Bulgaria: impresii, drum, hoteluri etc. (4)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madairina spune:

Eu am mers pe autostrada cu 150km/h dar am mers cu Audi si nu simti ca ai apasat pe acceleratie cam mult. Dar de obicei conduce sotul la drumuri lungi. Eu conduc cand ne intoarcem de pe la nunti, petreceri, restaurante (oriunde este si bautura) si masinuta mea (un Tico)zi de zi in Bucuresti.
Sincer nici eu nu m-as pune cu baietii astia care au si mai multa experienta la volan.

Poze Robert
http://new.photos.yahoo.com/alexandrumadalina/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Buna Iepumic!

daca mai citesti acest mesaj as vrea sa te rog daca vezi hotelul Nessebar Beach sa-mi spui si mie ce impresie iti face si daca sunt sau nu parcari pazite prin jur ( platite eventual).

Multumesc frumos si petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by silviusc

quote:
Originally posted by irina_ina2000

Buna Iepumic!

daca mai citesti acest mesaj as vrea sa te rog daca vezi hotelul Nessebar Beach sa-mi spui si mie ce impresie iti face si daca sunt sau nu parcari pazite prin jur ( platite eventual).

Multumesc frumos si petrecere frumoasa!

Hotelul IFA Nessebar este un resort. E un hotel foarte bune. Pentru poze uite aici www.litoralbulgaria.info

In ceea ce priveste mesele, in special la Arabella in ful sezon este pe serii. Infrmatia o detin de la partenerul nostru din Bulgaria, care mi-a confirmat ca la Arabella se mananca in serii in full sezon, precum si la majoritatea hotelurilor.

Intre LTI si Arabella, recomand LTI. Si eu plec maine la LTI Golden Beach. Abia astept. Am un pic emotii cu bebe la drum.

Si eu as fi preferat LTI.Dar Berlin Golden Beach nu are all inclusive,iar Berlin Green Park e prea departe de plaja (noi nu vrem sa stam la piscina).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Aratau aucm la stiri mare nebunie cu parcarea, masini ridicate, spaga data ca sa ti-o lase... Asa nebunie e? Ca in plin sezon inseamna ca las masina la vama ca sa fiu sigura ca pot iesi? Cum e fetelor care ati mai fost?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

Stai linistita, eu nu am mai fost , dar nu cred ca in plin sezon va fi nebunia care e acum.De 1 mai vor fi numai romani in Bulgaria, pe cand la vara vor mai fi si alte natii prin hoteluri(nemti, etc), astia nu vin cu masinile personale, asa ca sa fim optimisti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Si eu m-am panicat putin vazind ce arata protv-ul la stirile de aseara, cu masini puse aproape una peste alta in parcari...anul trecut cand am fost in IUNIE, nu era asa nebunie (bine, nici de Paste si 1 Mai nu fusese plin de romani ca acum) si am gasit parcarea lejera la hotel Helios Spa. Intr-adevar strainezii care vin acolo NU vin cu masina, sunt englezi, danezi, norvegieni, putini nemti...asa ca nici n ue cazul de masina. Insa mi-e teama ca se vor gasi atitia romani incat sa ocupe parcarile. Sa stiti ca nu toate hotelurile au parcare amenajata. Eu am inceput sa citesc pe site-urile statiunii si pe unde mai gasesc, si am observat clar ca este specificat unde exista parking, in rest nici nu se pomeneste cuvantul.
Fetele care au fost la Arabella mai tineti minte exista parking? Eu imi amintesc doar ca hotelul e f aproape de plaja, ca l-am vazut cand ne plimbam pe plaja, insa inspre spate unde ar trebui sa fie parcarea nu stiu ce spatiu are.
A, apropos, am vazut pe site-uri adresate nemtiolor, englezilor, ca au oferte f multe pt Sunny Beach, cica aceea ar fi statiune de top, cu o treime mai multe hoteluri decat Nisipurile....stiti amanunte? Parca m-ar trage un pic ata spre acolo, pacat ca sunt inca 100 km fata de Nisipuri... dar daca merita...cine stie?

Hai ca v-am ametit.
Pup,

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Noi am fost anul trecut la Kaliakra in Albena si a fost super ! Am gasit si loc de parcare la hotel ,masa nu era pe serii desi era august ,totul bine .
Am mers pe la Giurgiu ,cel mai greu a fost drumul Bucuresti- Giurgiu ,apoi drum drept si liber . Vacanta placuta sa aveti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Vad ca aici mentioneaza la Arabella free parking, dar cate locuri or avea.....

Insa pe alte site-uri nu se mentioneaza deloc parcarea...sa vedem ce zic fetele care au fost anul trecut la Arabella.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanaoti spune:

Buna
ma bucur ca exista pe forum informatii despre concedii pentrecute in Bulgaria.
AM citit informatiile scrise de voi pe forum. Abia astept sa citesc mai ales informatii depre locurile pe unde ati fost dupa vacanta de 1 mai.
Noi am vrea sa mergem in Nessebar. Am inteles ca trebuie sa fie f frumos.
Vrem sa rezervam locuri acum dupa 1 mai.
Cum ati luat voi locuri prin agentii, ati rezervat direct la hoteluri, on -line?
Noi vrem sa mergem mai multe familii. Se fac reduceri pentru grupuri?
Avem gemeni de aproape 2 ani in iulie. Sunt locuri special amenajate de joaca?

Cum este mancarea???

Scuze pentru insistenta!

Otilia

Oti & gemenii bucovineni
http://pg.photos.yahoo.com/ph/otiliaclipa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia_popa spune:

M-am intors de la Nisipuri, hotel Mimosa.. A fost OK.. insa anul trecut in albena mi-a placut mai mult... stiti cum este cand te duci a doua oara intr-un loc

"+"
- statiune frumoasa cu multa verdeata si lucruri frumoasa
- vreme bunicica
- hotel cu piscina, sezlong, saltea.... la mare te lua frigul...

"-"
- multe chestii erau inchise; multa mizerie in jurul lor;
- super aglomeratie; probleme mari cu parcarile, din cauza ca in perioada asta au fost doar romani si bulgari;
- prea multi romani ce spargeau seminte pe strada, zbierau, puneau manele...
- hotelul desi de 4 stele, a lasta de dorit pe alocuri....

Hoteluri (4 stele) care mi-au placut cum aratau din exterior: Lilia, Kaliakra palace, Arabella;

In vara am rezervare la Berlin Goden Beach dar care nu m-a imprsionat in mod deosebit

Mergi la inceput