Bulgaria: impresii, drum, hoteluri etc. (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lenca spune:

Buna fetelor,o sa plecam vineri dim. la Nisipuri pt sarbatoarea de Paste.Vroiam sa intreb pe cine a fost la Nisipuri,dc sunt supermarchet-uri aici, pt ca fiica mea bea inca seara lapte, si tr sa-i incalzesc o canita cu lapte, si nu as vrea sa-i iau cutii de lapte din Romania. Dc sunt magazine, cam ce firme producatoare de lapte sunt in Bulgaria.
Si inca o intrebare:dc stiti ce program de vizitare e la castelul din Balcic? si dc sunt deschise de sarbatori magazinele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

quote:
Originally posted by buchon

Fetelor, evitati Eurotravel TGV ...promit ceva si dau altceva!

dar ce ti s-a intamplat???eu am fost anul trecut cu ei si au fost superrrr....

si DA!!!...EXISTA SUPERMARKET IN NISIPURI!!!

un an de convietuire-13 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buchon spune:

am trimis un grup de 8 persoane prin ei si au avut numai probleme.
eu fiind atunci agentie revanzatoare prin ei.....
acum prefer sa lucrez direct cu cei din bulgaria obtinand asa si preturi muuult mai mici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

noi ne-am hotarat la Bolero; prima saptamana din iulie; sper sa fie ok; si Carla tot aproape 3 ani o sa aiba. Sper sa fie ok

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Fetelor ati mai fost in Bulgaria?
Mai exact in Sunny Beach?
Eu plec maine dimineata, de Pasti, in Sunny Beach si as vrea sa merg in noaptea de inviere si la biserica.

O sa gasim? Sa mergem in Nessebar? Burgas este la 30 km...

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

Buna!
A fost cineva anul trecut in Albena, la unul din hotele Laguna? La care? Ati fost multumite de servicii? Plaja nu a fost aglomerata cu toti cei ce veneau de la celelalte hotele?
Mai am o nelamurire . Nu am inteles prea bine care este relatia dintre cele trei hotele Laguna...adica cei care stau in Laguna de 3 stele pot sa benificieze de serviciile echipei de "distractie" de la Laguna Club, sau piscina de acolo?

Mulumesc mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna Elag, Rozi a fost la Laguna Mare anul trecut. Si am inteles ca i-a placut foarte mult.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

Bufiiiiiiii...pleaseee daca mergi la Sunny beach te uiti cateva hoteluri???pleaseeeeee...poate le faci poze.... e vb de Chrisantema (Hrisantema), Grand Hotel Sunny Beach, Hotel Bourgas si Hotel Majestic....aaaa si Amfora.

Pleaseeeeeeeee!!!!

multam'

un an de convietuire-13 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

A fost cineva la IBEROSTAR OBZOR BEACH 4* in NISIPURILE DE AUR ???

va rog mult pareri.....thx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Noi mergem de Paste anul asta la Nessebar, la hotelul Astera - a stat cineva acolo - ceva impresii despre cazare si mincare?

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput