vibrator in timpul sarcinii
Cine stie daca se poate utiliza vibratorul in timpul sarcinii?
Afecteaza cumva copilul?
Dar daca este folosit doar la exterior, pe clitoris , doar 10-30 secunde?
Vreau neaparat un raspuns competent.Sunt in luna a 5-a acum
Pe e-mail sau pe forum.
ela_d2002 ¤ hotmail.com
multumesc
Raspunsuri
mamica dulce spune:
dana esti singura fata pe care am auzit.o ca a folosit sfantul obect
nu stiu ce sfat sa.ti dau dar te intreb asa,,,zambind manzeste si-ntr.o dungacum e oare????ca pe mine ma bate gandul de vreo doi ani sa.mi procur asa ceva dar rusinea e mai mare
monica spune:
quote:
Originally posted by monica
da tare cu ceva natural face bine la copil
daca vrei barbata-miu e viril
NU POT SA CRED!!!!!!!!!MESAJUL ASTA NU-MI APARTINE!!!!!IL OMOR PE FAPTAS CARE VAZ IO A LUAT CAM MULTE BERI LA BORD!!!!!!!!!LEEEOOOO, UNDE SHTI?????
cristina73 spune:
quote:
Originally posted by monica
E clar ca doarme pe presh in noaptea asta!!!!
he, he , sunteti de coma
Fetelor, eu nu stiu ce sa zic dar tare am impresia ca mesajul initial e postat la "misto" de vreun pusti, tonul mesajului mi se pare cam ciudat, am eu asa un "feeling"
Daca gresesc imi cer scuzele de rigoare
cristina73
Ingala spune:
Eu am folosit vibratorul in timpul sarcinii, de fapt era mixerul soacra-mii...
oricum, a fost misto...
moto spune:
quote:
Posted - 09/06/2003 : 00:07:44
--------------------------------------------------------------------------------
Eu am folosit vibratorul in timpul sarcinii, de fapt era mixerul soacra-mii...
oricum, a fost misto...
Nu inteleg sau sunt eu cum adica mixerul ????....
Asta da subiect .....nu stiu daca este bine sa folosesti vibratorul ....sau nu? dar eu am luat o pauza mare de tot pe toata perioada sarcinii ..... Delia si bb-ul Seby...
mamica dulce spune:
hihihihihi!!!!!ingala ,e cea mai criminala faza pe care am auzit.o de muuuuuult timpcum de ti.a venit ideea????ori erai prea dorita???oricum,daca nu te suferi cu soacra e cea mai dulce razbunare....Doamne rad cu lacrimi aproape,m.ai dat gata..
da' macar a iesit bine??hmm.de fapt ai spus ca a fost misto...hihihi...ia spune tu ce marca de mixer era ca parca ma bate un gand... ca poate e mai ieftin ca vibratorul si nici nu mi.e rusine sa.mi cumpar....mixer hihihihihi