Mamici de iulie-august 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

Buna dimineata fetelor si de la mine!Pofta buna la cafea!
Ioana 75 m-as bucura super mult sa fie adevarat cu indemnizatiile pentru gravide. Dar spune-mi si mie se calculeaza la salariul net sau brut cei 85%?
In capitolele anterioare am citit ca elevitul ar fi compensat. M-am dus si eu la doctorita mea de familie si i-am spus sa-mi dea ...la care a facut o fata...si a zis ca nu sunt compensate decat pentru gravidutele care nu au servici. Fetelor care luati elevit si stiti mai mult chiar e asa?
pup fetele

sorina 22+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

LA MULTI ANI Floricele si Floricei! Sa traiti cu numele si sa fiti sanatosi si fericiti!

AndraSapt22 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Estecri, asa imi facea fosta doctorita de familie la sarcina anterioara! Ea de fapt dadea altora in numele meu!
Acum actuala doctorita mi-a zis ca de vreo 2 luni se dau medicamente gratuite pt toate gravidele, idiferent de nivelul veniturilor. Elevitul intra pe lista de gratuite, dar statul nu suporta tot pretul lui, trebuie sa mai platesti aprox 16lei/cutie. Nu vorbesc din auzite, asa mi-a zis si dat mie doct de familie deci chiar eu am luat Elevitul gratuit(cica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

La multi ani si din partea mea florilor si floriceilor. Sa aveti parte numai de bucurii si sa va fie sufletul plin de bucurii!!

Am uitat sa schimb la semnatura in mesajele trecute dar ieri am facut si noi 23 de saptamani. Suntem ditamai flacaul!
pup

sorina 23+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani

Mergi la inceput

Deni, vazut pozele, multumesc! Daca vrei le facem cunostinta sotilor, si al eu e la fel de "impresionat" de burtica mea nr 2!Vladut este un poznas dragut! Ce ne facem cu 2 baieti????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata si La Multi Ani tuturor Florilor care se sarbatoresc astazi!

Eu sunt treaza de la 7 ca s-a gandit fimiu ca e ii este dor de mine, pana la urma am reusit si l-am reculcat pana pe la 10. Intretimp si-a explicat si mama de ce nu a dormit copilul, nu i-a facut laptele bine aseara , a pus apa si cereale dar lapte ioc si fimiu scuipa bibe si se dadaea jos din pat o ducea pana la bucatarie si ii arata cutia cu lapte praf si mama tot nu intelegea...

Noi ne-am trezit, am mancat deja si acum sta si lancezim pe aici.

Alina.a la cat de des mergem la Valcea... dar cine stie, daca si voi mergeti mai rar poate ne vedem .

Andutzy eu una nu stiu ce ma fac cu 2 baieti, vad ca asta mic dezvolta o mica depedenta de mine si ma bucura si nu prea... as vrea sa fie un pic mai detasat ca sa nu sufere cand il vom aduce pe cel mic. Cei drept stiind ca dupa ce nasc nu voi reusi sa il iubesc asa ca inainte, acum il dragalesc toata ziua si il alint si nu cred ca fac bine dar ma gandesc cu mila ca nu va fi el vioara intaii!

Mai navighez pe aici! Si o zi insorita ca vad ca soarele trimis de Lavinia a ajuns si pe aici, deh e drumul lung de la Iasi!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Buna dimineata.... mai aproape de pranz...
Felicitari Luna pentru fetita... am asteptata cu sufletul la gura sa "vedem" ce ai....drept dovada , eu nu prea intru de acasa pe net, dar ieri si azi parca am simtit eu ceva si iata-ma.....Poate iti cer reteta la bb2 (al meu) ca mi-as dori si eu un cuplu.... la un moment dat..
Andreeac as avea o intrebare, bineinteles daca vrei sa imi raspunzi... mi-a placut caruciorul cumparat de tine(atat el cat si pretul....) ai putea sa imi spui de unde l-ai cumparat si ce marca e? Multumesc...

greierash 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

LA MULTI ANI TUTUROR FLORILOR!
am uitat ca e sarbatoare mare azi. soacra mea e o floare si nu am dat inca nici un telefon. la fel si dadaca, dar in cazul ei e mai grav caci nu i-am luat nimic cadou. sper sa gasesc ceva azi si trec mai pe seara pe la ea. cu soacra am timp caci mergem doar joi la ea.

alina.a stiu ca tu de trezesti foarte devreme, dar mi-ai uimit cu friptura. eu numai pe la 12 o pun la cuptor. reteta ta pare foarte buna. poate o incerc si eu.

20+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Ioana 75 si eu vreau sa stiu mai multe despre indemnizatii. stiu ca ai postat ceva capitolul trecut, dar nu am citit atunci, asteptam sa vi cu ceva sigur. acum nu mai stiu la ce pagina gasesc postarea ta.

20+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

La multi ani Florilor!
Dimineata cand am citit vestea de la Luna m-a luat valul si am uitat de urari.

Greierash, caruciorul l-am luat de la BE. Este de la Babycare. Daca dai un search pe google o sa gasesti si site-ul lor. Am inteles ca au un magazin si in Niro, iar preturile sunt acelesi. Cred ca patutul il iau tot de la ei pt. ca am primit si un cupon cu 10% reducere pt. al doilea produs pe care il voi achizitiona.

Andreea saptamana 26 Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
burtik

Mergi la inceput