Piticlonti de iulie-august 2004 (217)
Raspunsuri - Pagina 11
szivarvany spune:
Salutare !
Eu la fel de fresh sunt k ieri, de la vantu` de afara 
Kim - cum e degetul lui Luca ? Felicitari pt descoperiri si premii 
Polux - pe unde esti ??? Da un semn 
Lia - poi am citit dialogul si am ramas masca, ce istet e Danut si ce bine vorbeste , uau 
Leeloo - vacanta placuta sa aveti si sa faceti multe poze 
IoanaG - spor la cumparaturi ! 
AndreeaP - sanatate multa la tine, pupam pe Pupi camuflat (sa mai faci pozici).

Cristalinaaa - semneaza ca esti bineee ! 
O zi faina, sunt pe effaiv ! 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
cristalina spune:
Neata!
Daria, traitzi! Sunt bine sanatoasa!
Am "dormit" juma' de noapte in fund da' deja la burtoiul meu e normal...:))))
Mitzu, io fac cezariana...teoretic programata dpa cum zice Andreea, practic om vedea...:)))
Noi o sa avem un Paste minunat, John a racit, la tanti Ioana e a treia zi de chiul (ne-a zis, dar ne zice seara tarziu ca are treaba a doua zi dimineata), iar Maria a vomitat de dimineata (eu sper sa fie ceva trecator si sa nu o fi luat de la John).
Ioana, pana la spital fac mai putin, dimineata devreme juma' de ora. Cabinetul doctorului in schimb e in celalalt capat al orasului...
Roxi, ia sa-i dati copilului sa manance "tekete"...hehehehe
Gabi, si eu de Pasti ii iau Mariei hainute noi, ca asa ne lua si noua mama si eram asa fericita! I-am luat o trusa de scule de "reparat masina" ca isi intoarce bicicleta din casa cu fundu'n sus si o repara zilnic....
...si i-am mai luat si un set din ala de vase, sa bea ceaiul cu taica-su...:)))
Celor care nu mai intra si pleaca in vacanta le uram PASTE FERICIT si sa va aduca iepurasul ce va doriti!
O zi frumoasa la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
alice2004 spune:
Buna dimineata !
ieri am stat acasa si ziceam eu ca o sa am timp sa scriu pe Dc fara o tona de dosare in jurul meu, dar iote ca m-am inselat, ca au fost probleme tehnice (am inteles eu)toata dimineata, iar seara nu am mai avut timp sa intru ! De altfel ieri a fost o zi minunata in Bucuresti si am stat mai mult pe afara cu Andrei, am facut si ceva poze noi, le gasiti in albumul de aprilie 2007 !
Noi sintem ok, ne pregatim de sarbatori, de gatit ma apuc azi miine, curatenia e aproape gata ...
Olivia, cu placere !
Sper sa rezolve tatal tau problema ! Cit despre bilete la .. eurovision, cite doriti, vad ca Andrei ne mosteneste pe amindoi cu cintatul, retine foarte usor melodiile ai are ureche muzicala, ieri eram in parc si linga locul nostru de joaca este un carusel unde au radio si pun muzica ... si il aud deseori spunind "mami, melodia cu ... (le recunoaste imediat)", iar eu abia de aud ce cinta !!
Mai nou e fan Justin Timberlake - ii zice melodia cu "casumau" (what goes around) ... si cum o aude cum devine brusc linistit si sta si asculta pina se termina !
Cum mai este Uka ? Ok cu degetelul ! Si felicitari multe pentru reusita cu E coli !! Las ca niscaiva $ nu strica la portofel !! Pupici multi ! 
Cristalina, mama, sa stai cuminte, sa nu cumva sa le dai doftorilor de lucru acu de sarbatori, nu de alta, dar meniul e bogat de paste, doar nu vrei drob si friptura in perfuzie la vena !!
Daria, alergica este si matusa mea si stiu ca e tare nashpa ! Sanatate multa si pupici Giuliei !
Lia, m-ai dat gata cu discutiile lui Danutz !! Trebuie ca esti tare mindra de el ... eu una chiar ca as fi !! Spor la curatenie in continuare ! 
Marcela, sanatate multa !
Cred ca ce este mai greu a trecut, nu ?
Gabi, petrecere frumoasa la nisipuri ! Vreme minunata va doresc ! 
Roxi, pupici si lui Pat, bine ca trecura mucii !!
Si sa treaca repede si de la tine ! 
Anca, inca o data spor si bafta in povestea cu casa ! 
Andreea, sanatate multa si tie !
Si succes cu Pupi !
Ioana, bey, sint invidioasa ... ce as pleca si eu undeva !! ![]()
Gata, ca ma intinsei destul ... sa trimit repede mesajul pina nu dispare forumul again in neantul tehnicizarii !!
O zi minunata va doresc !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
kro spune:
Neata !
Eu sunt in continuare racita
... am o stare de cacao, nu-mi arde de nimic... asa ca le inteleg f. bine pe celelalte fete virusate ... Marcela, Andreea si Roxi - insanatosire grabnica !
Olivia ... felicitari pt. premiu ! Cum mai e degetelul lui Luca ? Sunt ceva urmari ori s-a vindecat deja ? ... Motzata mea cea mare parca are predilectie la prins degate in usi/porti
...saptamana trecuta si-a prins trei degate in portita de la gradi ... i-au pus repede compresa cu gheata dar tot s-au umflat ... problema e ca si acum, dupa o saptamana, unul din degete e inca umflat si se plange de dureri la atingere ... Ce as putea sa ii pun ca sa cedeze umflatura ? ... Mi-a zis cineva sa incerc cu compresa cu varza ... oare da rezultate ?
