Mamici de septembrie - octombrie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 21
irina.c. spune:
dragelor,multumesc e sprijin
cand sa ma apuc si eu ieri sa va urmez sfatul si sa trag pe dreapta la pranz,ca muream de somn,m-au sunat de la cresa sa merg s-o iau pe fica-mea,ca are febra 39
asa ca am ajuns cu ea la dr.,iar are otita,toata noaptea mi-a facut febra,a si vomat,abia am reusit sa inchid ochii spre dimineata.M-am invoit de la servici sa stau cu ea acasa o zi,pare mai bine dar tot face febra.Maine si poimaine trebuie s-o duc la cresa,ca n-am incotro,noroc ca saptamana viitoare e vacanta si o s-o tin acasa.Din fericire macar m-a mai lasat tusea,sper sa imi revin o data,ca din ianuarie o tin tot intr-o raceala,ba eu,ba Ilinca.Nu fac curat,nu fac nimic,sper sa reusesc macar sa merg la denii maine si poimaine.Asta e,cand or creste copiii mari o sa fac si curat,si o sa intind si mese de sarbatori ![]()
Eu am luat destul de putin in greutate,1 kg,si sunt in 18 saptamani.Dar asa am luat si la Ilinca,putin la inceput,si la final am avut vreo 16 kg luate,majoritatea in ultimele luni.Irina si
bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
Roxana_G spune:
IrinaC, multa sanatate si tie si Ilincai. I-ai dat antibiotic?
Rox
18+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
mandarinutza spune:
Roxana, vineri se trece pe sub masa, in general dupa-amiaza pana in jur de 6-7. Da, asa o sa fac o sa stau linistita si o sa ma relaxez cat mai mult. 
Mandarinutza
17+
mandarinutza spune:
Irina, multa sanatate si tie si fetitei. Si eu am fost racita de 2 ori in timpul sarcinii si stiu ce neplacut e. 
Mandarinutza
17+
tomasa spune:
Felicitari celor care ati aflat culoarea caruciorului!!!
Myral, imi pare rau sa te dezamagesc dar MO se pare ca a ratat. In cazul lui Slippers cel putin, care are baiat. Asa ca, Liana, bucura-te! 
Roxana, ne vedem cand vrei tu. Iar la Kidex te astept cu drag si chiar mi-e pofta si mie de mici. De fapt le putem face pe amandoua, ca doar suntem gravidute. 
Mandarinutza, asa sa faci, ia-ti neparat liber, serviciul mai poate sa astepte.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
13+
nature spune:
fetelor, ce mi-a mai lipsit azi forumul....Vad ca sunteti bine, va ganditi la prajituri, faceti curat prin casa, mergeti la biserica...Bravo!
Eu stau cumintica in casa, mai mult in pat sau in sezlong, mi-e cam teama sa ma misc, dupa amnio, nu prea fac mare lucru. Mi-e un dor nebun de fi-mea si de-abia astept sa o iau de la mama, ma gandeam ca poate maine, dar inca sunt racita rau si cred ca mai aman o zi, de teama sa nu-i dau si ei vreo pacatoasa de raceala....
slippers76 spune:
Buna seara si de la mine.
Venim si noi cu vesti: E BAIAT! (Mama Omida a aflat prima
).
Restul vestilor sunt la fel de bune: Iosup mi-a spus ca nu vede nici un fibrom, si ca cel mai probabil Albu a masurat o contractie (m-a si bushit rasul cand am auzit). Mi-a zis ca se mai intampla.
Deci una peste alta, suntem sanatosi, avem putza, suntem cu o saptamana mai mare decat pe hartie, toate sunt la locul lor. A fost haios sa vad cum da si cu pumnishorii si in acelasi timp sa-l simt. A fost un dulce!
Tomasa

multumesc mult, inca o data. In noaptea asta o sa doem si eu linistita. Iti tin pumnii pentru maine, sa afli numai vesti bune. Punem pariu ca-i fata?
Hai ca m-am molipsit de la tine...
Danielle, nici eu n-am avut acces la site astazi. Ti-am scris.
Ana
17+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica
Raluca spune:
Na ca am reusit sa intru....deja ma plictisisem sa mai accesez DC fara rezultat!
Eu sunt in acceeasi stare de amorteala...spre bucuria mea Ilinca e la parametrii normali, am scapat de varicle, mai avem ceva urme dar neinsemnate.
Ana felicitari ptr. baietel, ce mi-as dori si eu unu'...
Irina, sanatate multa Ilincai tale!
Gabriela, ai facut TT, unde in Cluj?
Roxana draga unde gasesti resurse sa faci atatea intr-o zi? eu nici la coafor n-am avut chef azi sa stau si mi-am tot fugarit coafeza sa ma termine...
O seara frumoasa burtici harnicutze!
Raluca
(DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani
danielle02 spune:
irina, nature insanatosire grabnica burticute! 
ana, felicitari ptr baietel.sa creasca mare,frumos si sanatos 
roxana, mai da si pe la noi niste energie.a mea a plecat ![]()
2-3 ore stau in picioare si ma chinui sa fac cate ceva,2-3 ore dorm apoi
e tare somnoros bebelusul meu!
toate burticile.va doresc o seara frumoasa si linistita
aaa...era sa uit.voi cand colorati outele?
danielle
15+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png