Mamici de iulie-august 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 27
Luna1 spune:
Nu se vad pozele Aylin, cred ca trebuie sa faci albumul public.
Andutzy ti-am vazut pozele. Superba familie ai.
Mami de Anya ma uitam acum pe pozele tale si ai una cu Anya si tati in album. Seamana Anya leit cu tati, banuiesc ca speri macar de data asta sa-ti semene bebita.![]()
Luna
20 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelyse Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
aylin_tarcan spune:
pai le mai facusem publice o data. acu le-am facut iar. sa imi ziceti daca se vad
Aylin,
20+ 
mychydutza spune:
aylin imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta. nu stiu ce problema ai dar banuiesc ca nu te agiti degeaba. luna avea dreptate, du-te la biserica. iti mai incarci bateriile. DD are grija de fiecare.
Luna eu de paste ma duc la mama la Vatra Dornei, si o sa fac salata boef si oua umplute. poti sa faci si friptura de pork la cuptor pe care s-o impanezi cu usturoi si sa adugi vin la urma. iami-iami. oua rosii musai. poti sa faci si o ciorba de burta. of ce pofte m-au apucat!
+20
mihaela
poze
oaana spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Oaana cred ca tocmai ne-ai salvat de muuulta munca. De ce sa ma supar? Sotiorul meu nu prea se pricepe la chestii practice, dar daca e de vandut ceva, iti vinde bine
Si daca tot ne-ai intins un deget, poate ne mai intinzi unul
Cu baghetele alea oribile ce putem face? Mersic anticipat
Lavinia-nasica de mofleaburtica
Lorina Maria 25+

lavinia,am invatat si eu de la cineva ,ca decat sa muncesti f.mult sa dai calciul jos,mai bine il acoperi,si nu se face nici praf...sotul meu se pricepe si el mult la interioare...cu bagheta,cred ca e din aia alba din gips,nu?inainte sa va apucati sa dati cu glet,o dati jos cu o dalta ascutita si cu un ciocanel,caci e din gips si nu e asa de dura.(si maica-mea a avut bagheta si a dat-o asa usor jos).sper sa va ajute sfaturile.spor la treaba.oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 23+["url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums
Luna1 spune:
La mine nu se incarca pozicile. La voi se vad? (ale lui Aylin ma refer)
Luna
20 sapt+
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
aylin imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta. nu stiu ce problema ai dar banuiesc ca nu te agiti degeaba. luna avea dreptate, du-te la biserica. iti mai incarci bateriile. DD are grija de fiecare.
Luna eu de paste ma duc la mama la Vatra Dornei, si o sa fac salata boef si oua umplute. poti sa faci si friptura de pork la cuptor pe care s-o impanezi cu usturoi si sa adugi vin la urma. iami-iami. oua rosii musai. poti sa faci si o ciorba de burta. of ce pofte m-au apucat!+20
mihaela
poze
Ah mor de pofta.
u mi-am pierdut baiatul, s-a dus la un vecin sa se joace, acum ia si masa de pranz acolo

Luna
20 sapt+

. De ce sa ma supar? Sotiorul meu nu prea se pricepe la chestii practice, dar daca e de vandut ceva, iti vinde bine