Mamici de iulie-august 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Mersi Ioana!

Cristina 23+ si Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

O gasesti cu acelasi user pe YM.

Weekend placut tuturor!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dupa-amiaza la fetele dragi,

Am mult de citit din urma ca ati fost harnicutze si ati scris mult. Mai naspa e ca s-a schimbat capitolul si nu pot folosi citate, plus ca uit ce vroiam sa spun pana apuc sa scriu.

Azi m-a lovit oboseala dupa cateva nopti scurte si dupa ce mi-au plecat baietii la cresa/serviciu am adormit la loc, pana aproape de ora 12, si ce bine a fost. Nu stiu de ce sunt zile in care nu pot sa ma relaxez si sa adorm si sunt altele cand pic ca musca.

Ioana, .

Carmena, de mult vroiam sa-ti dau o si un .

Mereutac, felicitari pt cavaler si multa sanatate.

Nicoleta, bafta multa sa iesi repede din spital si cu vesti bune, sanatate.

Ioana, Otim, apropos de medicul de familie, sora mea este asa ceva si cand i-am zis ca aici nu gasesti medic pediatru sau de fam care sa-ti vina acasa la copil mic i-au iesit ochii ca la melc si mi-a zis ca ea nu si-ar permite sa faca asa ceva ca si-ar pierde pacientii (plus ca a mai adaugat ceva de dulce despre sisstemul belj de sanatate, dar cum ziceam nu cred ca exista sist de sanatate perfect in lumea asta).

Felicitari fetelor care au schimbat contorul saptamanii azi.

Ma duc sa mai citesc din urma, pupaturi, o dupa-amiaza placuta,

Anto 25 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Buna si de la noi!

Lipsesc si eu putin si ce vad.Deja ati inceput cu divergente.Am petrecut atat de putin timp impreuna, mai avem in mod sigur un lung drum in fata!!!!!!

Despre noi:am fost la eco, suntem bine la masuratori.
Maine plecam la mama pentru Paste si ne intoarcem dupa.

Pupice

Ile 24 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Ilenutza, felicitari pt rez bune la eco si vacanta placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ioana multumim de capitol!
mereutac felicitari!
nico multa sanatate asteptam vesti bune.

carla chiar ai o atitudine f agresiva.e pacat.nu asa se discuta cu persoane care si-au impartasit in fata ta si a celorlalti multe dintre probleme si griji....nu poti sa cred ca te deranjeaza atat de mult ca nu-ti da toata lumea dreptate.tu faci studii pe net pe forumuri,alti fraieri au stat ani in facultate si la spital , au studiat la greu anatomia si fiziologia corpului uman,au facut statistici peste statistici participand la cazurile respecive nu citindu-le pe net,si au ajuns la concluzia ca fiecare epiziotomie se face in fct de particularitatile cazului respectiv.asta e singurul adevar.si sa sti ca si alti fac bani nu numai tu.sau pt alti nu totul se reduce la bani.
noi aici nu avem lideri.esti singura care pune problema asa.eu ma simt norocoasa ca avem parte de sfaturi gratuite si pretioase din partea unui rezident pediatru bine pregatit cum e alina(anya).sunt fff multe lucruri pe care si eu le-am invatat de la ea.fetele din alte tari iti pot scrie ca acolo se dau bani buni si pe carti unde citesti aceste informatii si la dr care ti le dau.asa ca eu o vad doar ca o mamica prea amabila sa-si piarda timpul pe care si-l poate petrece cu copilul ei in favoarea noastra ,a tuturora care beneficiem de sfaturile ei.eu ii multumesc frumos.si tare as vrea sa te auda ginecoloaga ta cand afirmi ca toti medicii din bucuresti fac epiziotomii cand le trece prin cap...daca asta te deranjeaza ca nu suntem toate de acord cu tine,imi pare rau eu chiar nu am cum sa-ti impartasec parerea.
luna stiu cum te pot afecta aceste discutii ca am muscat-o si eu pe forum in urma cu 6 luni.dar chiar esti o fata faina,nu ai facut decat sa atragi atentia ca se generalizeaza o problema si ai vrut mai multe amanunte.mi se pare normal tinand cont ca sunt printre noi viitoare mamici care in loc sa vada nasterea propriu-zisa ca inca un pas dureros dar necesar peste care trebuie sa trecem sa ca sa-l avem pe bb in brate,se ingrozesc si se cramponeaza doar la acest pas.dar chiar nu are rost sa nu nai treci pe aici.pai cu cine beau eu?azi chiar am vrut sa te intreb daca ai fost la clinica privata dar banuiesc ca ne spuneai.
carmena a avut dreptate,acest conflict trebuie sa inceteze ca si celalat pt ca nu isi au rostul.anya cred ca va mai posta dar nu in legatura cu acest subiect.si o inteleg.
aylin pana nu ai mai multe valori masurate in zile diferite nu te speria.ii transmiti lui bb si nu-i face bine.ai incredere ca de data asta va fi bine.

