Mamici de iulie-august 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 9
nma spune:
eu credeam ca sunt singura din valcea pe aici si ia te uita.... poate veniti toate candva intr-o vizita. e frumoasa zona, nu ma plang.
prin olanu eu nu am fost. si sa sti ca suntem oltence.
soacra mea, ardeleanca adevarata incarca sa ma convinga ca sunt munteanca cand m-a cunoscut caci nu ii plac oltenii. are motivele ei si o inteleg, dar eu sunt olteanca si al ei fiu s-a cam oltenizat. pe aici lumea crede ca eu sunt ardeleanca si el olteanul. eu inca mai am accent ardelenesc (am stat 6 ani in cluj).
ps. am uitat, am nevoie urgent de o cosmeticiana. cine se ofera? fata mea e plecata la bucuresti si vine doar maine si eu trebuie sa ma epilez, pensez, etc. nu pot sa merg in oras caci nu am cu cine sa-mi las copilul, deci vreau sa veniti acasa. luna daca citi e dor de valcea si te si pricepi putin te astept.
trebuie sa merg sa-mi culc pustiul caci vad ca singur nu vrea. poate intru mai tarziu.
20+
21.07.2003
Luna1 spune:
Fetelor multumesc. Eu acum sincer nu-mi mai pasa ce e, adica normal ca as vrea fetita insa e si un health check, imi vor spune si de bebe daca e bine dezvoltat etc deci am putine emotii, ma gandesc mai ales ca am avut asa ganduri urate dimineata cand am izbucnit poate ma trezesc ca nu tocmai ok.
Hai ca-mi dau doua palme singura ca am luat-o razna!
Ce o face Simo? Si Lia?
Luna
20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc
Luna1 spune:
NMA (scuze sunt cam nesimtita, tu ti-ai zis prenumele si l-am uitat eu? Zi-mi si mie cum sa-ti zic mai familiar daca vrei binenteles) si mie imi zice mama ca suntem muntence dar eu dupa comportamentul focos ma calific singura ca si olteanca.
Al meu cand ma apuca nervii zice ca e sangele latin de vina iar eu in gand imi zic "e pe dracu', e sangele de olteanca!"![]()
Luna
Luna1 spune:
Edith ok, iau eu fata ramasa pt tine si iti las tie baiatul. Deal?
Luna
nma spune:
luna mie mi se spune nico, dar mai este o nicoleta pe aici si pot aparea confuzii. poti sa-mi spui cum vrei tu caci eu nu ma supar.
mi-am lasat copilul singur la masa asa ca acum merg sa-i mai pun rechini si crocodili caci i-a terminat (rechinii sunt galustele din supa, iar crocodilii morcovii).
pup fetele
20+
21.07.2003
jadi spune:
Hehe, sotul meu nu recunoaste nici in ruptul capului ca ar fi oltean, cand l-am cunoscut in anul I de facultate nu vorbea deloc olteneste dar absolut deloc, fata de mine care aveam un pic accent moldovenesc desi sunt braileanca dar cu tendinte de i-uit pe final sau la inceput (genul ieuro in loc de euro
). Si eu ii zic sotului mereu ca inainte de ajunge acasa la el (visavis de scoala 10) trec intai oltul si apoi ajungem acasa
. Si soacrii mei vorbesc olteneste. Culmea e ca au un cumnat din olt pe care l-au poreclit "olteanu" !
Luna daca e sa analizezi mereu anumite etape in viata, niciodata nu e timpul pentru una sau alta, mereu e loc de mai bine ca apoi sa realizam altceva... asa ca uneori ne lasam in voia soartei, la noi acest al doilea copil era dorit dar nu ne-am inchipuit ca o sa vina asa de repede
. Deci deseara cand vin din preumblari o sa stim ce pui de luna avem ! Bafta multa!
Deni &
Vlad & Tudor
Luna1 spune:
Nico (nma) mersi.
Jadi-Deni si la noi a fost super dorit, adica mai intai am vrut eu, apoi el, apoi n-am mai vrut eu insa pana la urma ne-am hotarat amandoi mai ales ca la Cosmin a durat trei ani sa se intample minunea (endometrioza bat-o vina). AM zis ca ne apucam din timp si a doua luna dupa ce am renuntat la anticonceptionale a si venit mormolocul.
Normal ca suntem fericiti insa stii cum e, camd apar putin probleme intre soti te intrebi....
Da diseara aflam daca e luna sau lun.![]()
Luna
otim spune:
Luna1 - 

si multe 

ma bucur ca nu mai esti suparata pe noi , hai incearca sa nu mai fii nici pe tine suparata , ca uite noi iti trimitem raze de soare sa-ti mangaie sufletul .
Mai trebuie sa incercam sa o imbunam pe Anya - TE
ANYA
21 saptamani
Laurentiu
jadi spune:
Eu nu sunt olteanca in schimb am un temperament vulcanic, sotul tot incearca sa ma enerveze dar uneori nici nu il aud, tac, tac si cand nu se asteapta atunci sa vezi ce furtuna iese, de ma declara nebuna taman buna de dus la capatat acte de nebunie
. Probleme sunt in toate casniciile si cine nu recunoste asta inseamna ca sunt prea toleranti sau prea "proaspeti casatoriti" ![]()
Deni &
Vlad & Tudor