Mamici de iulie-august 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 22
greierash spune:
Ce figura esti, otim!! Ma faci sa rad!!! Nu a fost vorba despre....
..Desi....
. Dar sotul meu a avut niste musafiri(la meci, se mai destinde si el, saracu"...), eu am zis sa nu ii incurc, m-am dus sa dorm.... numai ca nu auzeam decat zumzetul lor.....Am zis ca eu sunt de vina ca am vreo insomnie... dar cum au plecat (pe la 12.30 azi-noapte...) am si adormit...
Apropo, ca tot am intrat in vorba , si ma gandeam sa iti zic mai demult..... numele sotului meu este Laurentiu....
.. si e baiat buuuuun...
greierash
25+ 
- "Traieste clipa" -
lorinaoo1 spune:
Neatza!! Eu va invit la un castronel cu lapte cu cereale... buuun ![]()
Lunita 

felicitari!!! Deci am facut bine galerie, ca ne-a ascultat acolo cineva, nu? Ce fain de ea, are un frate mai mare care o s-o iubeasca si o s-o ocroteasca de baietii rai
Eu asa mi-am dorit, dar am fost eu cea mai mare ![]()
Deni uite ca ieri am colindat tot Iasul ca sa va trimit raze de soare, ca ieri s-au cam ascuns
Am auzit ca au ajuns si la Cristina parca.
La multi ani tuturor pt ziua de ieri, ca doar toate suntem niste flori, inflorim cu bebeii in burtici 
![]()
Simo sa nu uiti de esentza aia miraculoasa de soacra dulce
Vacanta placuta in continuare si sa ne mai tii la curent 
Ioana ne-ai lipsit in we 
Sorina nici mie dr de fam nu imi da compensat Elevitul cu acelasi pretext. Si nici cumnata mea care e la alt medic de fam nu are privilegiul asta. Deci tind sa cred ca e inca in vigoare legea aia care suna a bataie de joc la adresa celor care muncesc 
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 25+
estecri spune:
neata fetele si de la mine!!
Otim medicul meu ginecolog e in Bucuresti si o sa-l vad abia pe 25 aprilie ...nu am cum sa ajung la el mai devreme.
Ma gandeam ca dintre fetele care iau elevitul compensat poate stie vreuna exact legea sau lista in care apare elevitul compensat sa ma duc sa-i spun si dr. mele de familie ca elevitul nu se da numai la mamicile care nu muncesc. Mi se pare discriminare!!!
pup fetele
sorina
23+ 
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani
otim spune:
Buna dimineata Ioana75, Chriszta , lorinaoo1
greierash - deci voi avea un baiat buuunnn ....
am inceput saptamana 22
Laurentiu
lorinaoo1 spune:
Stefania si noi avem in plan o renovare (in camera noastra) si mi se face deja parul maciuca
cand am auzit ce planuri are sotzul. Pai el vrea sa dea jos calciul ala nenorocit de pe pereti 

Pai la ala e munca nene, nu gluma. In plus ii facem un serviciu gratuit soacra-mii (desi eu nu vreau sa stau vesnic aici 
), lucru care iarasi nu-mi convine, pt ca e o profitoare si o egoista de care mi-e cam sila. Parca-i si vad mutra si parca o si aud cum vine sa "inspecteze" si sa dea instructiuni 

ca doar la atata se pricepe
Iar AC pe hol, de ex, nu pot pune, pt ca daca las usa deschisa se face curent de ti se muta fata la spate, ca socrela tine toate geamurile si gemuletele deschise vara. Si sunt si eu rea, de ce sa profite si ea de AC ca doar atata asteapta, ca de pus bani nu pune ca nu are, asteapta de la altii sa-i faca si sa-i draga
Na, ca iar m-am rasuflat cu socrosenia

