FIV in Ungaria 13
Raspunsuri - Pagina 25
MRL spune:
Bravo cenusareasooooo! Asa DA! Peste si iar peste ca face bineeee! Un paharut cu vinisor sa poata si pestiucul sa innoate bine..... Asa veste mai zic si eu. Acum parca te si vad cu zambetul pe buze. Ia zambeste frumos la noi...asa... inca putin ... si .
Iar cu injectatul, sti si tu ca ce este facut cu manuta ta este bun facut si fara semneeee! Imi place sa aud ca si endometrul este bun.
Asteptam si vestile de maine sa fie si mai bune.
Te pup dulce si sunt cu sufletul alaturi de tine. Doamne ajuta sa fie bine!
Liana30 spune:
am fost si noi la dc..bebeii sunt bine,,colul bun,,dar inca mai pica putin sper sa se opreasca..si mai am si niste dureri de burtica in partea dreapta,,cica uterul e deviat in dr..s'a dezvoltat mai mult in dr.,.daca pana duminica nu imi revin..ma interneaza,,
va pup pe toateeee si va tin pumnii celor care sunt in focuri..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"14
Nasica
auburn spune:
cenusareasa, ioana, cornelia, crinuta...cred ca nu am uitat pe cineva care a inceput tratamentul/AC... va tin pumnii sa continuati sirul de reusite de anul asta. doamne ajuta
in ceea ce priveste asistentele, parerea mea este ca e destul de stresant pentru ele faptul ca nu vorbesc engleza si comunica greu cu pacientele. de aceea poate parea ca ar avea o atitudine ciudata. am mers la szeged timp de 6-7 luni cam de 3 ori pe luna si nu as avea de ce sa ma plang. parca dupa un IA: am vazut ca ne da asistenta cam greu restul la bani si nefiind cine stie ce suma am dat sa plecam dar tipa nu a acceptat sa plecam fara sa luam restul.
andicu iti sta tare bine 'asa mare'
pussi ai fost la eco pana la urma sau ai hotarat sa astepti vizita la zadori? ai grija de voi
liana imi pare rau ca inca mai treci prin emotii cu petele alea. mai sunt cazuri si se rezolva cu stat la pat chiar daca nu e usor
eu am intrat azi in luna a 9-a. parca nici acum nu-mi vine sa cred ...cred ca sunt mai grea de cap . copila mea e tot activa. cu toate ca e de asteptat sa se mai linisteasca in ultimele saptamani.
timisorencele ne mai vedem pana nasc?
pe toate
36+
sunshine4ever spune:
Liana, vei vedea ca va fi bine , DD te va juta. Si de trebuie sa te internezi, stai frumos in patuti la spital citeva zile.Te pup si succes
DM
pussi spune:
legaturilorma bucur ca sunteti bine!!! si sa dormiti pe stanga..ca uteru' lu' mami s-a dus spre dreaptaO sa fie bine!!
auburn+bebelina ne vedem dupa 18.04.. cand vreti! Dau de..ti-am trimis PM
PUSSI 4+
Cum cresc Titi Mici
adaca spune:
LIANA ma bucur ca bebelasii sunt bine. Ai mare grija de tine. sa nu fie nevoie sa te interneze.
CENUSAREASA Sa stii ca ma bucur pentru tine.
HAIDE-TI FETELOR NUMAI CU VESTI BUNE
Ade, Dari si Cai
AB Darius si Caius Gazele
MRL spune:
Liana, ma bucur sa aud ca sunteti bine. Vaz ca puiutii tai prefera partea dreapta, poate ii ademenesti cu ceva si pe partea stanga sa se echilibreze burtica. cumintica, cumintica si iar cumintica da? Va pup dulce
Moniland spune:
Liana, ufff. Am rasuflat usurata ca esti/sunteti bine. Pai fa si tu instructajul: acum toata lumea pe staaanggaaaaaa.
Poate scapi de internare, dar daca nu, cred ca merita orice. Ai vazut cat te-ai chinuit. Acum ii ai la tine in burtica si sa stea acolo inca cateva luni bune.
Te pup.
Monica
dariaioanaxx spune:
Magda-cred ca ne ai incurcat pe mine si Cenusareasa- tatal meu este bolnav, este la sp. Victor Babes la Buc., se credea ca are icter mecanic,sau hepatita dar nu stia inca ce fel, maine sper sa se afle mai bine un diagnostic si sper ca ziua sfanta de maine sa ne ajute!
Tot maine merg si eu sa fac o eco, sper sa fie ceva mai bine decat data trecuta si rez. i l transmit lui dr. Z prin Mirelus, Doamne Ajuta! Tot maine merge si verisoara mea la Bucuresti sa si faca si testul de sange, sa i tineti pumnii si ei!
Liana-sanatate si sa fie totul bine!
Cenusareasa-sa ai bafta si sa ai foliculi buni pt. puisori!
Gabitu, Ioana, Cornelia- noroc va doresc si voua, poate ne vom intalni!
Avalon spune:
Cenusareasa, eram precisa ca vor apare foliculii, nu avea cum sa se insele meseriasa de doctorita la ecografie cand ti-a vazut foliculii primari. Deci, asculta sfatul doctorului Chivu si da-i inainte cu gonalul, sa stii ca mi-am salvat in fisierul meu de FIV cum se injecteaza pentru ca sunt convinsa ca voi primi si eu tot gonal la fiv data viitoare (desi tare bine am reactionat la menogon, se pare ca in strainatate nu e asa agreeat in procedura FIV si ar fi si pe cale de disparitie chiar in farmaciile noastre). Ma gandesc la tine si la toate fetele care au intrat in aceasta aventura acum.
Pumnii stransi si pentru Crinuta, bafta maxima!