu un capitol, sa incerc sa raspund pe unde pot.

De mult tot vreau sa va zic o treaba. O prietena a mea cand alapta si i-a cazut rau de tot parul, a rezolvat cu o cura de cca 2 sapt de spalat cu bere. Berea cu alcool, dar cred ca nu are importanta. Pentru cine intereseaza: spalat zilnic pe cap daca se poate sau oricum, cat de des posibil, dupa care turnat sticla cu bere. Dupa jumate de ora se clateste dar nu se spala. A functionat f bine, iar logica e in continutul mare de vitamine inclusiv acid pantotenic.

Adinush, imi pare rau ca ai pb de sanatate. Vezi daca nu ai vreo sansa sa elimini calculii cumva ca la varsta ta nu au cum sa fie prea mari, de fapt cei mici fac probleme ca se angajeaza pe canalul coledoc si fac ravagii. Mama a incercat o reteta cu ulei de masline, e super scarboasa, dar daca te scapa de operatie tot e o treaba. Da rezultate doar daca ai calculi sub 2 cm. Daca va trebui sa te operezi, metoda laparoscopica e safe. Singura mentiune - sa te duci la un chirurg cu experienta in domeniu. Laparoscopic se vede tot, chiar asta se si urmareste, daca mai sunt si alte afectiuni in afara de cea stiuta.
Era sa uit! Ti-am vazut si eu freza: moamaaaaaaaaaaaa da ce mamica sexoasa! IN timp ce Ayleen... e o dulceata.

Alinuk, chiar ca esti tare cu brelocul tau. Eu nu am condus niciodata singura cu copilul in masina. Nici nu am carat copilul la masina, iar in putinele dati cand am iesit cu caruciorul m-a scos sotul pana afara. Azi mi-am luat marsupiu de am fost prin niste depozite pt ceva cumparaturi si m-a rupt de spate. Oricum, eu credeam inainte de nastere ca nu voi putea ridica nici copilul la alaptat deci fac mult mai mult, insa vad din zi in zi ca mi-e tot mai greu sa fac asta.

Messa, tare de tot horoscopul tau. Ca de obicei m-am distrat cel mai tare la gemeni, unde se incadreaza de minune sotul meu. Sot care apropos a depasit suta de kile, sa vad daca mai zice ceva de cele 65 ale mele. De fapt mi-a zis ca eu daca nu as mai manca nimic ci as bea numai apa, prin alaptat as pierde tot ce am in plus. Cata inteligenta!!! Oare mie cum de nu mi-a trecut prin cap ???

Vorbeati la un moment dat de temperatura bebeilor: DA, intrarectal este mai mare decat axilar. Si hemoglobina e mai mare la bebelusi decat la adulti, de aceea sub 12 se administreaza Fe.

Ivona, cum te mai simti? Au mai trecut bubitele? Da' cat ai mai tras si tu... Parca nu era de ajuns experienta nasterii.

Messa nu am reusit sa vad filmuletele, nu stiu ce nu am, Imi spune si mie cineva despre ce e vorba?

Terbitza, e f bine grasunica ta Letitia. Pacat ca nu ai reusit s-o alaptezi la san si te chinui cu pompa. La mine nu au fost probleme, dar eu ii dau doar o masa pe zi cu formula, si atunci mai mult pt ca nu-s acasa.

Vorbeati de soacre... Eu ma vait de altceva: va trebui sa vina mama sa stea cu noi sa aiba grija de fetita. Matusa care venea cat eram eu la scoala pleaca cine stie pt cat timp in SUA. Mama e ok, dar nu-mi convine persoana straina in casa permanent, imi fac nervii varza de la atata self-control. Asta e relatia mea cu mama: ma port cu manusi ca si cu un sef in fata caruia trebuie sa faci impresie. Dar macar pe mama nu o platesc si imi permit sa o las sa-mi faca mai multe treburi, desi daca nu-mi place cum face ceva imi va fi jena sa-i spun. Va mai pleca insa in weekend-uri, ca altfel nici de utza-utza nu mai era rost. Parca acum e! Mai e cineva care nu a inceput "distractia" ca mine?

Iar am adormit cu pc-ul in brate. Expediez partial acum

pupici la mamici cu bebici

criss & Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR DE ASTAZI!!!

si

LA MULTI ANI TUTUROR FLORICICILOR!!!

mi-e sooooomn. vorbeati de nervi...pai cateodata emma e sefa lor, ii aduna pe toti la apel si io nu stiu ce sa-i mai fac.aseara a urlat pana la 12 dar de trezit tot la ora ei s-a trezit...

alinuk ce frumos doarme margelutza la el in patuc. emma ziua nu sufera patutul.

gabri da ai muncit ceva nu gluma!de adriana ce sa zicm, e o frumusica. si eu o tin de cateva zile pe emma cu bentita, dar pt ca are o urechiusa puuutin clapauga si vreau sa o indrept...ad incerc.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!
Aelita, draga mea mi-ai citi gandurile... Sa stii ca m-am gandit vreo doua zile la cum sa fac sa apara si la semnatura frumos... doar poze sau ceva... Nu m-am stofocat prea tare ca sa nu-mi obosesc neuronul... Asa ca mii de multumiri...
Acum sa vedem daca am stiut sa si dau copy/paste...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze

Mergi la inceput

Uraaaaaaaaaaa!
La multe lunite sarbatoritilor bebici!

La multi ani, mamicilor!

Poze Roni-Cristian
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Bai Marina, neata, o fi fost ceva in aer ieri. TOATA ZIUA Matei a avut super bazdaci in fund. Seara eram storsi, si noi si el. Mai nasol e ca nu ii e caracteristic si cu regurgitatul ala nasol de dimineata, intrasem la banuieli. Acuma, gandindu-ma inapoi, cred ca era mort de foame. Eu ca sa nu mai vomite, daca mai cerea dupa ce termina bibe nu ii mai dadeam ca deh, sa nu vomite inca o data. Azi ii dau si vedem ce face.
Bai, nu stiu despre voi, stiu ca perioada asta e super din anumite puncte de vedere dar mie nu imi place deloc jocul asta de-a ghicitul "ce are bebe". Mor de nervi cateodata.

Marybell, cum am zis mai sus, si Matei are zile cand e inexplicabil de nervos. Cum si eu am asa ... am zis ca o semana cu ma'sa. Ce sa mai zic ...

Pupam bebeii sarbatoriti si floricelele sarbatorite azi. La multi ani Florentinelor, Floricilor, Violetelor, Rozelor, Florinilor, Branduselor si asa mai departe.

Aelita, acei 8 mil se vor da timp de doi ani daca nu ma duc la munca. Si ai dreptate. E mai bine decat nimic. Conditia ca sa ii iei este sa nu ai salariu. Daca esti angajat cu salariu, primesti 1 mil de lei "stimulent" sa te duci la munca si cei 2 mil pt copil pe care oricum ii primesti pana la doi ani. Cat despre cei de la munca, nu ma mai astept nici sa gandeasca, nici sa aiba compasiune pt angajati. Mai nasoala mi s-a parut necinstea, ca in fata ne ziceau ca suntem cele mai breze si ca se adapteaza oricum numa sa ne tina si la prima cotitura ... . Dar ma rog, orice shut ... stii tu.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

La multe lunite:

Leon de dolphin9913
Patrick de babirusa
Maria ~ Antonia de Albinutzza
Sofia de mediterana
Andrei & Stefan de Levi

Si un calduros "La multi ani!" pentru toate floricelele noastre.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

La multi ani, floricele mamici, tatici, bunici, etc !

Poze Roni-Cristian
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI TUTUROR FLORILOR!!! Sa cresteti mari si frumoase!
E o zi superba afara.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Stiu ca se spune ca asa cum e azi afara, asa o sa fie si de Paste. Asa ca sa speram ca o sa fie o zi superba.

Mergi la inceput

Messa, si al meu ar sta numai in fundul gol. Dc crezi tu ca avem noi arteziene prin casa?

Mergi la inceput