Bulgaria: impresii, drum, hoteluri etc. (4)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikim spune:

O colega de serviciu a fost de 1 mai la Albena si tocmai am terminat de vazut pozele. Parca am fost un pic dezamagita, ca in acele poze Albena parca seamana destul de mult cu Mamaia noastra.
Ea, in toate zilele, nu a ajuns niciodata la micul dejun si nici la pranz. Zice ca nu ar mai merge pe sistemul acesta, all inclusive, ca te leaga de hotel.

Mihaela, mama Karlei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina00 spune:

quote:
Originally posted by aissa

Vad ca aici mentioneaza la Arabella free parking, dar cate locuri or avea.....

Insa pe alte site-uri nu se mentioneaza deloc parcarea...sa vedem ce zic fetele care au fost anul trecut la Arabella.

Poze

Ieri ne-am intors de la Arabella. Intradevar freeparking, dar fff putine locuri in comparatie cu cata lume a fost. Noi am ajuns vineri dimineata, adica printre primii, si nu am mai scos masina decat cand am plecat... era imposibil sa o scoatem.
Dar... numai lucruri bune despre hotel. Suuuper! Nu le pot reprosa nimic! Personalul de asemenea extraordinar. Din ce am vazut in Nisipuri, asta cred ca e cel mai bine pozitionat hotel, are majoritatea camerelor spre mare. Noi am fost doar pentru relaxare, si nici nu a fost nevoie sa parasim hotelul: e tot ce e nevoie acolo: piscina interioara, sauna, sala fitness, restaurant, bar... Pacat de romani si... copii lor, in rest totul a fost mai mult decat OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izabela2000 spune:

quote:
Originally posted by maddy26

Fetelor , daca stiti agentii serioase cu oferte bune pe Bulgaria ..sa ma anuntati !

O agentie foarte buna e Balkan Travel, intra pe www.balkanair.ro si gasesti tot ce vrei, mai poti intra si pe www.balkantravel.com.ro e aceeasi firma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

tocmai ne-am intors de la arabella, golden sands.

first of all, vreau sa va zic ca ne-a placut foarte mult.statiunea e frumoasa-se construieste insa in disperare, inca nu sunt toate magazinele/terasele deschise, dar cred ca la vara va fi super! nea placut hotelul, e luxos, camere enorme, bai la fel...mancarea e foarte variata, foarte multa si foarte buna! numai foarte carcotash sa fii si sa nu te satisfaca.

ce nu ne-a placut a fost aglomeratia. peste tot erau numai romani, numai masini de romania, parca eram la noi pe litoral. chiar tresaream cand trebuia sa raspund cuiva in engleza. masinile erau parcate pana in usa hotelului, fix in strada sau aproape cocotate pe rondurile de flori...

drmul spre bulgaria a fost foate liber, la vama am trecut ca prin branza, am grsit drumul in varna si am ocolit un pic-dar asta ne e deja obisnuinta!pare-mi-se ca au o pb cu linia continua pe ssele, chia si pe portiuni unde ai putea face depasiri nestingherit, ai LINIE CONTINUA! si cum am mers extrem de regulamentar...nu ne-am bagat!

una peste alta,am testat terenul si mai mult ca sigur vom merge si la vara cu alexandra!
concediu placut va doresc!

Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

1.Dragelor, aveti idee cu cat timp inainte pot sa reziliez rezervarea facuta pentru Albena si sa primesc banii integral?

2. A fost cineva la hotelul Laguna Beach in Albena? Cum a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Fetelor nici nu va inchipuiti ce imi umpleti bateriile cu informatiile date despre Arabella. Ma bucur ca ati avut o experienta placuta si sper ca si la noi sa fie frumos, sa gasim loc de parcare si sa fie totul ok. Dimineata ma zapacea mama ca a auzit ieri la TV iar de masini furate, de probleme de genul asta, saraca se teme pentru noi sa nu avem belele asa ca imi prinde bine sa aud si chestii bune.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns razcara spune:

M-am intors de la bulgari si a fost super.Anul trecut am stat in Varna la hotel Splendid si a fost ..splendid.Acum am ajuns la nisipuri si a fost peste asteptari.Ne-am cazat la hotel Shipka, unde camerele erau curate si cochete.Cu 50 euro/persoana am stat 4 zile, cu 2 mese/zi.Mancarea a fost buna, eu una mananc mai mult salate si peste , asa ca am fost fericita sa dau de atatea feluri de salate( care erau f bune).Statiunea e draguta, se construieste mult, dar vara cred ca e superb.Am avut probleme cu parcarea, dar dupa lungi cautari am gasit o parcare si nu am mai scos masina de acolo( daca nu parchezi regulamentar iti ridica masina.Am vazut numai romani,dar vara sunt mai multi nemti..
Una peste alta ...a fost frumos, ieftin si bun..cum ii place romanului !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasonia spune:

pentru fetele pe care le intereseaza,mancatul in serii seara era politica hotelurilor riu(arabella,bolero,viva ) din nisipuri: acum nu mai sunt riu si s-ar putea sa nu mai fie asa.Am venit acum de la nisipuri,hotel Madara,f.bun.Drumul prin ruse e mai liber,nu se mai plateste decat podul,250 mii si bg vigneta 5 euro;bulgarii sunt f. amabili,am ramas in pana la ruse,ne-au ajutat cei dintr-o benzinarie sa gasim atelier de schimbat 2 genti de matiz,totul pt. 30 euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia_popa spune:

A fost cineva anul acesta sau anul trecut la Berlin Golden Beach, la Nisipuri? Avem rezervare facuta pentru iunie... l-am vazut acum cand am fost de 1 mai, am ramas cam dezamagita.. de exemplu Lilia, care era cam la acelasi pret arata de afara mult mai bine... Stiu ca asta nu este un aspect din cele mai importante.. insa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikim spune:

Stie cineva ce mai trebuie sa platesc pana in Albena, inclusiv? Inteleg ca si la intrare in statiune se plateste ceva, poate si la hotel, si in vama??? Am vazut mai sus ceva taxe, dar eu vreau sa stiu cat se poate de exact ce costuri sa mai includ in vacanta care va urma.
O prietena zice ca isi ia la ea 1.000 euro sa aiba de cheltuiala. Mie mi se pare enorm, tinand cont ca mancarea e platita deja.

Ma gandesc totusi ca ar trebui sa iau la mine destui bani, cu toate ca noi nu suntem cheltuitori, cine stie ce mai avem de platit pe acolo.
Inteleg ca e bine sa pleci cu medicamente de aici, ca sunt scumpe acolo, iar ca un medic costa enorm, sute de euro!!!
Sper sa nu avem probleme.

Mihaela, mama Karlei

Mergi la inceput