Mamici de septembrie - octombrie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Danielle02, uite aici o multime de retete, care mai de care mai gustoase:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97285&whichpage=1

una care este f. usor de facut, si f.gustoasa este Prajitura “Krem a la krem”

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77224&whichpage=8#1868073

13+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurici_27 spune:

Multumesc Myral pt urari, sa inteleg ca tu vrei tot un baietel? cand trebuie sa aflii?
Eu mi-am dorit fetita si a iesit cu puta....dar mami si tati sunt la fel de fericiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Laurici, felicitari pentru vesti!

Roxana, daca te mai tine sindromul ala cu curatenia (pe care eu nu-l am )... vii si pe la mineeeee?

13+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Off, ce faceti burtici? Abia acum mi-am mai revenit si eu. Mi-am luat un laptop nou si o sa incerc sa recuperez tot ce am pierdut cat am lipsit din peisaj. Acum sunt bine. Stau numai in pat si clocesc. Nu mai am sangerari si nici lichid nu am mai pirdut, dar nu vreau sa ma laud ca poate cobesc. Sper ca si voi sunteti bine si va bucurati din plin de burticile care au crescut. Eu sunt acum in 17 saptamani si am un baietel, v-am mai spus. Voi naste la CFR2, cu doctorul Nayel. Dar mai e pana acolo si sper sa iasa totul perfect pana la capat. Ceea ce va doresc din suflet si voua!

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

liana, multumesc frumos.deja am inceput sa salivez
myral, nu te stresa iubita.stai linistita,mai ales de ai contractii.
laurici, felicitari ptr fecior.sa iti traiasca mare,frumos si sanatos
carpatina, multumesc mult.acu incep la citit retete.

danielle 15+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Hiiii, am uitat sa va multumesc frumos pentru cele care v-ati gandit la mine de ziua mea. Si voua va doresc multa fericire, sanatate si belsug. Fie ca toate dorintele sa va devina realitate!
De asemenea, am uitat sa va spun ca pe bebe o sa il cheme Yannis. Mai astept un prenume de la tatic, el e mai nehotarat. Dar Yannis il va chema sigur! Va pup!

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Laurici pai as vrea baietel ca am o fetita dar sigur ca m-as bucura si la inca o fetita mai ales ca e super sa ai o fetita rochite fundite fite numai sanatosi sa fie ei si sa se nasca la timp ca fiecare are farmecul lui. Eu acum o sa aflu abia la 20 sapt cand ma duc la eco morfologica.Annisia ma bucur ca esti bine sigur ca o sa fie perfect pana la capat trebuie sa ne pastram optimismul asta fiind valabil si pt mine.Myral17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

seara buna!
as avea si eu nevoie de un mic ajutor: nasica mea a nascut azi noapte o fetita... maine vreau sa merg la ele la maternitate, insa nu stiu ce sa le duc in afara de flori... pls, ma puteti ajuta, ca sunt in pana mare de idei

Mad, 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Annisia, pai sarcina usoara si fara probleme de acum.

Felicitari Laurici pentru baietel, sa fie sanatos!

Myral, iti arde de treaba cu contractii?

Danielle, a fost molipsitor sindromul gospodaririi vad.

Carpatina, draga mea as veni cu placere, daca mi-ar da voie sa vin cu avionul si daca as apuca pana la amniocenteza. Ca dupa am primit indicatie de la dr sa fiu cuminte 2 saptamni. Dar eu in a 2a saptamana ma gandeam ca aranjez carti si dvd-uri pe rafturi ca asta nu o fi oboseala.

Liana, ia un paracetamol, sa te mai lase putin durerea.

Fetele, eu va las azi, ma duc la odihna ca sunt rupta. Nu am fost cuminte, am carat parte din sacosi si am facut cel putin 15 urcari pe scari. Asa ca fac dus, spal si fata, pregatesc un cadou pentru o colega a ei ca are party fata maine, si ma bag in pat cu un No-Spa preventiv. Offf, si maine la serviciu!

Rox 18+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

Am fost si noi astazi la echo, bebita e sanatos, mami are ceva dureri de spate da trece peste.
VGM: 16 sapt si 0 zile
Maine mergem la TT la Emilia Irza (acolo ne-a trimis doctora) si pe 25.05 la morfo la Medicover.
In rest bafta si sanatate tuturor si suntem alaturi de voi.

Flori 15+ cu si tati

http://bd.lilypie.com/ZeZdp2.png

Mergi la inceput