Piticlonti de iulie-august 2004 (217)
Raspunsuri - Pagina 10
kim222 spune:
Azi am crezut ca am gresit subiectul
..unde ati disparut in mijlocul saptaminii??![]()
Gabi E.coli este bacteria care o avem si noi in mod normal in organism..si care poate da diverse infectii. Noi am izolat E.coli o157 adica tipul hemoragic care poate merge da de la diaree...pina la...moarte...Mincare procesata bine este o posibilitate de a te a te ferii..dar de cele existente pe legumele consumate proaspat..mai greu sa te feresti...
Anca in curind o sa aflu daca mi-am facut griji degeaba...Ai inteles gresit...ba veti minca in continuare cu E.coli(asta este treaba producatorilor)...dar noi vom gasi sursa rapid!![]()
Lia ce ..Danut scump!
Daria nu -ti poti procura acel vaccin?
edit Monicule...mama....ce putin mai este! ...intrebarile existentiale..amina-le:)))
cristalina spune:
Grasana la raport pe inserat...
Ma dusei la doftor (evident cu masina...John avea treaba asa ca am luat o colega cu mine. Se inchina cum treceam pe langa o biserica "Doamne sa ajungem bine".
)
Asta din cauza ca mi-a cazut burta de tot...Doctorul cand am intrat primul lucru pe care l-a zis a fost "sus pe masa ca a cazut burta!"
(daca-i ziceam ca am venit la volan ...o ora juma dus si o ora juma intors ca asa e traficul in bucuresti) cred ca ma lua la bataie...![]()
De pe 16 aprilie (pana atunci cica sa stau foarte linistita ca sa nu avem surprize. Sa nu uit sa-i transmit Mariei!![]()
) incep telefoanele zilnice sa vedem cat putem sa lungim pelteaua ca sa nastem cat mai tarziu...
Olivia, felicitari pentru premiu!
Doctorul era tare ingrijorat de probleme mele cu dintii, cred ca ii era frica sa nu ma apuce la nascare...cand i-am zis ca am avut probleme de la incepututl sarcinii si am vizitat dentistul mai des decat l-am vizitat pe el s-a cam uitat cash ![]()
Andreea, multumesc...:)
Lio, daca ar vorbi Maria asa cursiv as zice ca mi-a schimbat cineva copilul.
Daria, nici la Cantacuzino nu fac vaccin d;ala!? Ca parca stiam ca acolo fac fel de fel de chestii...Off, tare greu tre' sa fie. Sanatate multa si sa treaca repede!
Pe mine m-au apucat intrebarile existentiale...(o sa ma descurc, cum sa nu o stresam prea tare pe Maria, sa fie samburica sanatoasa...variatiuni pe aceste teme...:)))
Cred ca e din cauza ca tanti Ioana are treaba si ne lasa cu fundu'n balta cam des. De la asta extrap[olez si ajung in dude...![]()
Pupam voios!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
vrabiuta spune:
buna seara
cristalule - hai ca o fi tanti ocupata acum cu pastele. isi revine ea. pupici si abtine-te de la idei nastrusnice de sarbatori ![]()
multumesc mult carmen! abia astept sa il cunosc pe cel mic, dupa ce scap de viroza asta...
lia - super perlute! e un scump danut! cred ca role-play e normal la varsta lor. si lia pui se face zanuta sau capcaun (sau ma pune pe mine), sau imi spune ca e lupul si explica cum se urca in pat dupa ce o inghite pe bunicuta si isi pune si scufia ei. e fascinata de personajele negative. poate imi spune adela daca e de bine sau de rau ![]()
acum lia pui e afara in parc cu tati, isi fac de cap, iar eu sunt libera sa zac linistita (peste viroza mi-a venit si cm-ul, asa ca ma ia cu lesin de cat de rau imi e). parca ii vad ca vin iar cu toate prostiile (de cate ori pleaca amandoi mi-au venit cu mingiute, undita de plastic cu pesti, masinute, baloane...).
o seara frumoasa tuturor!
g_ioana spune:
Buna seara,meii azi nu merse forumul,asa ca inevitabil mi-am zis"sa vezi ca naste Cristalina" ca asa patzi si Mitzu
,asa ca m-am linistit cand am cetit mesajul "grasanei",btw,mai aproape de casa nu poti naste,ca o ora juma mi se pare cam mult
Daria si AndreeaP multe

si multi 
sa iesiti repede din starea asta!!!
Carmencita deci vrei sa-mi sufli ginerica,ntz,ntz,ntz.....nu-i nik ca schimbam imediat macazul si-mi trag cuscra roscata
di pi la ieshi!
Ca vorghiti de curatenie io am facut-o saptamana trecuta,asa ca acu' nu se mai cunoaste nika,asa ca maine facem bagajele si vineri plecam la Buzau...impusc 2 iepuri..scap de cupil care se va juca cu verisorii,bunicii si catzelusha si nu fac nici mancare
iar daca vreo cateva nopti gasesc pe cineva sa doarma cu cupilul...o sa zic ca am ajuns in rai![]()
Olivia congratulations,
meii dar premiu ie in dolari????
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
kim222 spune:
Ioana sa ai parte de o vacanta...adica ce-mi doresc io mie ..iti doresc si tie...
Mey pt noi este mai important Cv-ul..ca ...cu citeva sute de dolari ..nu-s nici mai bogata ..dar nici mai saraca ![]()
mitzura spune:
Marcela, si Tudor e exact la fel, de-a dreptul fascinat de personajele negative. Intr-o zi ne-a intrebat (dupa ce s-a tot uitat el prea putin convins la un film), ca unde e "raul" din filmul asta...E normal, stai linistita, raul si uratul ii fascineaza si pe adulti, binele e plictisitor
Sanatate multa!!!
Aoleu, cristalina, pai daca trebuia sa fac si eu o ora jumate pana la spital, chiar ca nasteam in masina. Acu' pe bune, sa nu astepti ca mine, cand o fi sa fie, du-te la spital de la primele dureri, ca altfel o sa devina mult prea palpitant.
Si eu am facut curatenie saptamana trecuta si nu se mai vede nimic
Si eu nici nu am unde sa evadez...
philip spune:
mitzu, daca nu ma insel cristal e programata la cezariana, sper sa nu zic prostii, asa ca poate n-ajunge la dureri :)
eu am un ochi rosu conjuctivos si ma doare rau gatul, probabil o prapadita de amigdalita, ptiu cred ca atrag toti virusii cand duc copilu la gradi. care copil maine are zi de petrecut in cort la gradi si tre sa-l imbrac in camuflaj, misiune tare grea ca el nu vrea decat blugi si numai anumite tricouri. e teribil de mofturos la hainute
lia, pe mine m-ai uimit cu danut, e un copil extrem de inteligent si de intelegator dupa cat pot spune eu, bravo, ai facut treaba buna.
daria, imi pare tare rau, daca s-ar da aici medicamente fara reteta ti-as trimite eu orice, din pacate nu-i posibil pana nu te verifica dr cu mana lui. sanatate si bafta la gasit coronita
ioana, te-ai scos cu buzaul, ce nu m-as duce si eu in vizita undeva...
va pupic
philip
&andreea
roxanaz spune:
buna dimineata dragelor!
moama cat de greu fara drogul zilnic, ieri.
Olivia Pat e bine, saru mana de intrebare. eu am ramas cu muci, el nu are nimic
. inventeaza cuvinte noi ("pisha" = betoniera - descoperit dupa cateva zile de incercari zadarnice si "tekete" care inca nu stim ce inseamna, ideea e ca vrea sa le manance
).felicitari pentru premiu, sunteti super tari!!
cum e degetelul lui Uka? drum bun si sa va intoarceti cu bine!
Lia cat de dulce e Danut!!! filozof mare!![]()
Anca mult succes cu casa...sa nu mai fie neseriosi!
Andreea de pupi imi pare rau ca esti bolnavioara....se pare ca virusurile mai mult de tine de lipesc decat de Pupi!
refacere rapida!
Mitzu pupici multi de la noi si succes lui Tudor in cariera muzicala
. sa vezi la anul cand or face formatie deja!![]()
![]()
Felicia ai niste scumpi de copii!! sa va traiasca fericiti o mie de ani!
Ioana cand vrei reteta de acher (daca o vrei) sunt aici, o scriu imediat! cool faza cu criticul de arta...au gusturi picii astia!![]()
o zi frumoasa tuturor!
g_ioana spune:
Neatza,neatza,meiii este o vreme de nu-ti vine sa te ridici din pat,ii frig si ploua parca-i toamna...oare ne dam cu saniutza de Pasti?
Eu azi mi-am propus o zi scurta la servici,ca sa ma duc sa fac ultimele cumparaturi,apropo voi ce le cumparati piticlontilor de iepuras ca eu am epuizat toate resursesele de jucarii,is cam incurcata
(trebuie sa ma duc sa iau jucarii pentru toate categoriile de varsta,2 ,5 ,7 si 8 ani deja ma doare capul
)
Roxi daca ai timp poti sa o scrii,da' sa sti ca nu o prestez acu',o salvez in folderul cu retete,sa vada sotiorul ca nu pierd timpul degeaba pe DC![]()
Daca nu mai reusesc sa intru va doresc de pe acum UN PASTE FERICIT,LINISTIT FARA NICI UN FEL DE PROBLEME,ALATURI DE CEI DRAGI!!!
va pup cu mult drag
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
leeloo2004 spune:
Neata fetele!
Mai Lia ce mi-ai inseninat ziua cu "perlele" lui Danutz!! 
Kim, am inteles, multumesc de explicatii!! Chiar, cum e degetul lui Uka?
Vrabiutza - multa sanatate!!
Daria - dar din Ungaria nu ai putea cumva sa iei medicamentul?
Philip - sanatate multa si tie! Si zi asa, Pupi are zi de camping?
Roxi - gata bucatareala de Paste??
Eu i-am cumparat de Paste lui Stefan ceva de imbracat (eu din copilarie tin minte ca de Paste era obiceiul sa ne imbracam cu lucruri noi si bunica ne ducea la biserica sa ne impartasim pe mine, sora mea si pe verisoara mea si eram tare mindre noi trei imbracate frumos, in lucruri noi din cap pina in picioare!), dar i-am luat si un set de cuburi de plastic (ca nu am rezistat...).
Miine dupa-amiaza plecam spre Nisipurile de Aur in Bulgaria - sper sa avem vreme frumoasa ca in rest numai in sarbatori o sa o tinem - pe linga Sarbatorile de Paste o sa sarbatorim si ruperea turtei fetitei nasilor nostri (ieri am fost si am cumparat o rochita roz frumoasa, frumoasa!)...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.