Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (12)
Raspunsuri - Pagina 13

camelia_daniela spune:
Hello !
Dragelor am fost la dr si se pare ca are o infectie a cailor respiratorii. Nu are nimik la plamani sau in gat. Are ochii injectati si ii lacrimeaza si saliveaza destul de abundent; a inceput si o tuse usoara. Ca tratament ne-a dat un preparat (picaturi) cu ceva antibiotic, Eurespal (sirop), Nurofen de trei ori pe zi, si Klacid (claritomicina) sirop (1 lg. la 12 ore). Un intreg pomelnic, ce mai ! Am inceput deja administrarea celor prescrise, cu o obiectie doar - i-as da Stodal in loc de Eurespal, care are si un gust destul de rau. Cu Dumnezeu inainte!!!!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!

adameasca spune:
Bravo Mirona, buna cafeaua
Cami, chiar dc e nasol la gust, eurespalul e mai bun, asta e o parere unanima
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

camelia_daniela spune:
Hello !
Multumim de cafea, Mirona!!
Ilenutza, da asa e! Sper sa fie bine cu Eurespalul!
Restul lumii ce mai face?
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!

loriangi spune:
buna fetelor pe unde sunteti?
eu ca de obicei lucrez si astazi,ma plictisesc de nu mai pot vazand ca nu am nici o activitate interesanta si caldura de afara ma enerveaza si mai rau.cred ca maine o sa ies putin la iarba verde ca m-am saturat de atata munca
voi ce ati mai facut?
Cami,ce face Daria?Ai scos-o pe afara?
Ileana ,tu ce mai faci,ce fac copii? la toata lumea si distractie placuta pe unde sunteti fiecare!
Mami & Iarinutzu

camelia_daniela spune:
Lori, multumim de intrebare , suntem bine! Da, am iesit afara azi, ca era prea frumos sa stam in casa. Daria e bine, mai e ea fornaita da' spre bine! Azi de dimineata ne-am intalnit cu Ileana, care era impreuna cu puiutii! Ilinca e o fumoasa ochenata!
Luk e un nazdravan!
Poze ....

camelia_daniela spune:
Neata!!!
Poftiti la o aromata!!! Sper sa va placa!!
Ce mai faceti???
Noi suntem bine, deocamdata! Voi???
Ne-am intalnit cu Ileana si copii sambata dimineata si ieri dupa-amiaza pe bulevard, dar abia am avut timp de schimbat doua vorbe! Oricum eu ma bucur enorm ca ne-am mai vazut si noi dupa cateva luni .... Abia astept sa ne mai vedem!
Eu am dat carutul Dariei ! Imi era tare drag de el ... insa pana mai fac eu un bb cine stie!!
Poze ....

loriangi spune:
Buna fetelor!
Noi nu suntem chiar asa bine,Iarina s-a deranjat duminica la burtica (initial am crezut ca a mancat ceva la bunica sau ca i-a dat suc)dar luni dimineata era bine si am dus-o la gradi unde a eliminat un viermisor.Ca o coincidenta ieri am luat si ultimul rezultat la analizele de coproparazitologic si surpriza- NEGATIV (toate cele 4 probe au iesit negative)
Am ajuns ieri cu ea in Policlinica la dr. Covalcica si i-a dat ZENTEL doza unica pe care i-am dat-o dimineata .Acum asteptam 'mormolocii "sa se elimine.nu mai spun ca a trebuit sa luam si noi si eu chiar ma simt cam rau de la ele(greata si putine ameteli)
Oricum pana luni stam acasa cu bunica si vom vedea ce se mai intampla
asistenta de la gradi ne-a recomandat medicamentul MEXAZE pentru refacerea florei intestinale ca altfel va ramane sensibila pe viata (pentru ca a eliminat si niste mucozitati in acelasi timp cu viermele)Ati auzit ceva de acest medicament?
o sa postez si un subiect sa vedem ce mai aflu.
va pup ,ne mai auzim
Mami & Iarinutzu

mamica oana spune:
Angela,ce fel de vierme?Da-mi detalii.
Eu n-am mai ajuns cu Robi,am zis ca stept sa ia vacanta.Degeaba ii dau tratament acum daca il duc iar in colectivitate.Oricum,nu sunt sigura ca are ceva.
Oana,mamica de Robertzel
CRACIUN 2006