FIV in Ungaria 13

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Daria, te rog din suflet fii optimista. Sa-ti fie ex celelalte fete. Si nuoa cind ne-a zis dr ca singur sansa e numai Fiv , am crezut ca intru in pamint,primul lucru a fost din ce bani dar prin o pietena am dat de voi si iata inca mai sper si vom face sa fie bine. sperant amoare ultima. Odata tot vor fi bebici. Credema si stresul si gindul ca numai bb sa avem ii o piedica in a avea.
Capul sus si cu DD inainte , tin pumni strinsi sa fie cu bb de data asta, dora nu se poate sa nu o urmam pe Pussi.
Cenusareasa, tizenkilenc inseamna 19, deci e bine nu? Tin pumnii strinsi si pt tine.
Va pup ep toate si un week end palcut

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Liana-Asa sa fie cum zici tu!cred ca esti un fel de clarvazatoare pentru ca am vazut ca s a adeverit mereu ce ai zis la fete!mersi pt. incurajare!
Stiti fetelor ca tare mult inseamna o incurajare intr un moment de deznadejde!pe mine ma enerveaza cand mi se spune ca sunt unicat cu foliculii astia fara stimulare, ca sunt foliculi, ca nu sunt,vreau sa aflu odata ce se intampla!trebuie neeaparat sa mi repet hormonalele si daca sunt tot normale iar ajung de unde am plecat!
Magda-incerc sa nu ma mai gandesc dar nu pot, dar dupa ploaie sper ca o sa rasara soarele si pentru mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Stiu Daria ca ii greu, traiesc si eu experienta asta, orice facind tot nu iesea bine, ba eu nu aveam ovulatie ba sotu era cu sperme naspa, iar foliculii nu imi crestau nici cu stimulare inainte de IA, care nu s-a mai facut......multe deceptii am trait si eu, da rmai sper datorita voua, si va multumesc din suflet, sper sa si rezulte cu bebici multi multi la fiecare, pt ca o meritam din plin, si is ferm convinsa ca DD nu poate fi as ade crud cu noi, nu cu noi care ne dorim asa de tare. Asa ca ne incredem in El s mergem ininte in mina dr-ilor. hai capul sus ca trebuie sa ma tragi dupa tine, auzi!!!!!!!!!!!!

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Magda-asa este ai dreptate, fiecare ne chinuim in felul nostru, eu totusi avand un copil nu ma pot simti la fel de nedreptatita ca voi dar totusi si la mine dorinta de a avea copii a fost mare si odata ce am obtinut o sarcina credeam ca deja daca o sa mi mai doresc copii nu o sa mai am probleme, dar nu a fost asa; eu anul acesta implinesc 15 ani de casatorie si din toti acesti ani 13 cred ca i am petrecut sperand -primii 6 ani sa am un copil si ultimii 7 sa am al doilea copil;acum este dezarmant pt. mine sa aflu ca mai am si alte probleme in afara de trompe si totodata ma gandesc sa nu fie periculoasa stimularea ovariana pe care o am, fie ea si fara medicamente;acum astept sa vad ce mi raspunde Mirelus dupa ce vorbeste cu dr. Z.,pt. ca el joi, pe 19 cand a calculat ca mi va venii menstruatia mi a facut programare;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nmirela71 spune:

Buna la toata lumea ,
sant aici va citesc din 2 an 3 zile dar doar de la lucru caci acasa nu e bun compu.De aceea intru asa rar.daca am putin timp mai tarziu va raspund si la PM.
Cenusareaso da se poate sa fi acolo si sa nu vii la mine
Daria cei cu tine nu te recunosc?Ne vedem pe 19?
PUSSI
Liana esti ok,stai cuminte an ca fac un drum la Craiova.
la toata lumea Mirelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va puppp pe toateee,,
legaturilorrrrr vrem capitol nou facut de tineee cu mult mult noroc!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"14

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

mirelusia zii cind mai vii pe la clinica,eu am luni la 15.30 programare la eco si chiar TREBUIE sa ne vedem!daca nu poti luni,te cautam zilele urmatoare,chiar si maine daca ai timp...nu te-am strigat ca eram in focuri ,aveam emotii...am facut pipi de 5 ori in dimineata aia!
Am avut azi o discutie cu Zadori ,l-am intrebat care este nr uzual de foliculi obtinuti la o stimulare si a zis 7,dar numarul mare nu e o garantie a calitatii lor,poti obtine doi dar sa fie buni,iar ca sunt buni sau nu se stie decit dupa punctie,nici nivelul estradiolului nu e o garantie,el spune doar ca au crescut foliculii si atat,nu ca au ovocite de calitate!
Imi dau seama din ce in ce mai bine ca e vorba mult de sansa si ca suntem in mina lui DD tot timpul!

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

poftiti la un nou capitol: aici

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput