FIV in Ungaria 13
Raspunsuri - Pagina 23
pussi spune:
ioana 76bafta la eco!!!
cornelia
andiculesunteti "mumosi" toti 5...si eu am pus un kg...dar ce importanta are la ce comori avem in burtici
adaca 4 e saptamana de sarcina, + e peste 4 saptamani, aica 4 sapt. si cateva zile si ..sunt puiuti de TitiInca nu am iesit la plimbareala prin oras..decat ce-i necesar, o sa ies dupa ce ne vede Chivu, dar sigur o sa ne cunostem!
magdasunt cuminte si fara fumuri
legaturilorce e cu voi?? unde sunteti??? cand mergeti la eco??
PUSSI 4+
Liana30 spune:
noi nu suntem prea bine de ieri a inceput cate un pic..pic sa curga..stam in pat si asteptam ziua de maine sa mergem la dc..speram sa fie bine..
va pup pe toate si va tin pumnii..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"14
Nasica
pussi spune:
legaturilor sa stati cuminti la patut!!! ca venim cu ! O sa fie bine maine la eco!! Tinem pumnii ..in formare asa cum sunt
PUSSI 4+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev346pp_.png
sunshine4ever spune:
Pussi, foarte bine asa si trebe fara fumuri uite ai o[ flo]de la mine. si pe burtica
Liana, las' ca v-a fi bine la eco. Tin pumnii
DM
andicu spune:
Liana, tin pumnii strans sa fie bine maine la eco! pt toti 3! aveti grija de voi!
Andicu 27+Filip Cristian
Poze noi cu burtica
MRL spune:
Liana, ai grija de tine si de comorile tale. Sa ne aduci vesti bune maine de la dr. sa stai cuminte in patut, la caldurica si fara nici un pic de efort. va pup dulce si sunt cu gandul la voi
cenusareasa spune:
Multumesc la toate de incurajari si sfaturi utile,am incercat sa aplic chiar tot:papat bun cu proteine,pahar de vin rosu,maca,nu te stresa,plimbari prin oras,somn de voie dupa amiaza si bineinteles.M-am mai linistit nitel,poate ca voi reactiona mai bine de-acum incolo,adica sper din tot sufletul!
Astazi am fost la clinica sa-mi fac injectiile si ieri de altfel am mai facut una dar asistenta a parut dornica sa ma invete sa mi le fac singura,bine,nu era cazu' ca tot singura mi le-am facut si pina acum dar am avut un pen nou de gonal f si am vrut sa vad cum face prima activare(daca e ca in film si daca schimba acul)Ea a incercat sa-mi explice in ungureste cu 2-3 cuvintele in engleza ca Ovitrelle trebuie sa mi-l fac singura seara inainte de punctie parca cu 36 ore din cite stiu eu,d-aia trebuie sa ma invete sa mi-l fac singura!
Asa ca gabitucumpara-ti linistita seringi de insulina si din cele cu ac gros ca sa amesteci merionalul caci nu te poti baza mereu pe ele,uneori sunt agitate le cheama dr de urgenta si presupun ca asteapta si o mica atentie,habar n-am,eu n-am vrut sa fac asta ca sa nu stric bunele obiceiuri.
In seara asta parca au inceput sa ma doara mai multe si burta si ovarele,suportabil insa!
Va pupic pe toate cele care stiu ca-mi tineti pumniipussi,Moniland,andicu,magda,Avalon,MRL,gabitusper sa nu uit pe cineva Doamne ajuta!
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
pussi spune:
legaturilorsa veniti azi de la eco veseli! ca nu e nimic serios cu petele ..ca v-a dat tratament si ca sunteti sanatosi si nenea doctorul v-a vazut cucii
cenusareasa te astept cu vesti bune cu foliculasi grasi si mari care au crescut intr-o zi cat altii in 10! Cu un endometru in plina crestere si dezvoltare!
PUSSI 4+
Cum cresc Titi Mici
dariaioanaxx spune:
Andicu- multumesc ca nu ai uitat sa ma incurajezi si pe mine, sper ca nici Dumnezeu sa nu ma uite !
Magda- multumesc pt. cuvintele de incurajare dar ce pot sa ti spun este ca nu pot sa nu ma stresez, pana aflu ce se intampla cu tatal meu nnu pot sa stau linistita-se pare ca a facut o complicatie de la diabetul de care nu stia ca l are, a facut icter, astazi sper sa aflam mai multe; oricum nu pot dormi, nu pot manca...maine trebuie sa merg sa fac o eco transvaginala sa vad cum mai sunt ovarele dar nu stiu ce va fi...
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
Liana gandul meu e la tine, sa-ti fie mai bine azi si sa vii cu vesti bune de la echo!
Pussi,Magda, Andicu va multumesc pentru galerie si urari!Andicu - am fost la echo la dr. Dascalu, ca a fost singura dr. unde m-am putut programa si care lucra ieri,ca toti dr. la care am sunat sunt in concediu sapt.asta.
Am fost ieri la echo din z11 de inhibare si am avut urm.valori: endo=3,ovare:30/28 si 36/36 si nici un chist. I-am scris si mail dr. cu valorile si nu mi-a raspuns, sper ca totul e OK si imi continui tratamentul cum mi l-a dat el.Voi ce parere aveti,sunt bune aceste valori?
Mai am o intrebare:trebuie sa cumpar seringi de insulina neaparat cu ac detasabil pt suprefact. Si cum o sa fac,trag din seringa mare de suprefact cu seringa de insulina sau cu o alta seringa si pun apoi in cea de insulina. Eu o sa fac primele injectii acasa, o sa caut o asistenta,dar ca sa sa fiu sigura ca le face bine vreau sa-i explic cum faceti voi.
Cenusareasa iti tin si eu pumnii sa fie totul bine si sa se dezvolte foliculasi grasi si frumosi! E bine ca esti mai relaxata, incearca sa te simti ca in concediu!
Va pup pe toate!
Ioana
Vreau si eu un