alina 23+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

uite ca nu am mai avut nervi sa-l citesc si e plin de greseli.....
si total on topic ma doare burta in continuare si mi-e groaza ca mai e pana miercuri cand ajung la dr.

alina 23+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Anto, multumim

Desi din cauza cerclajului trebuie sa stau mai mult in pat, Victor( al meu) sta mai mult pe langa mine, ne jucam impreuna tot felul, parca ne-am apropiat mai mult.Daca nu aveam probl. astea nu as fi avut atat de mult timp sa ma joc cu el.M-am tot gandit d c simti tu ca V. este mai rece cu tine.Sper sa fie totul bine si cu sarcina si cu copii-iti trimit numai ganduri bune.Eu am o carte cu exercitii, cate unul pentru fiecare sapt. de viata a copilului de la 0 la 5 ani si de acolo ma inspir cu jocurile.

--------

Eu de fel nu citesc anumite postari ca sa nu ma supar sau enervez!Asta e!

---------

Nu cred ca intereseaza pe cineva dar eu am avut epiz. la Victor, nu este nici pe departe asa de scary cum se povesteste, iar un colac de plaja umflat (periodic ) a facut minuni in primele sapt.Am avut si noi la odiseea trecuta pe cineva cu o epiz. fff urata si dureroasa dar cu tratament bun i-a trecut destul de repede.Epiz. e floare la ureche pe langa altele.O sa mai vb si atunci

----------

O felicit pe mamica ( nu mai retin cine ) a citit pe la subiectele ref. la alaptat pentru ca si acesta este ff. imp. dpdv al informatiei si destul de dureros la inceput.

Hai ca nu va mai bat la cap!

Weekend placut

Ile 24 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Brazuca super croitoreasa. Sa ne arati si noua poze cu rochita ta frumoasa. Eeee, ce amintiri mi-ai rascolit...
Felicitari si pt "upgradarea" la nr de sapt.

Aylin graviduta frumoasa ca sa se linisteasca. Nu ma pricep la cea de-a doua valoare pe care ai scris-o, dar asa cum au spus si fetele, trebuie sa-l supraveghezi pe bebe o perioada ca sa se confirme (sau mai degraba sa se infirme) ceva. Pana atunci incearca sa mergi si la alt medic.

Anto, Ioana, Alina.a, Simo(in lipsa)

Lunita (sper ca nu te superi ca-ti spun asa ) nu te lasa afectata de niste cuvinte. Ti-am inteles atitudinea pe care ai luat-o, dar uite ce pierzi tu in fiecare zi daca nu ne indulcesti cu prezenta

Si-apoi, cine iti mai face galerie pt printesica asa ca noi ? Te-am convins?
Anya uite si pt tine

Gata, consideram uitate toate relele si ne intoarcem la voiosia zilnica pe care o gasesc pe DC. OK?

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 25+

Mergi la inceput

Ilenutza, mersi frumos pt gandurile bune. Cu Victor al meu sper sa recuperez dupa ce vine bb2, acum efectiv nu pot face nimic cu el decat daca are chef sa stea in pat langa mine, uneori sta, dar de multe ori nu are stare, prefera sa misune prin casa sau afara, asta cand nu e la cresa (unde merge de cand avea 5 luni).

Alina.a, imi pare rau ca te doare burtica, stiu cum e. Relaxeaza-te, stai in pat si "think happy thoughts" .

Mergi la inceput