Sa ma laud si eu un pic cu ispravile finutului
Ieri am fost in vizita la cumatri si am descoperit noi gesturi si smecherii de ale piticotului. M-a impresionat cand a venit sa-l mangaie pe fata pe nasu'su, dupa care se stramba din nas asa de comic sa te topeai dupa el
Am inceput sa jucam prinsa prin casa, ca eu nu-i rezist
Am auzit ca deprinde de pe acum meseria lui tac-su (reparator PC) pt ca s-a bagat (cand nu l-au vazut ai lui) la unitate si a scos totul, piesa cu piesa, dupa care taica-su si-a pus mainile in cap si a stat 3 ore ca sa le puna la loc ![]()
Ei, ce mai, am un finutz istet nevoie mare ![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 25+
lorinaoo1 spune:
Otim neatza si de la noi! 

felicitari pt baietel!!! Asteapta-te la pozne muuuulte ![]()
Fetelor, am si eu o intrebare. Eu am contract de munca pe o perioada determinata, mai exact pana la sf lui aug. Nu pot sa dau exam in iulie pt post, pt ca in perioada aceea eu abia ma trezesc cu bebe in brate ![]()
Ce se intampla daca nu am post dupa aug. Imi merge vechimea pe cartea de munca cf CIC sau trebuie musai s-mi gasesc ceva? plz help
, ca nu stiu ce tre' sa fac.
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 25+
otim spune:
estecri - ori iti activezi PM , ori intri pe site la casa nationala de asigurari de sanatate (cnas.ro) cu www in fata si in stanga scrie madicamente - liste si la sectiunea OTC este si elevit ( trebuie sa ai acrobat reader sa-l poti citi ) 
am inceput saptamana 22
Laurentiu
AndraZ spune:
Neata fetele cucuietele!
Simo, merci de urari! Ti-am zis eu la un moment data ca este mai mare sansa sa facem amandoua perechea Mara-Matei decat 2 Matei
. Asa ca poate tura urmatoare sa facem si inversul perechii actuale
LA MULTI ANI tuturor florilor si floricelelor care s-au aniversat ieri!
Andra
23/24 s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora
oaana spune:
am auzit de renovare si ma bag si eu putin,in legatura cu calciul de pe perete...decat sa muncesti mult de tot sa-l dai jos,mai bine merge incarcat cu glet pana e drept,pt ca oricum cred ca faceti cu glet...am vazut si eu undeva..nu te super ca sun bagacioasa...
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Stefania si noi avem in plan o renovare (in camera noastra) si mi se face deja parul maciucacand am auzit ce planuri are sotzul. Pai el vrea sa dea jos calciul ala nenorocit de pe pereti
Pai la ala e munca nene, nu gluma. In plus ii facem un serviciu gratuit soacra-mii (desi eu nu vreau sa stau vesnic aici
), lucru care iarasi nu-mi convine, pt ca e o profitoare si o egoista de care mi-e cam sila. Parca-i si vad mutra si parca o si aud cum vine sa "inspecteze" si sa dea instructiuni
ca doar la atata se pricepe
Iar AC pe hol, de ex, nu pot pune, pt ca daca las usa deschisa se face curent de ti se muta fata la spate, ca socrela tine toate geamurile si gemuletele deschise vara. Si sunt si eu rea, de ce sa profite si ea de AC ca doar atata asteapta, ca de pus bani nu pune ca nu are, asteapta de la altii sa-i faca si sa-i draga
Na, ca iar m-am rasuflat cu socrosenia
Sa ma laud si eu un pic cu ispravile finutuluiIeri am fost in vizita la cumatri si am descoperit noi gesturi si smecherii de ale piticotului. M-a impresionat cand a venit sa-l mangaie pe fata pe nasu'su, dupa care se stramba din nas asa de comic sa te topeai dupa el
Am inceput sa jucam prinsa prin casa, ca eu nu-i rezist
Am auzit ca deprinde de pe acum meseria lui tac-su (reparator PC) pt ca s-a bagat (cand nu l-au vazut ai lui) la unitate si a scos totul, piesa cu piesa, dupa care taica-su si-a pus mainile in cap si a stat 3 ore ca sa le puna la loc
Ei, ce mai, am un finutz istet nevoie mare
Lavinia-nasica de mofleaburtica
Lorina Maria 25+
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 23+["url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums
greierash spune:
otim, garantez!!!! Bag mana in foc!!!!Super baiat
greierash
25+ 
- "Traieste clipa" -