Mamici de iulie-august 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

stefania,spor la treaba si multa multa putere...o sa reusesti..

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 23+
["url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums"][/url]

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Am intrat sa va salut si pe toate.

Simona 21+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

lorinaoo1 si greierash - abia astept sa-l tin in brate , sa-l imbrac "smechereste " , etc (ca altfel va insir doua pagini )

AndraZ si oaana - BUNA DIMINEATA si

Simo78 - si de la noi

am inceput saptamana 22Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Oaana cred ca tocmai ne-ai salvat de muuulta munca . De ce sa ma supar? Sotiorul meu nu prea se pricepe la chestii practice, dar daca e de vandut ceva, iti vinde bine Si daca tot ne-ai intins un deget, poate ne mai intinzi unul Cu baghetele alea oribile ce putem face? Mersic anticipat

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Simo ai venit sa bei cafelutza cu noi ? E cafea la ibric sau facuta la nisip de Dubai?

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Buna gravidutzele
Ia cineva dintre voi Gavibriron? (nu stiu daca am scris corect) Mi se pare ciudat ca mi l-a data doctorul acum, in 6 luni, cand eu stiam ca se da la inceputul sarcinii. Cat se face tratamentul? Sau va trebui sa iau pana la sfarsitul sarcinii? Adica se face - ca e o injectie. Se da compensat? Sau gratuit? Cam cat costa? Eu vreau sa mai vad si parerea altui doctor ca asta mi se pare ca ma umple de hormoni *pana acum am luat cate trei utrogestan pe zi si cica acum nu mai imi ajunge doza).
Daca face cineva tratament cu el sa-mi spuna si mie ca disper cate trebuie sa fac si nu stiu daca e absolut necesar.
Vreau sa va mai intreb ceva. voi cat aveti hemoglobina ca eu o am 10 si doctrul crede ca e o anemie ereditara si ca o sa am nevoie de transfuzie de sange la nastere......!!!!!!!ce ciudat ca eu am auzit si cazuri de hemoglobine mai mici si nu au murit....
Apropos de elevit.... eu toata sarcina l-am luat intreg pentru ca am un medic de familie dobitoc care a spus ca eu nu sunt gravida cu 3 mil. si asa ca eu sunt salariata si trebuie sa plastesc...asa am luat toate medicamentele *inclusiv utrogestan( ca salariata nnu ca si gravida......Vreau sa-mi schimb si medicul de familie si ginecologul....
Hai va pup

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

housepocket480 - nu stiu ce se intampla cu medicii nostrii de familie , dar unii sunt foarte prost informati ( printre care si a mea ) . Nu stiu ce li se pare atat de greu sa se mai uite si ei pe net ???? sa-si mai actualizeze listele ??? pentru listele de medicamente compensate se pot gasi pe cnas.ro

A si un sfat pentru retete compensate mergeti la inceputul lunii sa le primiti , ca sa mai gasiti fonduri la farmacii ....

am inceput saptamana 22Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata fetelor, vreau si eu o cafelutza! Ca azi noapte am avut o portie de insomnie si acum sunt cu ochii patratele!

Simo imi pare bine ca ai ajuns cu bine si ca toate sunt frumoase pe acolo!

Eu sunt cracanata, ieri am facut ceva ture in herastrau, dupa am fost pana la Snagov si am alergat dupa una bucata copil care alerga dupa una bucata cocos si ii striga intr-una nani nani adica sa se duca la culcare!

Luni e gri, nici iarba nu creste!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

housepocket480, eu am facut Gravibinon din sapt 5 pana in sapt 21 de sarcina. la mine diagnosticul a fost iminenta de avort habitual, adica uterul meu era f rigid si nu il putea tine pe bb. datorita acestor injectii uterul meu a devenit mai elastic si totul a fost ok. tu ce diagnostic ai?
Gravibinonul costa in jur de 25 Ron per fiola si se da gratuit cu retea de la medicul de familie.
Daca te mai pot ajuta si cu alte informatii, cu mare placere.

Andra
23/24 s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Simo concediu placut! Nu-ti pierde vremea cu noi cind ai atitea magazine de vizitat acolo.

quote:
Originally posted by ilenutza
Eu de fel nu citesc anumite postari ca sa nu ma supar sau enervez!Asta e!

Hihi, Ile, si eu fac la fel, ma gindeam ca-s singura.
Lavinia, Anto.
lid, felicitari pentru ! Foarte frumoase numele. Si mai iesi din umbra, ca ai sa racesti.
Luna, felicitari pentru !
aylin. Hai mai da-ne un semn.
Andra, ai grija cu tensiunea.
Sorina, nma, anul viitor e an electoral, sa speram ca dau legea sa se asigure ca ii votam. Deocamdata cred ca ziarul respectiv a mintit - eu i-am scris autorului articolului si inca astept raspuns.
Stefania, spor la lucru si cu clonarea.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput