Aspirante optimiste > 20 ani ( 80 )
Raspunsuri - Pagina 6
bebika spune:
fetelor mi-am facut si eu semnatura noua,va place?
cat am mai asteptat dupa semnatura asta
pupici
poze nunta
31.07.2004
4+
-ADRIANA-
bibyrox spune:
Buna fetelor!!!! Ce mai faceti? Eu n-am mai intrat demult pe la voi - sa scriu, dar de citit v-am citit destul de des.
In primul rand FELICITARI NOILOR GRAVIDUTE!!!
In al doilea rand... va anunt ca eu sunt INSARCINATA! Inca nu stiu exact daca e intra sau extrauterina. Sper sa fie bine de data asta! Azi sunt Z29 si ieri am facut dimineata un test Femina betigas - au aparut imediat cele 2 liniute pronuntate iar dupa-amiaza am mai facut un Surecheck caseta care s-a pozitivat tot imediat. Chiar a doua liniuta a aparut odata cu prima. Ma dor sanii (nu-i simt grei doar ca ma dor in jurul mameloanelor) si.. problema care ma sperie putin: ma doare spatele cam tot timpul si capul!
Dupa Paste ma duc la dr si sper sa fie bine de data asta! Doamne Ajuta!
Va puuup!!!!
In asteptarea...fetitzei mele
Biby
pusichet spune:
bibyrox felicitari
sa ai o sarcina usoara si un copil sanatos si mincacios.
cred ca super senzatia cind vezi 2 linii si din prima
ma bucur tare mult pentru tine
felicitari inca o data si pe burtica
http://tt.lilypie.com/lgfXp3.png
bebika spune:
BIBYROX felicitari draguta ptr reusita si sa dea dd ma rog ptr toate si ptr mine ca bb sa fie bine si sa fie acolo unde tb sa fie
pupici si stai linistita ca in cateva zile o sa treaca durerile astea ,ai grija de tine
poze nunta
31.07.2004
4+
-ADRIANA-
underqueen spune:
biby, FELICITARI!!!!!!! sa fii sanatoasa si tu si bb!
cred ca fac azi test, nu maine... m-a sunat sora mea si mi-a spus ca m-a visat ca eram insarcinata...si nu mai am rabdare pana maine...revin cu rezultatul...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
http://tt.lilypie.com/eKslp2.png
elara spune:
Feliciiitaaaaari, Rox!
quote:
Originally posted by claudinna
simt ca ma topesc, vreau si eu bebe!
stiu ca va venii, insa eu l-as vrea acum si daca s-ar putea sa fie gata nascut si sa gagureasca
ESTI MORTAAAALAAAAAAAAAAAAA!
Am ras in hohote! Pup sa treaca nerabdarea si sa vina bebe cat mai repejor. Eu inca nu v-am prins din urma. Am ramas la pag 2, unde am gasit mesajul asta. Daca nu scrieti la fel de mult ca de obicei, cand vin, poate va ajung din urma.
Pup pe toate.
hai, bebitza, vino...
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
bibyrox spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru urari!!! Sincer? Asa gandeam si eu ca Pusi... dar n-a fost chiar asa. Pentru ca nu ma asteptam! Cand am vazut cele 2 liniute am zis: "Aoleo sunt gravida" Dar n-am avut nici o stare de bucurie sau de suparare... Pur si simplu am pus betigasul la pastrare si mi-am vazut de ale mele. Sotului nu i-am spus decat aseara dupa ce am facut si al doilea test ca sa fiu sigura! Am scris cu marker-ul pe testul caseta: "Felicitari tati!", am cumparat un platou de prajituri, am pus testul inauntru si am ambalat la loc. Cand a desfacut... nu-i venea sa creada! I-au dat lacrimile si nu stia ce sa faca: ba ma lua in brate, ba se uita la test.. si tot asa vreo 5 minute!
Asta a fost senzatia SUPER pe care am trait-o! Sa-l vad fericit si ca se bucura la fel de mult ca mine!
Va doresc la toate aceasta fericire!!!!
In asteptarea...fetitzei mele
Biby
pusichet spune:
underqueen sintem aici si asteptam rezultatul de la tine
sper sa vezi dublu
pupici
http://tt.lilypie.com/lgfXp3.png
ANKUTZA79 spune:
am scris si un picut m devreme dar cred ca am uitat sa dau ``trimite`` asa incat revin deci:intai si intai va salut pe toate si spor la treaba celor care s-au apucat de curatenie celor care au avut o implinire in perioada asta felicitari.Iar acum as dori sa va intreb cate ceva stiti cumva unde o mai pot gasi pe d-na dr Gherasie Anca innafara de MedNewLife si cfr2 pt ca din pacate luni ar trebui sa ajung din nou la dansa pt monitorizare ca pana acum degeaba(oricum luna trecuta nu m m-am dus pt ca am avut un deces in fam. si luna asta o sa merg oricum cam deceaba ca de` e saptamana mare si am zis sa tinem post-nu stiu cum se face ca mereu mi se intampla cate ceva exact in perioada propice )d-na dr mi-a zis ca urmeaza hsg stiti dc se mai fac alta analize innaite,de d-na dr ce parere aveti a-ti fost vre una dintre voi la d-sa.
va pupic
http://tt.lilypie.com/hBftp2.png
baby_r7 spune:
FELICITARI BIBY, SA AI UN BEBE SANATOS SI O SARCINA CAT MAI USOARA!!!!!!!!!!!!!!
poze
bebe al meu
ROXANA