Piticlonti de iulie-august 2004 (217)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salutare!
Am scris un mesaj acu cateva zile dar l-am pierdut... edivent ca nu mai imi aduc aminte ce am vrut sa zic..

La Multi Ani tuturor Floricelelor de Florii! Sa fiti sanatoase si iubite!

Am vazut filmuletul cu Uca dansatorul, cu Philip & family pe carari de munte.. succes Andreea cu oferta!

Si noi cautam casa la greu, ori de inchiriat ori de cumparat, ce pica prima... am facut si o oferta care a trebuit renegociata ca are ceva problemute casa... dar agentul vrea sa o vanda cu orice pret asa ca il preseaza pe vanzator sa accepte deal-ul.. uf, de abia astept sa gasesc ceva sa ne linistim..

Bianca e bine, nu a mai racit (sa bat in lemn).. prea mult fun nu a avut de cand cu cautatul casei, ba chiar sambata a dormit in masina cat timp noi ne preumblam de la o casa la alta..

Vad ca v-ati dus copiii la teatrul de papusi.. vrem si noi..

Cristalina, vad ca ai intrat in febra ultimelor pregatiri, succese, dar nu exagera ca inca mai sta bebe bine la caldurica..

Io-s p-aici, mai muncesc dar bag si ochiul la voi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Seara buna,m-am adunat si eu de la treburi,asa ca dependentza-i mare
Roxi bine ai revenit,io tot astept retetele de la torturile alea bazate (sau le-ai dat si io n-am fost pe faza)
Cristalina,parca vad ca ne pune samburica sa ciocnim outzele de Paste pe forum,facand galerie!!!Asa ca ai mila de noi si stai cumintzica!!!
Ina este supersmecheras Raducu si a mea s-a cam smecherit in ultima vreme azi am avut un conflict legat de un biscuite cu crema,si pentru ca nu i-am dat cata crema vrea ea s-a pus pe un bocet,pana am cedat iosi dupa ce i-am dat ce a vrut ea,a zis ca ea oricum nu-l mananca!!si nu l-a mancat!
Bilutza eu si cu mandra chiar l-am vazut pe Edy,era un iepuras tare dragutz,dar care a cam tratat-o cu indiferentza pe protevista,bravo lui
Lia mama,noi chiar te intelegem,eu de exemplu ma simt tare obosita asa ca ma tratez cu inghetata si bai relaxante,iar dupa ultima isprava a mandrei cu febra io am slabit un kilogram juma in 2 zile!
Ca ma intrebati de la ce facu febra,nu stiu cica de la un pic de rosu in gat si dureri de burtica
Olivia eu nu aveam nici o indoiala ca tu te odihnesti la servici ,nu acasa,ca si noi de altfel
o seara buna

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Am uitat,am vazut toate pozele cu piticlontii frumosi sa-i pupe mama pe ei
Am pus si io poze facute ieri cu mandra super fericita ca mergea la mall sa manance chinezarisme
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762395976462
pupici

