Piticlonti de iulie-august 2004 (217)
Raspunsuri - Pagina 6
roxanaz spune:
buna dimineata dragelor!
Olivia pupam degetelul lui Uka, bine ca e ok si nu l-a rupt! ce imi place statia de pompieri dintr-una din poze...am sa i-o arat si diseara lui Patrick. (caruia acum i s-a pus pata pe o statie lego de pompieri.....dar care este ptr varsta peste 5 ani....asa ca il mai aman.) Uka este intr-adevar exemplar la gradinita!
Anca succes la gasit case!
Mitzu uite de asta imi mai place mie sa plecam singuri de acasa....pentru bautul cafelei in liniste la o terasa. e un sentiment de liniste inegalabil....nu credeam ca o sa pretuiesc atat o ora ![]()
![]()
Lia eu zic ca toata lumea: musai iti trebuie bona/menajera. cat despre laptele HN, sunt copii care beau asta cu lunile. nu are cum sa nu ia in greutate de la el, doar e formula speciala.
Gabi ce se mai distreaza Stefan in piscina...unde ati fost?
o zi frumoasa tuturor!
biluta28 spune:
G_Ioana - ne bucuram ca ne-a vazut si pe noi cineva la tv, si mai ales tocmai la Iasi va
dulce si ne bucuram ca v-a placut micul iepuras eu am ras de sa lesin la faza cu interviul, ei pe post nu au dat chiar tot caci la un momendat Edi a intins si gura sa muste din microfon, nu prea intelegea el la ce foloseste, si abia apoi a devenit suspicios si a privit-o asa ciudat cum ati vazut voi la TV.
Lia - eu te inteleg perfect caci si eu sunt singura cu doi pe cap dar mai plec capul si ii mai las la mama la soacra chiar daca nu-mi convine ce fac cu ei. Edi cat am stat eu cu el acasa manca singur si orice acum e cel mai mare mofturos si nici nu mai mananca singur
, viata nu-i perfecta pentru toti dar fruntea sus prefate ca nu vezi si fati timp si pentru tine -- sper sa nu te superi de interventia mea-- sarbatori fericite!
Fetele la toate noi va uram sarbatori fericite si Hristos a inviat! caci cu timpul sunt varza si nu stiu daca mai ajung sa scriu.
V-am citit pe toate imipare rau ca nu v-am spus o vb. buna la fiecare dar sunteti prietenele mele toate si sunt spiritual alaturi de voi si la bune si la rele, sanatate si succes fiecaruia dupa nevoi o zi buna!

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani si 4 luni - Edi 2 ani jumate
http://community.webshots.com/user/biluta28
leeloo2004 spune:
Neata, fetele!
Roxi - am fost la piscina de la marriott - avem abonament acolo dar din pacate ajungem mult prea rar...oricum Stefan e fan piscina!
Lia - in primul rind as vrea sa te linistesc cu laptele HN - fata va lua foarte bine in greutate cu acest lapte (Stefan a luat si el o perioada destul de lunga si pediatra mi-a explicat sa nu-mi fac griji ca il va accepta foarte bine si in plus va lua chiar mai bine in greutate - lucru care s-a intimplat 100%!) asa ca nu-ti mai face griji, mai ales ca il si accepta bine. In alta ordine de idei, pentru ca nu sunt linga tine decit virtual, am sa-ti spun si eu ca si toate fetele - trebuie sa pui putin piciorul in prag - un "ultimatum" si pentru sot si pentru parinti - sa te ajute macar citeva ore pe saptamina daca nu pe zi - ore pe care sa ti le dedici tie! Poate nu ma crezi, insa daca continui in ritmul asta...nu stiu unde vei ajunge!
Kim - pupici multi lui Uka sa-i treaca degetelul! Bine ca nu a fost mai rau...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Buna dimineata !
Paici prin capitala vad ca se string nori, poate se pune de o ploaie, ca tot traficul e vai de mama lui, asa, ca o sa ploua, o sa fie o explicatie de ce se fac cozi interminabile pe strazi (ca se strica si semafoarele !).![]()
Lia, stiu povestea cu teoria, dar uneori e bine sa treci si la fapte ! Pe mine ma ia disperarea uneori ca nu mai termin cu treburile, cu casa, cu copilul ... si inca nu pot face tot ce vreau sa fac ! Soacra-mea e departe si nu putem apela la ea, iar cu mama am mereu show-uri de neintelegere ... ea vrea sa faca mereu si mereu cum o taie capul, orice as spune nu ma aude si ma calca realmente pe nervi ca se intimpla asa ! De lasat copilul cu ea nu il las decit foarte putin, eventual cit mergem la un supermarket ! In rest, Andrei a stat numai cu noi, parintii ! Intr-un fel, sint cam in situtia ta, doar ca tu acum o ai si pe Deea, deci timpul s-a injumatatit si mai tare ! Stiu ca iti este greu sa lasi de la tine, stiu ca iti este greu sa lasi copiii cu altcineva (fie si din familie) si sa faci ceva pentru tine, dar crede-ma ca daca nu, ai sa o iei razna big time !! Ma bucur ca ne scrii si ma bucur ca Deea si Danutz sint bine ! Pupici multi si sa aveti grija de voi ! 
Olivia, astept telefon de la fratele meu si te tin la curent ! Daca nu ajung baietii aia acolo o sa cer eventual un numar de telefon de la interventii renel si poate trimit ei vreo echipa, pentru ca se pare ca exista si varianta asta ! Pupi lui Uka !! 
