FIV in Ungaria 13

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Ioana cu valorile de la eco nu prea stiu ce sa zic..daca dr. a zis ca-i bine, atunci e bine! Cu seringile: iti cumperi cu ac detasabil de insulina si pentru suprefact si pt. merional...si ace mai mari cu care sa scoti din fiola. Cu acul mare scti din fiola, pui acul de SC ..si te intepi...iti spun eu ..tu cred ca esti cadru medical..alta siringa nu-ti trebuie. Eu m-am impuns de 3 ori:gonal, suprefact si merional..si asa fac si asistentele de la Szeged!

PUSSI 4+
Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata fetelor.

IOana, cu seringile ti-a explicat Pussi; sper sa gasesti d'alea de insulina, ca eu am cam cautat si pana la urma mi-a adus un prieten care lucreaza la o firma de distributie medicamente (daca nu gasesti sa-mi spui). Cat despre rez. la eco, am retinut de la dr Zadori ca e important sa nu ai chisturi in perioada asta, asa ca eu zic ca-i ok.

Andicu 27+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Ioana,iti raspund si eu,e foarte bine ce ti-a iesit la echo ca nu ai chisturi si inca ceva, ai ovarele mari...36/36 asta e super inseamna ca pe-acolo sunt multi foliculi si rezerva ta e mare

Eu am niste dubii cu penul asta de gonalF,la primul stilou am facut de 4 ori cite 112,5U si tot mi-a mai ramas ceva in seringa,iar acum la al doilea am facut doar de 2 ori cite 75U si pare ca a ajuns la jumate,desi trebuia sa fac de 6 ori din el;ambele sunt de 450U!!
Lianatinem pumnii sa fie bine ca numai Dumnezeu si noi stim cit de greu se obtine o sarcina!
pussi,magda,andicu,daria

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

cenusareasa pai nu e bine.......sa fi gresit asistentele???
iar daca asteapta atentii sa le fie rusine!!!!! ar trebui sa le explice cineva ca batem atata amar de drum pana in szeged ca sa scapam de spagile si atentiile pe care le dam in spitalele noastre!!!!
va spun sincer si sper sa nu supar pe nimeni mie nu mi-au lasat o impresie foarte buna asistentele.....nu au fost in stare sa ne explice ca trebuie sa venim la ora 16.00 si am stat de tampiti 4 ore pe holul clinicii
eu intentionez sa fac acolo injectiile tocmai ca sa-mi iau de-o grija....dar vad ca trebuie sa invat sa le fac singurica...

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Pussi,Andicu, Cenusareasa multumesc pentru raspunsuri!
Mi se pare f. greu sa-mi fac singura injectiile, dar o sa-mi iau inima in dinti si o sa incerc! Ca pana la urma toate fetele au trecut prin asta si s-au descurcat!
Si ref. la asistente si eu sunt de aceeasi parere cu Cornelia, sincer ma asteptam sa se poarte altfel cu noi, adica dr.a putut sa se poarte super cu noi si ele nu..Dar poate cand vom incepe tratamentul vor fi altfel!Ca si eu speram sa fac injectiile la clinica!
Andicu am gasit niste seringi pt insulina dar nu stiu daca au ac detasabil,o sa ma uit, iar daca nu au si nici nu gasesc altele, iti spun, daca poti tu sa ma ajuti!Oricum, iti multumesc mult!

Ioana

Vreau si eu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ciao fetelor
Cenusareasa sa faci tratamentul cum ti-a zis dr si vei vedea ca si foliculii tai vor creste mari si vei avea in final un bb frumos, sanatos si voinic. Cit despre tatal tau imi pare rau sa aud ca are diabet, dar de nu reuseste sa scepe de el va fi pe tablete, ca doar nu cred ca e asa de mare sa fie pe insulina. Iar dspre icterar trebui sa faca tratament cu Fitomenadion injectii si de nu ii trece rezolvarea e operatia,dupa care sigur scapa de icter. Eu iti doresc sa se faca bine cit de curind posibil si tu sa ai grija de tine, ca Fiv sa rezulte cu ochisori.
Ioana p76, Gabitu, Daria, spor la stimulare, va descurcati voi cuinjectiile, si sa fie cu rezultat pozitiv. Pe cind aveti Et-urile?
Pussi, Andicu
Liana sa veniti cu vesti bune de la eco!!!
Mirelus unde ai disparut , nu imi raspunzi la mail?
Crinuta, ce mai e nou la voi, cind faceti Fiv?
pe toate fivoase.

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

LIANA vezi ca ma sperii. Astept vesti bune.pentru tine si bebelasi.

PUSSI esti o draguta, m-ai lamurit.

Ade, Dari si Cai

AB Darius si Caius Gazele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Fetele, intradevar vin cu vesti mai bune!Au aparut si la mine 4 foliculasi:3 pe dreapta si unul pe stanga.Nu stiu dimensiunile ca oricum ii mai masoara maine o data si fac si estradiolul ca sa vada in functie de asta doza daca o mareste sau merge tot asa.Era bucuros si el,zice:2 days ago I was not happy with the results!De endometru a zis ca-i bun 6mm ca eu ma speriasem ca mai sangeram la pranz putin.
Ne-a trimis sa mincam supa de peste pe malul Tisei si catfish la gratar si mergem diseara desigur fish is good for the folliclesau fost cuvintele lui siiii...bineinteles ne-a mai zis odata sa avem o viata sexuala normala...deci chiar trebuie se pare!

Cu privire la injectii nu va nelinistiti sunt usor de facut,penul cu gonal se tine perpendicular pe piele se apasa de 2,3 sau 4 ori sa faca pac-pac-pac in functie de multiplul lui 37,5 care da doza,se asteapta putin cu acul sub piele si apoi se scoate usurel...nu simtiti absolut nimic!De ex pt doza de 75U se regleaza din butonul de la capat 75 sa vina indreptul sagetii si capatul butonului se trage in afara tot in dreptul lui 75...se inteapa(nu se scoate aerul decit prima oara,bula de aer se ridica in sus cind tii stiloul perpendicular)si se apasa de 2 ori pac-pac.
La merional am vazut ca asistentele injecteaza oblic si iar nu doare deloc:se strange pielea cind intepi si apoi se da drumul la piele cind impingeti serul.Chiar la mine unde mi-au facut ele mi-a ramas semn,unde mi-am facut eu,nu!Deci e usor!

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cenusareasa baga peste!!! si vin...si vezi cand ziceam eu de ..si va dadeam sfaturi.. nu vorbeam ..asa ..sa nu tac!!

PUSSI 4+
Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Felicitari Cenusareasa, na vezi ca se poate, dar trebui easteptat si finalul in orce. "Nu zi hop pina nu sari". Bafta i ncontinuare.Tin pumnii si ma pt tine.

DM

Mergi la inceput