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Seara buna .. am aruncat un ochi paici, in pauza de cinci secunde cit ma lasa Andrei, care momentan e cu maica-ma si se uita la stiri la teveu !
Lia, io chiar te inteleg, pe cuvint, eu ma simt tare obosita si am doar un copil, sint absolut sigura ca nu as face fata la doi, de aceea nici nu ma gindesc la bebedoi ... dar tu pe cuvint ca ai nevoie de ajutor ! Nu sint eu adepta sfaturilor si nu prea dau asa ceva, dar daca vrei parerea mea, ea este asa cum am scris mai sus !! Trebuie sa te deconectezi olecutza de casa si problemele cotidiene, fie si macar la o vizita la coafor, sau o baie relaxanta acasa, in cada cu spuma ! La mine momentele relaxante sint dupa ce copilul adoarme - din fericire Andrei doarme (destul de) linistit noaptea ! Mai vad un film, mai stau la o vorba cu Florin ... mai citesc citeva pagini dintr-o carte ... nu e mult, dar e timp pentru mine !As vrea sa fie mai mult ... dar bine si asa !
So, incearca, draga mea ... altfel nu vad cum sa te extragi din starea in care esti acum ! Iarta-ma daca ai sa consideri ca am sarit calul ... dar esti prietena mea si nu pot altfel cum sa te ajut !! Pupici multi si sanatate tie si copiilor !
Olivia, am vazut pozele !! Nazdravan tare Uka ... nu ? Si vrei instalator sau electrician ? ... vad ca frate-miu nu mi-a mai zis nik, dar o sa mai bag un telefon de reamintire ! Doar sa imi spui care din cei doi iti este mai de trebuinta ... Pupi multi !
Ioana, ma bucur ca sinteti ok, nu stiam de ce nu ai aparut de dimineata !
Anca, bafta la gasit case !!
Gata, ca s-a terminat pauza ... copilul meu vrea sa picteze !!!!
O seara buna va doresc tuturor !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Pi es - ma luai cu vorba si nu am transmis pupici pe degetelul zdrelit al lui Uka !! Bine ca nu este nimik grav !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Olivia daca erai in romanika iti ziceam ca-i ceva in aer de-i asa de agitat Ukaa mea de vreo 2 zile ne testeaza pulsul si tensiunea, se catzara peste tot si se arunca ca este pe topogan....azi am atentionat-o pe bona ca-i cam zurlie Maria,iar ea mi-a zis ca asa-i primavara,toti copii din parc sunt agitati
Alice te-ai scos daca se uita Gizmo la stiria mea coloreaza cu tati,"duduitza purcelusului Naf Naf"

aripile mele

Mergi la inceput

Asa, si io uitai sa-l pupacesc pe Uka sa-i treaca buba

Mai copiii vostri sunt ascultatori, pai a mea nu suporta sa se uite la TV decat la "sene" (desene)... daca dam pe altceva urla ca disperata de ne trece tot cheful.. noroc ca avem mai multe televizoare..

Lia mama, si io-s stresata la maxim chiar si fara 2 copchii, da mi-au propus sa ma autoeduc si sa caut sa ma bucur de fiecare moment de relaxare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Alice, n-ai sarit deloc calul draga mea, la teorie sunt prima, dar pana la a pune si in practica ma pierd pe traseu, cred ca asa e firea mea, eu sunt ultima pentru mine mereu, chiar daca ma revolt temporar si zic BASTA, chiar daca instinctul de conservare imi trage semnale de alarma disperate, eu tot ca taranul iobag .... intruna de la capat (patetic de-a dreptul)

ma gandesc sa-i dau si soacrei si mamei cate un ultimatum...ori presteaza vreo 2 saptamani de ajutor la fata locului, ori sa ma scuteasca de vizite "purtujur"

bona inca mai caut, fara succes deocamdata. Am cautat si prin agentie, singura de aici si se pare ca-s neseriosi, mi-au luat datele de 2 luni si nu au programat nici un interviu cu nici o bona inca...cica au probleme cu spatiul, n-au sediu, etc, etc. Aici in Timis nu e asa usor de gasit bona. Aici sunt familiile unite, fac pe naiba-n 4 si se ajuta, matusi, bunici, strabunici, vin de la sat sa aiba grija de nepoti, lasa naibii orataniile si serviciile chiar pt nepoti....DAR nu la noi in familie, ai nostri dom`le s`t intelectuali getbeget dedicati copiilor tuturor strainilor, si vor sa dea ortul popii educand plozii altora, la catedra si nu dandu-si nepotul hutza in parcuri, spunandu-i povesti, sau stergand fundul bbelusei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Alice electrician sa fie!La TV-u..la stiri? Hi,hi
Anca succes cu casa...aici in US este cel mai prost momnet de cumparat casa...se preconizeaza ca 2 milioane de oameni..isi vor pierde casa prin neplata ratei lunare..34 % nu stiu ce fel de imprumut au semnat..nebunie toatala...
Ioana lasa -ma macar sa visez..ca fetitele sint cuminti :))

Mergi la inceput

Olivia, aici ne costa aproape tot atat sa inchiriem, poate un pic mai mult ca se adauga costurile cu intretinerea si taxele pe proprietate... in plus, se preconizeaza ca chiriile / preturile vor creste datorita jocurilor olimpice din 2010... vom vedea..
Stiu ca la voi piata cam stagneaza (sotul are un prieten acolo), dar oricum, eu cred ca in medie, piata imobiliara e mai stabila in America decat in Romania..

Mergi la inceput