Mihaela, nici eu nu am vazut interviul, dar din poze Edi este un scump cu mustatile de iepurash !! Sanatate multa si voua si te mai asteptam aici, oricind ai timp si chef ! 
O zi linistita va doresc ... sint pe aici, prin zona !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
mitzura spune:
Olivia, de gradinita mi-e frica numai strict sub aspectul plansului de la inceput. Stiu ca e inevitabil si mai stiu ce copil atasat de mine am. Dupa ce va trece acest prim hop, sunt convinsa ca o sa-i placa foarte mult si ii va prinde foarte bine. ia zi, cat a plans Uka la inceput? Btw, Tudor ma pune sa-i tot arat filmulteul cu Uka care danseaza...pacat ca e asa scurt.
Roxi, si cand ma gandesc ca adesea ma simt vinovata si pentru amarata aia de cafea pe care o beau la o terasa, o data la doua saptamani, ....Oricum cela mia adesea suntem cu copiii si alearga Cosmin dupa Tudor, iar eu stau cu Mara. Asa ca o inghit cu noduri
Si de aceea am vrut si eu sa evadam o zi macar fara copii, poate ne mai incarcam bateriile.
Gabi, cum era apa (ca temperatura)?
Lia, cheama bunicile! Si ele trebuie sa participe la cresterea nepotilor. Uite la mine a venit acum bunica mea, sta vreo doua ore pe aici, nu-mi prea convine mie cum are grija de mara, dar oricum eu sunt langa ea si nu mai comentez nimic. Si apuc si eu sa fac ceva si sa-mi beau cafeaua.
leeloo2004 spune:
Mitzura, in general apa acolo nu e foarte rece e exact cum trebuie (nu stiu sa-ti spun in grade...), iar in weekend, pentru ca e program pentru familii, este chiar usor mai calda decit de obicei. Stefan insa nu are probleme cu temperatura apei - in Austria de ex, la piscinele hotelurilor apa e ceva mai rece - la 24-25 grade - dar el chiar nu a avut probleme cu asta...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Salutare !
Io am o zi din`aia, depresurizata rau. K m a lovit un gand ... dak nu o voi putea dezobisnui pe Giulik de pampers pana la toamna ... in fine ... am o zi kkcioasa.
Liaaa - cheama ajutoare, de orice fel. Iti zic io, care NU am pe cine chema ... cateodata as vrea ... Pupam copiii cuminti ! Si ai grija de tine, gandeste te ce ti ar place sa faci si fa !!! 
Mitzu - lasa mey, o cafeluta merita si o duble mamica
Sentimentul acela de vinovatie este ... nu gasesc cuvinte ... pe mine ma apuca de n`shpe ori ... orice as face ...
Pako - voi cum sunteti ???
Kim - pupam buba lui Uka, sper ca este bine !!! 
Leeloo - super distractie, si eu vroiam sa stiu cum era apa ??? 
Biluta - pupam iepurila vedeta. Sa ne mai scrii ... ce mai face Ana, cum e cu scoala ? Cum se comporta Edy ??? 
AncaMaria - 
la voi si la nazdravana !
Polux - unde esti, amr cat ???
Va salut pe toate, sunt aici pe effaiv ! 

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
alice2004 spune:
Sentinemtul de vinovatie ... daaa, cunoastem, been there, done that ! Si ca vorbeam de stat cu copilul si chemat ajutoare, miine Florin trebuie sa plece din Bucuresti pina la Tirgoviste, la semnat niste acte pentru firma particulara, asa ca trebuie sa imi iau o zi libera sa stau cu Andrei !! Ca urmare, trebuie sa ma misc si repede cu cumparaturile de paste, ca la supermarketuri o sa fie mare aglomeratie !!
Felicia, chiar, cum mai sinteti ??? Si Dana-emma ... sinteti OK ?? Ce mai face Ricu ?
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxanaz spune:
Ioana scuze, uitasem de torturi. cel cu ciocolata alba este pe prima pagina la subiectul actual al Prajiturilor Nataliei. daca vrei in detaliu scriu, nu e problema. iar pentru tortul Sacher am folosit doua retete combinate dar tot asa....nu e greu deloc deloc! Mariei ii sta foarte bine cu codite, are un par superb!
Daria si daca nu o dezobisnuiesti de pampers pe Giulia pan la toamna ce? cade ceru'? moama ce probleme existentiale pe tine azi
. maio bine gandeste-te cum mancam noi de Pasti la greu fara sa ne ingrasam, aia da problema![]()
![]()
chiar, Felicia, pe unde sunteti? totul ok in vest? ![]()
mitzura spune:
Anca, spor la gasit apartament/casa!
Daria, chiar vroiam sa intreb de tine. Si noi suntem in aceeasi situatie. tragem tare de pampersii astia. Deocamdata situatia este stationara. are inca pampersi la somn si pe afara si nu vad cum as putea renunta la cei de noapte, la cat pisu face pe el. Eventual renuntand la laptele de seara, dar ala e cu scandal daca nu i-l dau.
Cristalina, mama, zi-ne ca n-ai nascut...hai baga un strop de veselie pe aici.
Gabi, deci asa...ma intreb cum s-ar comporta Tudor...
Bilutza, sarbatori fericite si voua si te asteptam sa mai intri!