Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (12)
Raspunsuri - Pagina 14

mamica oana spune:
Angela,in cazul asta e posibil sa fi fost mai multi viermisori ,ca stiu ca astia umbla in gasca.Eu ma gandisem la librici,Doamne fereste!Asa ca nu-i grav,oxiuri cred ca au toti copiii la un moment dat.
Oana,mamica de Robertzel
CRACIUN 2006

loriangi spune:
Oana,nu stiu exact ce a fost ca de atunci nu a mai eliminat nimic,doar oscileaza in a fi deranjata la burtica sau constipata.Cei de la gradi,unii spun ca a fost oxiuri,altii limbric.
Mami & Iarinutzu

camelia_daniela spune:
Of, Lori ce mai patimiti si voi!!! Sanatate muulta Iarinutzului!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!

camelia_daniela spune:
Sal'tare!
Ce mai faceti dragelor, ca p-aci ii tare slaba miscarea!
Sunteti la votare???
Sper sa fiti bine toate impreuna cu puiutii vostrii si cu restul familiei!!
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!

camelia_daniela spune:
Salutare!
Ce faceti, unde ati disparut ???
Ileana, Dana, Lori, Oana, Mirela???? Iuhuuuuuuu????!!! Sper ca sunteti bine si voi si piticii din dotare!
Poze ....

camelia_daniela spune:
Ca sa va ademenesc inapoi va dau cateva filmulete cu micuta www.youtube.com/watch?v=4XafqEbFnFM" target="_blank">vorbareatza !
Poze ....

annnna35 spune:
si eu din buzau, numai nascuta acolo. Nu-s mamica ... Pot sa ma inscriu?
Am dreptul sa comit greseli si sa nu fiu intotdeauna perfect.

camelia_daniela spune:
Buna dimineatza! Poftiti la o !
Annna, esti binevenita oricand, nu numai in spatiul virtual al Buzaului, ci si pe reale meleaguri buzoiene!!! Mai spune-ne despre tine cate ceva!!
si acum www.youtube.com/watch?v=zL1-ppobWCo" target="_blank">Dariuca se intoarce!
Ileana, Dana, Mirela, Oana, Lori ce mai faceti... ati plecat in concediu???
Ne vedem si noi sambata dimineata???
Poze ....

mamica oana spune:
Cami ,eu l-am avut bolnav pe Robi saptamana asta.Azi,cand sa-l duc din nou la cresa,aud ca s-au inundat si trebuie sa-l iau acasa.Asta in conditiile in care saptamana asta am fost turbata ca n-am avut cu cine sa-l las,s-a chinuit pana la urma mama cu el,iar dimineata,cand am sunat-o sa-i spun ca i-l aduc iar,a facut crize de nervi.
Asa ca eu am o stare tare proasta,ma streseaza ca o sa intre in curand in vacanta si nu stiu ce-o sa ma fac,unde sa-l duc...mama se duce sa se opereze,va avea nevoie de ajutor,iar eu nu stiu incotro s-o apuc.
Asa ca daca intru rar pe aici o fac pentru ca sunt prinsa pana peste cap de atatea probleme.
Va pup!
Oana,mamica de Robertzel
CRACIUN 2006

mamica oana spune:
Tare dulcica Dariuca!Pacat ca n-am reusit sa o si aud ,n-am priza libera pentru boxe la munca,asa ca doar am vazut-o.
Oana,mamica de Robertzel
CRACIUN 2006