Andreea, super ... cred ca sunt tare haiosi picii in cort ![]()
Lia ... super dragut si inteligent Danut cu perlele lui ... Mai spune-ne !
Gabi ... distractie placuta in vacanta si la partyuri .... si sa aveti verme buna !
Vreme buna imi doresc si eu pt. duminica de Pasti ... pt. ca vreau sa trimit fetele cu cosuletele la vanatoare de oua de ciocolata si alte alea prin gradina
si daca ploua imi strica toate planurile ... Deci, Ioana, ca sa iti raspund si tie ... eu de Iepuras, in afara de maruntisuri dulcioase i-am luat Feliciei un parfum Barbie
si Alessiei o papusica mini Barbie ... Succes la shopping azi !
Si din categoria perle: se jucau mandrele aseara ...Feli o gadila pe Ale la sub-brat (oare am scris corect ?!?) ... la care piticloanta mica zice f. revoltata: lasa-ma Feli, ca imi scoti sub-bratul !
... probabil prin analogie cu expresia "imi scoti ochiul"
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
roxanaz spune:
eu citind din 3 in 4 vad ca scrie Cristal "Maine io fac cezariana" in loc de "Mitzu..."....si ma luara fibrilatiile. noroc ca am citit de doua ori inainte de a posta rapid un mesaj de disperare.
Ioana eu i-am gasit lui Pat un pahar "umplut" pe jumatate cu apa (din ala de jucarie) cu Pooh si niste ciocolatele inauntru, un ou Kinder gran sorpresa si daca mai am timp si niste haine. dar nu i-as mai lua ca are mai multe haine ca mine si barbata-miu la un loc ![]()
![]()
Kro super faina Alessia...e o dulce! pune pe umflatura unguent cu arnica de la Urgo este super super eficient. si orice unguent cu heparina, din clasa lioton gel, troxevasin, etc.
Gabi nuuuu, de azi ma apuc abia. si asa credeam ca scap anul asta de bucatareli....dar socoteala de acasa....nu se potriveste, asa ca am musafiri si duminica si luni. nu-i bai, sanatosi sa fim. la intoarcere din bulgaria nu va opriti la noi? ![]()
distractie placuta si sarbatori cu liniste si pace celor care nu mai semneaza condica zilele astea. sa va simtiti super bine!
kro spune:
Alice,am vazut pozele ... pupici flacaului cu ureche muzicala ... Si Alessia retine si reproduce cu usurinta diverse melodii, da' daca se va dovedi ca are asemenea talente nu stiu de unde le-o fi mostenit, ca noi nu prea le avem cu cantatul
...
Felicia ... pupici multi si puiutilor tai, ca am uitat sa spun ca i-am vazut in poze ... Bebe Liviu e un dulce cu floricelele in mana, iar Andreea e o domnisoara frumoasa foc ! ... Si ca tot intrebai de copii care mu prea mai dorm in cursul zilei ... trece-ne si pe noi pe lista !
POZE
kro spune:
Roxi
multumesc mult de tot ... sun chiar acun acasa si ii zic mamei sa ii puna Lioton gel cand vine de la gradi, ca de asta sigur am in casa ... si seara cand ajung eu ii iau si unguentul Urgo ... Spor la bucatareli !
POZE
vrabiuta spune:
dragelor, multumesc pentru urarile de sanatate! eu sunt pe jumatate surda... ma dor urechile si capul. catalin zicea sa mergem la orl, sa nu fi facut vreo sinuzita ca deja sunt doua saptamani de cand ma chinui asa.
carolina - sanatate multa! si frumoaselor tale spor la vanatoare de oua!
andreea de pupi - si eu tot de la gradi am pescuit virozele anul asta, lia pui are muci doua zile si eu zac cate o saptamana. dar macar e bine ca sunt ei puternici! ca noi ne dregem pana la urma cumva...
roxi - sanatate si tie, sa te faci bine repede-repede sa poti sa pregatesti specialitatile la care salivam noi uitandu-ne la poze...
gabi - paste fericit si distractie placuta in bulgaria!
ioana - si noi tot la buzau petrecem pastele. ce bine e la mama.
pentru paste nu m-am pregatit deloc, nici nu simt ca vin sarbatorile. pentru lia pui am cumparat niste hainute inainte de a ma imbolnavi. jucarii nu am cautat si nici nu stiu daca o sa fiu in stare maine sa ies la cumparaturi. ufff... cel mai important e sa fii sanatos.
szivarvany spune:
Muuulta sanatate la mamici si copilasi ! 
Mey, io n am stiu de ritualul cu haine noi, dar se pune un trening nou noutz pe care i l am imbracat ieri mandrei pt prima data ? ![]()
Ca io m am axat pe preintzesisme si caruciorul de papusi nr.3
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
alice2004 spune:
Si de la mine sanatate multa bolnaviorilor !! 
Vorbiti de cadouri de paste ... si noi ne-am gindit la o jucarie pentru Andrei, dar nu am gasit nimik care sa para interesant, si asa gizmoul are o mie de jucarele cu care nu se joaca, in consecinta am renuntat la idee si i-am cumparat adidasi daia cu licurici (cu leduri in talpa) si e superincintat de ei ! Aaaa, si o punga cu dinozauri de plastic (pin la urma nu am scapat de jucarele, haha) cu care merge afara, ii pune in ghiozdanelul lui si ne jucam la nisip - el le zice mieluti !! ![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete