Mamici de iulie-august 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Bun a seara fetelor,

Luna- FELICITARI!!!
Mult mai scrieti fetelor, greu de tinut pasul cu voi.
Cred ca saptamana care a trecut a fost f grea. M-am bagat in mai multe proiecte decat pot duce cred.
Dar sunt o leoaica care crede ca e bine sa faci cat mai multe lucruri in acelasi timp... pana ti se infunda.
Avem o casa veche cu probleme care are nevoie de o renovare completa dar banii sunt putini asa ca trebuie cautata mereu o solutie ieftina, m-am inscris la scoala de soferi in daneza, si mai am putin si termin scoala de limba daneza care aici dureaza de la 1-3 ani (eu termin acum in mai dupa ce am inceput anul trecut in aprilie) si ca si cand nu ar fi suficient muncesc de imi sar capacele.
Am nevoie de o clona sau doua. Daca stiti un centru de clonare spuneti-mi, sunt dispusa sa incerc.

Va pup pe toate si sa aveti o saptamana f buna

stefania sapt.22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

simo ma bucur ca te simti bine in vacanta. daca poti te rog sa te relaxezi putin si pentru mine caci sunt franta. si nu ne mai face invidioase cu lucrurile de bb frumoase si ieftine. mai bine ne cumperi la fiecare cate un patut de acolo. sau un carucior.
am reusit sa-mi conving soata sa mergem si noi doua zile la felix de pasti si abia astept. sper sa nu se supere socrii caci astfel se reduce vizita la ei. din pacate alergia mea nu ma lasa sa stau la soare, dar in apa sper sa intru.
pup fetele.
noapte buna

20+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Simo, . Vacanta placuta in continuare si spor la cumparaturi. Lasa-i pe toti sa te rasfete ca meriti.

Nma, vacantica placuta si voua.

Ioana81, asa e cu somnul, ai dreptate. Ca sa te incurajez si eu un pic, o sa fie mai usor dupa ce baietelul tau va incepe sa mearga. Multumim de vizita si mai treci pe la noi cand ai timp.

Stefania, bafta la "multitasking". Daca te simiti bine, da-i bataie, dar daca te ia oboseala inseamna ca bb isi cere drepturile, o pauza mica din cand in cand nu strica.

Pup toate fetele, somn usor si va urez o saptamana excelenta,

Anto 25 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Buna dimi burticutzele !!!

Azi la noi e urat afara,innorat si poate vine o furtuna mika-mika.
O saptamana fainaaaaa.

Samurai-lady 22 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna dimineata Samurai-lady . Buna dimineata tuturor . Gata , cine mai doreste , cine mai pofteste ....

tuturor (asa ca de luni dimineata )

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

T R E Z I R E A .... S-A FACUT MAINE ......

am inceput saptamana 22Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Buna dimineata!! ma bag si eu la o cafea in dimineata asta..... offff noapte agitata....

greierash 25+

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Buna dimineata greierash , uite o proaspat facuta . Noapte agitata in sensul placut sau neplacut a lucrurilor ??? ( nu vreau sa fiu indiscreta ) ...

am inceput saptamana 22Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineataaa! La multi ani pentru ziua de ieri tuturor celor care poarta nume de flori!

Am de citit o gramada din urma, ati avut un weekend productiv.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Buna dimineata tuturor... si
LA MULTI ANI FLORILOR!!!

LUNA!!!! Felicitariiiiii!!!!
Ai prins valul de fetite...
Ma bucur enorm pt tine... Acum ai o pereche!!!

Va pup pe toate. Mai vorbim...

Cristina 24+ si Eva Alexandra

Mergi la inceput