Mamici de iulie-august 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Capitolul urmator.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

estecri - draga mea , dar in fond si la urma urmei ce facem , mergem la medicul de familie si cu copii dupa cartea de munca sa vada ce salarii avem ca sa vada daca ne incadram sau nu ??? Eu m-am gandit mult la acest medic de familie am acum si in mod special dupa ce vine bebe pe lume si am sa te intreb si pe tine : o/il vezi venind acasa la tine sa-l vada pe bebe ??? (atunci cand ai tu nevoie ) si sa se ocupe de voi asa cum trebuie din moment ce acum iti refuza drepturile tale ??? poti avea baza in el/ea ???

am inceput saptamana 22Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joujou spune:

quote:
Originally posted by madabout2003

Buna fetelor!
Aylin am vazur pozele, sunteti tare frumosi amandoi! Sa ai grija de tine si sa ai incredere in DD ca totul o sa fie bine!

Fetelor si eu vreau ideei de mancare pentru Pasti! La mine vine in vizita o verisoara care sta in Spania si as vrea sa ii impresionez cu talentele mele culinare! La salata de boeuf ma gandisem...nu stiu sigur cu friptura.. Aa si stie cineva sa faca Pasca, cozonac? Da o reteta super simpla mai pentru neindemanatice!!

MADA 18+, cu

Poze de vacanta

MADA, eu nu sunt o priceputa in materie de pasca sau cozonaci, dar iti pot da o reteta proprie de placintica cu branza dulce si stafide, se face super simplu si iasa rumena si delicioasa! Si cred ca ar da f. bine langa oua rosii pe masa de Paste. Daca te tenteaza, spune-mi si iti dau reteta. Aaaa, si mai am o reteta super de chec (gen Pan D'oro) si de tort de mere, sunt testate, succes garantat!

Joujou18 saptamani si crestem!
uite cat sunt de mare!

Mergi la inceput