Mamici de iulie-august 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Gata, am mai facut si eu ceva curatenie pe ici pe colo (mai mult prin dulapuri) si mi-am facut si planuri (pe masuratelea) pt mutat mobila prin camera (am facut si o minimacheta ) + socoteli pt costul materialelor necesare renovarii. Fiuuuh, am obosit

Oaana mersi fain pt sfaturi. Daca spui ca e asa usor sa scap de baghetele de ghips, pai se rezolva. Ii pun sotului dalta si ciocanelul in manutze

Aylin suntem alaturi de tine. Stiu ca nu putem sa iti luam stresul cu mana dar incearca sa nu te alarmezi pana nu mai vezi inca un rezultat-doua. Promiti? Nu te mai gandi la rau, ca mai mult il chemi (iar vorbesc babeste ) Hai, capul sus, fii optimista !

Olgutza bafta la comisie, iti tinem pumnii ! Cat despre calciul de pe pereti, parca nu m-as baga, pt ca nu am unde sa ma duc in timpul reparatiilor si e in interesul meu sa dureze cat mai putin toate operatiunile. In plus, noi planuim sa facem mansarda (la soacra-mea stam la et 4/4), iar soacra-mea oricum face ea reparatii in tot apartamentul dupa ce ne mutam, dupa cum o sa-i placa. Eu vreau ceva temporar, ca sa nu vina bebe intr-un mediu care nu ma multumeste nici pe mine, nici pe sotul meu. Au fost probleme cu izolatia si tavanul e cam coscovit, ca sa nu mai spun ca am un verde turbat pe pereti

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

emitent Parlamentul
publicata in Monitorul Oficial nr 372 din 28 aprilie 2006

sorina 23+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna fetelor!
Aylin am vazur pozele, sunteti tare frumosi amandoi! Sa ai grija de tine si sa ai incredere in DD ca totul o sa fie bine!

Fetelor si eu vreau ideei de mancare pentru Pasti! La mine vine in vizita o verisoara care sta in Spania si as vrea sa ii impresionez cu talentele mele culinare! La salata de boeuf ma gandisem...nu stiu sigur cu friptura.. Aa si stie cineva sa faca Pasca, cozonac? Da o reteta super simpla mai pentru neindemanatice!!

MADA 18+, cu

Poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Sorina, articolul scrie clar ca alea sint (1) Urmatoarele categorii de persoane beneficiaza de asigurare, fara plata contributiei:. Dar salariatele gravide isi platesc contributia.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

madabout, cea mai buna reteta de cozonac este sa cumperi de la vreo patiserie. eu asa am facut anu trecut si a fost superrrrrrrr bun. l-am testat inainte si la patiseria aia faceau un cozonac ca la mama acasa, ca si mama s-a mirat cat era de bun.....................

+20
mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Si la mine mama a renuntat la torturatul cozonacului si in ultimii 2 ani cumparam pe comanda de la patiserie!Si o sa fac si eu la fel!

23+ Maria

poze cu noi

Mergi la inceput

Mychydutza la concluzia asta am ajuns si eu acum 2 minute de cand am intrat pe forumul cu bucatareala ! singura chesti e ca aici nu gasesc decat cozonac italian Panettone dar merge!

MADA 18+, cu

Poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Lavinia spor la renovari. Stiu cum e ca noi ne-am luat casa in sept si daca iti spun ca dormitorul lui fiu-miu era bleumarin, sufrageria grena si bucataria verde aprins nu ma crezi.

E o casa frumoasa, spatioasa si nu necesita reparatii insa a trebuit sa vopsim dormitorul lui Cosmin bleo , sufrageria am facut-o trei pereti albi si unul gri deschis iar bucataria e inca verde dar n-am ce face inca, mai astept pana se naste bebe cred.

Mychydutza am cumpara si noi cozonac dar de unde? Poate sa sun la magazinul romanesc si sa intreb daca aduc.

Mada n-ai magazin romanesc pe acolo?

Luna 20 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelyse Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Luna ce magazin romanesc crezi...abia s_a deschis de curand un restaurant romanesc...de altfel nici n_am apucat sa il vizitez...

MADA 18+, cu

Poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Schimb capitolul.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput