Mamici de iulie-august 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 26
Ioana75 spune:
aylin
sper sa fie totul bine; ma bucur ca esti optimista
.
tizo, in curind ma apuc si eu de varuit, o sa va tin companie
. Bafta cu comisia!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
jadi spune:
Aylin, eu zic ca nu o sa fie cazul sa ne parasesti dar in mod cert pana joi o sa stai in expectativa si stress!
Deni &
Vlad & Tudor
Joujou spune:
Luna , bravo mamico! O sa ai o mandrete de fetitza, o ciresica si o scumpica! Felicitari pentru comoara din burtica 

! Iar numele este atat de delicat...absolut superb! Noi aflam de-abia pe 19 aprilie ce este, cand mergem pentru echo morfo-fetala, de-abia astept! Intre timp am mai crescut si noi la mami in burtica, dam din picioruse si ne mutam de colo-colo, avem program incarcat, nu gluma!
Nu stiu cum se manifesta la voi hormonu' fetelor, dar eu ma gandesc numai la bebe, altceva nu fac, nu mai am chef nici de munca, plutesc intr-un norisor roz... Offf, de-abia astept copilul asta, ii urmaresc fiecare miscare, vorbesc cu el, vorbesc singura, parca nu mai am rabdare, am luat-o razna ??
Aylin, iarta-mi necunoasterea dar nu am reusit sa citesc tot din urma, s-a intamplat ceva cu sarcina? Hai, nu fii deznadajduita...ai incredere in Dumnezeu! El poate face minuni!
Te pupam, fii curajoasa! 
Joujou
18 saptamani si crestem!
uite cat sunt de mare!
Luna1 spune:
fetelor eu ma duc sa fac curat...
Luna
20 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelyse Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
aylin_tarcan spune:
luna, ioana, jadi
, dar nu sunt optimista deloc. problema este ca joi se poate sa apara totul normal. ca nu este neaparat ca bradicardia asta sa fie de fiecare data, la fiecare eco. deci s-ar putea ca joi sa plec la fel de vaca cum ma duc.
mi-am facut album pe yahoo. acum trebuie sa descopar doar cum se pune link aici.
mentionez ca nu sunt poze cu burtica, deoarece nu am facut nici macar una pana acum.
Aylin,
20+ 
Luna1 spune:
Aylin iubita, fa-ti poze, bucura-te de sarcina si ai incredere in Dumnezeu ca va fi bine. Eu de cate ori ma simteam deznadajduita din orice motiv in tara intram intr-o biserica, imi ziceam eu acolo in gand ce simteam (nu stiu sa ma rog, doar purtam un monolog) aprindeam o lumanare si ma simteam mai bine. Mai ales in preajma pastelui. Ai sa vezi ca va fi bine.
Acum un pic de off-topic si gata, fug la curatenie. Fetelor voi ce gatiti de Paste, ceva bun dar usor de facut stiti? Noi nu mancam miel si as vrea sa fac ceva bun dar nu prea stiu ce. Any ideas?
Luna
20 sapt+
Ioana75 spune:
aylin, trebuie sa fii optimista, nu poti sta stresata 20 de saptamini, pina vine bb
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
aylin_tarcan spune:
fetelor, stiu ca trebuie sa fiu optimista, dar e greu stiind ca in orice moment poate muri copilasul in burtica.
oricum pana joi nu am ce face, si mai vedem atunci. sper sa inteleg mai bine care e situatia.
invatati-ma si pe mine cum pun link plsss
Aylin,
20+ 
Luna1 spune:
Aylin da-i copy la link, apoi intra aici sa postezi mesaj, apoi scri asa [url = "aici dai click dreapta si pui dai paste la linkul tau apoi ichizi ghilimelele si paranteza pratata " ] aici scrii ce vrei tu adica poze aylin sau cum iti place apoi [/url]
Atat. Nu lasa spatii deloc. Te pup sper ca ai inteles.
Luna
20 sapt+

si