Bulgaria: impresii, drum, hoteluri etc. (4)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

Fetelor, dragelor!
Chiar nimeni nu a fost de curand la Laguna Beach, in Albena???
SAu macar in celelalte Lagune!!!

Va rog!! Trebuie sa ma decid si am nevoie inca de niste informatii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonasirbu spune:

Buna, voiam si eu o informatie de la tine Maddy; am vazut in subiectele arhivate ca ai fost anul trecut in Nisipuri la Sunrise; ti-am scris si la celalat subiect deschis de tine, nu observasem ca esti aici, la subiectul cu Bulgaria, scuze...Am vazut din oferte ca Sunrise si Excelsior sint in acelasi complex si au aceleasi tarife, dar totusi la care sa-mi fac rezervarea? Tu, care ai fost deja, daca ar fi sa te duci din nou, pe care din cele 2 l-ai alege? Si inca ceva, care din cele 2 are piscina interioara, ca nu m-am lamurit...
Iti multumesc anticipat pt raspuns,
Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Voi ati mai auzit un raspuns de genul: " Nu vor sa confirme hotelurile rezervari asa de indepartate, in toata Bulgaria sunt probleme de astea.." ?????????
Astept de 2 saptamani o confirmare in Nisipuri, ptr 1 august.
Acum am apelat la alta agentie, la AliBaba, astept raspuns.

Hmmm, ce nervi am!

Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)

FILMULETZ http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1712e9e5f8ebb82b8090cb

http://photos.yahoo.com/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Camys mi se pare o prostie, pai vor sa vanda sau nu, ce eu dau banii si nu pot fi sigura ca am camera decat cu 1 saptamana inainte sau cum? Agentia cu care am "lucrat" eu a primit confirmare imediat de la partenerul bulgar, din cate stiu eu. Insa...eu tot incerc sa mi se confirme personal rezervarea. Am sunat sambata la hotel si tipa mi-a dat alt numar, de la marketing, ca cica aia confirma si ca ei lucreaza numai luni-vineri.
Am sunat azi pe la 10 si ceva, mi-a raspuns o gagica si mi-a zis ca nu e seful ei, sa revin peste 20 minute. Am revenit dupa o ora si mi-a zis sa revin dupa 20 minute, parca are o placa stricata. Sper sa nu fie nesuferiti si sa ne ia la misto...

Edit: am sunat si a 3-a oara, dar fara numele agentiei bulgare (pe care nu-l stiu) gagica a zis ca nu ma poate gasi, nu reuseste dupa nume. Insa a spus ca isi aminteste numele meu (eu ma pregateam sa i-l spun pe litere dar ea deja il intelesese si repetase) ca ea mi-a facut rezervarea, sa stau linistita ca e totul ok.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

A fost cineva la hotel IFA Beach in Nessebar?? cum e hotelul? aproape de plaja? n-am gasit pe nicaieri sa scrie daca exista aer conditionat in camere...
of, tare nehotarata sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy26 spune:

Simona draga , te ajut cu mare placere .
Eu anul trecut am stat la Sunrise ..Cele doua hoteluri ale complexului se afla de o parte si alta a soselei prinicipale , Sunrise-ul este cel dinspre plaja.Daca vrei camere cu vedere la mare -eu zic sa iei sunrise ( etaj superior ).
Excelsior are o piscina mare exterioara( piscina interioara nu stiu - nu am vazut )+terenuri de tenis si fotbal .
La Sunrise exista 2 piscine exterioare si una interioara .La indeferent care stai ai acces liber la facilitatile ambelor hoteluri ..
Snack bar pentru gustari ( inghetata /cartofi prajiti /pizza ..) ai doar la Excelsior .Sunt si la Sunrise niste platouri cu praituri ..
Dar nu este nici o problema ..daca chiar iti este foame poti traversa strada sa-ti iei tot ce doresti .Noi am stat la piscinele ambelor hoteluri ..depinde unde iti place mai mult ...
Eu iti recomand din toata inima acest complex ...La banii pe care ii dai acolo nu ai sa mai gasesti nicaieri asemenea conditii .Personalul este super ..In fiecare zi gaseam in camera pe pat aranjamente deosebite facute din prosoape si flori ( inimioare /lebede ..).
Mancarea este ok , destul e variata , daca nu esti super fitoasa si vrei doar pate de fois si caviar - ai sa fii super multumita .
Si inca ceva - prajiturile sunt fenomenale!!!!!
Te pup si sa ai o vacanta perfecta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonasirbu spune:

Multumesc foarte mult pentru raspuns! M-ai linistit! Am mai fost in Bulgaria, anul trecut, dar in Albena! Anul asta am zis sa incercam sa vedem cum e si in Nisipuri. O sa incerc sa fac rezervare la Sunrise pentru inceputul lui iulie, sper sa mai gasesc locuri. Cit despre partea cu fitele...nu sintem, deci sigur vom fi multumiti, anul trecut am fost tot la 3* AI.
Pupici, Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

quote:
Originally posted by aissa

Camys mi se pare o prostie, pai vor sa vanda sau nu, ce eu dau banii si nu pot fi sigura ca am camera decat cu 1 saptamana inainte sau cum? Agentia cu care am "lucrat" eu a primit confirmare imediat de la partenerul bulgar, din cate stiu eu. Insa...eu tot incerc sa mi se confirme personal rezervarea. Am sunat sambata la hotel si tipa mi-a dat alt numar, de la marketing, ca cica aia confirma si ca ei lucreaza numai luni-vineri.
Am sunat azi pe la 10 si ceva, mi-a raspuns o gagica si mi-a zis ca nu e seful ei, sa revin peste 20 minute. Am revenit dupa o ora si mi-a zis sa revin dupa 20 minute, parca are o placa stricata. Sper sa nu fie nesuferiti si sa ne ia la misto...

Edit: am sunat si a 3-a oara, dar fara numele agentiei bulgare (pe care nu-l stiu) gagica a zis ca nu ma poate gasi, nu reuseste dupa nume. Insa a spus ca isi aminteste numele meu (eu ma pregateam sa i-l spun pe litere dar ea deja il intelesese si repetase) ca ea mi-a facut rezervarea, sa stau linistita ca e totul ok.

Poze

aissa, spune-mi te rog te-ai inteles bine cu cei de la hotel in engleza?Si eu trebuie sa iau legatura sa-mi confirme, dar ma gandeam ca e inca devreme, noi avem sejurul in iulie.
Inteleg totusi ca tie ti-a confirmat o agentie si nu cei de la hotel.
As fi mai linistita daca mi s-ar confirma chiar de la hotel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simsimona spune:

Iata ce am citit acum!!!??

Statiunile bulgaresti, sufocate de masinile turistilor romani
Ziarul Gandul | 08 mai 2007

Unele statiuni vor introduce restrictii de circulatie de la 1 iunie

Locurile de parcare au devenit o problema pentru unele statiuni litorale din Bulgaria, precum Nisipurile de Aur (langa Varna), din cauza numarului mare de turisti romani care invadeaza litoralul bulgaresc si care nu folosesc autobuzele publice, ci masinile personale, relateaza "SofiaEcho". Statiunea a fost asaltata de mii de romani in ultimul weekend din luna aprilie, iar strazile erau pline de masini cu numar de Romania, comenteaza saptamanalul bulgar care pune entuziasmul romanilor fata de litoralul bulgaresc pe seama faptului ca Varna este la doar 200 de kilometri de Romania, iar starea drumului ce leaga Bucurestiul de Varna este buna, putand fi parcurs in mai putin de patru ore. In plus, pentru a trece dintr-o tara in alta, soferii au nevoie doar de cartea verde a masinii, avand in vedere ca ambele state sunt de la 1 ianuarie membre ale UE. Pe de alta, preturile scazute si calitatea serviciilor au facut din Bulgaria o destinatie de top pentru turistii romani, relateaza cotidianul bulgaresc.

Totusi, statiuni precum Nisipurile de Aur (Zlatni Pyasutsi) sunt destinate turistilor care sunt adusi cu autobuzele de la aeroport, dar romanii, de obicei, daca nu intotdeauna, vin in statiune cu propriile lor masini. Astfel, numai in ultimul sfarsit de saptamana din luna aprilie, 20.000 de turisti au vizitat litoralul bulgaresc, ceea ce a insemnat ca cel putin 5.000 de masini romanesti au parcat in statiuni, informeaza "SofiaEcho".

O alta mare statiune de la marea Neagra, Slunchev Bryag (Plaja insorita), de langa orasul Bourgas, pare sa fi rezolvat problema pentru ca, din 1 iunie, vor fi aplicate restrictii la intrarea cu masina in statiune. Mai precis, doar soferii care detin permise de trecere emise de municipalitatea Nessebar (care intra sub jurisdictia Sluchev Bryag) pot intra in statiune. Pentru restul vor fi disponibile doua variante - autobuzele publice din Nessebar sau mersul pe jos. Scopul acestei masuri este de a proteja statiunea Plaja Insorita de traficul intens sau de a deveni o mare parcare, au spus oficiali ai municipalitatii Nessebar. (M.T.)

Voi ce intelegeti? Ca trebuie sa lasam masinile in afara statiunii, sau sa venim cu autocarul sau avionul? Voi ati auzit cum se fura masinile in Bulgaria???!!
Incep sa fiu ingrijorata. Eu deja am cumparat bilet incepand cu 23 iulie la Albena dar, in aceste conditii, nu l-as fi luat.

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

Stai linistita ca mai e pana atunci. O sa aflam de la cei care se vor duce inaintea noastra. Vara nici nu a inceput.
Inteleg ca restrictia este numai pentru Sunny Beach,noi mergem la Albena deci n-avem probleme de genul asta.
Am alarma, am full casco, si mi-e greu sa cred ca se poate fura o masina din fata hotelului chiar asa usor.Sa nu uitam ca in iulie nu vin romani care dau 100euro pe 2-3zile, deci va fi mai aerisit cu mult decat a fost de 1 mai.

Mergi la inceput