Aspirante optimiste > 20 ani ( 80 )
Raspunsuri - Pagina 5
baby_r7 spune:
TEO la tine e sigur de bine, ca din cat am inteles eu tu nu prea ai tb asa ridicata................sa de-a DD sa fie bebe in burtica!!!!!!!!!!!
multumesc mult pt. incurajari si eu sper la fel, dar la mine tb scade cu 2 zile inainte si asa ca mai are timp sa scada pana miercuri.
sa vedem ce ne pregateste DD!!!!!!!!!!!
poze
bebe al meu
ROXANA
baby_r7 spune:
GUGU pe unde umbli?
eu mi-am pus luna asta la ticker barza cu bebe in cioc, poate gaseste si ea drumul mai repede............
BEBIKA servici usor !!!!!!!!!!!!!!!
poze
bebe al meu
ROXANA
teomaria spune:
Baby, TB 37 am mai avut dar rarut, de 2-3 ori in 2-3 luni (si am vreo 10 grafice pan-acum)...de 37 n-am trecut insa niciodata.
Maine faci test , nu-i asa?!?Dimineata, n-am sa intru ca merg sa ma impartasesc,dupa-masa vizite, poate mai pe seara...sper sa vezi dublu!!
Cand am fost la spovedit l-am rugat pe parintele-duhovnic (e f. apropiat de fam. noastra) sa ne faca si niste rugaciuni speciale pt. zamislire si-a zis ca-ncepe sa faca - poate-si fac efectul chiar din luna asta
vine barza?
poze familia mea
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
bitza037 spune:
Buna dragele mele. Am aparut si eu pe aici.
Ce bucurie, ROXX sa fii sanatoasa,si bebe la fel,si o sa te pup si eu pe burticutz ca poate se ia si la mine
Baby si eu cred ca ai o temperatura super, asa ca ai toate motivele sa fii optimista.
As vrea sa-mi raspundeti si mie la o intrebare, ca nu prea am fost atenta la capitolele vechi cand ati scris depre polidin>>>
FAceti cate 2 polidine pe zi in timpul CM???CA as face si eu incepand de azi Z2, sa nu mai pierd si luna asta. Va rog sa-mi spuneti, si sa ma iertati ca nu am retinut!
Si cine mai vine cu teste pozitive??? Uite va sustin>
http://tt.lilypie.com/eWkSp1.png
baby_r7 spune:
BITZA ca esti aici...
sper sa iti raspunda fetele, cxa eu nu ma pricep.
TEO eu fac test abia miercuri in ziua cand ar trebui sa vina cm, asa ca vedem atunci.
poze
bebe al meu
ROXANA
baby_r7 spune:
ANDREUTZA , azi sunt mai adormita si am uitat sa te salut !!!!!!!!!!!
poze
bebe al meu
ROXANA
teomaria spune:
Bitza, asa stiu si eu vreo 5 zile de prin Z2
Baby, cum vrei tu, da' eu zic ca daca maine TB e inca peste 37, e de bine...
vine barza?
poze familia mea
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
bitza037 spune:
Merci, TEOMARIA de raspuns.Deci, inseamna ca am nimerit bine ziua????Si am retinut bine 2 pe zi?????
BABY, am intrat sa recuperez cu cititul de ieri, ca de abia m-am trezit, si dupa aceea ma duc sa mai fac cate ceva prin casa, ca am ramas in urma.
DAr tot mai intru pe la voi.
http://tt.lilypie.com/eWkSp1.png
bebika spune:
fetelor multi pupici
felicitari la noua mamica ROXX sa iti dea dd sarcina usoara si bb sanatos si frumos,sa te bucuri de bb
poze nunta 31.07.2004
BB TE ASTEPTAM
-ADRIANA-
baby_r7 spune:
eu o sa pap un pic si ma bag la somn pana vine Bogdan.
mai intru pe seara.
BEBIKA
MIRELA
poze
bebe al meu
ROXANA