Mamici de iulie-august 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 17
jadi spune:
Felicitari Lunei pentru bb-ea! Cred ca e tare frumos sa ai cuplu, sunt invidioasa
.
Alina si eu stiam de sora lui Dem si sotul il cunoaste pe Dragos care era prieten cu varul Claudiu. Pe tine nu te stie, cica sa iti zic ca el e plecat de 15 ani din Valcea! Te saluta si el ca de la valcean la valcean!
Andutzy uite aici poze, promit sa imi fotografiez si burta, sotul meu imi spune ca la a doua burta nu mai prezint interes ca la prima si nu ma mai pozeaza! Sensibil sot am
.
Deni &
Vlad & Tudor
jadi spune:
Offtopic,pt Anto, Vladut a stat la tuns de fiecare data dar acum cu cat creste cu atat nu mai sta, nici la taiat unghii, nici la pus ser in nas, se obrazniceste.
Am fost in vizita la niste prieteni care au o fetita de 3 luni jumate si tare draga mi-a fost. I-a facut baita si a culcat-o si am putut sta de vorba pana m-a sunat mama ca Vlad nu vrea sa se culce si am venit intr-o fuga acasa... adormise dar tot sunt panicata ca pana acum nu imi facea scheme de genul asta. As vrea sa fie mamos dar nici chiar de fusta mea, sa vedeti ce o sa patesc cand o sa vin cu asta mic acasa! Ma duc la culcare ca mi-e un somn!
Deni &
Vlad & Tudor
estecri spune:
Alina multumesc anticipat pentru ajutor. Astept cu nerabdare! Bafta miercuri la control!
o felicit si eu pe Luna pentru fetita.
va pup , ma duc si eu la culcare, ne auzim maine
sorina
22+ 
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani
Samurai-lady spune:
LUNA 

FELICITARI !!!
O fetitza sanatoasa si frumoasa ca mami 

Samurai-lady
22 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
X-ray spune:
luna felicitari!Doamne ce ma bucur!sa dea DD sa fie sanatoasa si frumoasa ca mami (cu chp atat de linistit),sa va bucurati de ea! uite ca trec toate ,vezi?
si
.apropos ce zice sotul ca va avea doua fete frumoase foc in casa?(ca la lucru ,au in supermarket sau prin aglia e cam greu sa vada....na ca am fost rea) acum asteptam si numele ce apare dupa carucioriul roz....
eu acum ma pregatesc sa bag o friptura la cuptor,revin mai incolo sa vad ce ati mai facut aseara.noi ne-am hotarat adhoc sa mancam in oras si tare bine ne-a picat
alina
23+ cu bb Elisa
asa crestem noi
nma spune:
buna dimineata. haideti fetele la cafea.
asi mai fi dormit si eu, dar alex s-a trezit si tuseste destul de rau. vad ca nu ii trece cu nimic.
andra eu stiu ca am pereche de 6 saptamani, dar probabilitatea e de 75%. saptamana trecuta la eco la noi in oras spunea medicul ca mai dureaza pana aflam sexul. marti voi face morfo de trimestrul doi, dar sunt destul de dezamagita de aparatura de la noi. poate mai dau o fuba la bucuresti daca nu voi fi multumita de rezultat.
si eu am vrut pizza ieri, dar am mers la un local unde nu se servea. poate comand azi una. sotul zice sa facem una dar el uita ca diferenta e intre a noastra si cea facuta de pizza ok.
va pup
20+
21.07.2003
nma spune:
alina ce matinala esti! deja faci friptura? eu nu am pregatit nici macar micul dejun. recunosc ca mai am mult de lucru la calculator si o sa pregatesc putine azi.
20+
21.07.2003
X-ray spune:
nico-vl pai eu cel tarziu la 8 ma ridic din pat de obicei sunt treaza cu mult inainte,de la 4 sau de la 3.nu pot sa dorm nici cum mai mult.deobicei soacra-mea face mancarea de duminica dar in ultima vreme nu le mai nimereste sau le face asa de dragu' artei,ca la fraieri.am bagat un pui la cuptor la foc mic,impanat cu usturoi si kaiser,acoperit cu fishii subtiri de kaiser si toata tava cu folie de aluminiu.cand incepe sa se faca cat de cat mai pun langa niste cartofi,morcovi intregi si ciuperci.ultimele 10 min scot folia,sa-l loas sa se rumeneasca.e ff simplu de facut.eu nu prea stiu mancari complicate
.
fetele am vazut pozele cu voi sunteti foarte dragutze!
jadi pai si sa vrea nu are cum sa ma stie sotul sau sa-si aduca aminte de mine,m-am schimbat fff mult.vorba sotului cica mi-a priit vestul.oricum lumea e mica,poate oadata coincid si vizitele in valcea si ne intalnim.
alina
23+ cu bb Elisa
asa crestem noi
andreea c spune:
Neata mamici cu burtici!
Luna felicitari...ma bucur ca ti s-a implinit visul. Trebuie sa fi o mamica tare fericita. Sa va traiasca
si sa va aduca numai bucurii.
Fetelor multumesc pentru urari...i le-am transmis mamei si va multumeste si ea.
Apropos de olteti...si eu am radacini de prin zona. Mama este olteanca din Mehedinti, iar eu mi-am petrecut toate vacantele acolo din prima pana in ultima zi. Si acum sunt disperata sa merg sa vad locurile dragi si pline de amintiri frumoase. Sper sa ajung de Paste ca daca stau in Bucuresti parca nici nu simt ca e sarbatoare.
Andreea
25+
Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
burtik
X-ray spune:
LA MULTI ANI CELOR CU NUME DE FLOARE!sa aveti o zi frumoasa si petrecre beton!
alina
23+ cu bb Elisa
asa crestem noi