All about Constanta (87)
Raspunsuri - Pagina 6
ADINUTZA spune:
Dragele mele,
cu mare bucurie va anunt ca datorita voua, acum mamica lui Bogdanel are mai mult timp pt el la dispozitie, pentru ca am fost impreuna si am luat masina de spalat.
A trimis bani in Germania pentru Risatarun, si cred ca niciodata nu va uita gestul nostru.
Vreau sa-i multumesc si eu Danielei pentru ca ne-a pus la dispozite clubul si Simonei pentru ca a avut grija de Bogdanel pe timpul intalnirii si l-a rasfatat.
Va doresc ca anul acesta de Paste sa aveti in casa fericire, in suflet pace , in trup sanatate si in inima iubire!
tot noi
mamacita spune:
LA MULTI ANI TUTUROR PRINCHINDEILOR CARE AU sarbatorit si mamicilor care au implinit...18 primaveri!As fi dorit sa nu ratez pe nimeni nominal,dar la noi au fost multe evenimente,si mai bune[de ex.sora mea este si ea gravida dupa incercari ca ale mele si trat.idem,cu 10 sapt.in urma mea,iar eu am scapat cu brio de masterat]si mai rele[de ex.o viroza respiratorie urata care a ingenunchiat adultii din Cta si care l-a prins si pe Alexut prin intermediul bonei,doar pe mine m-a ocolit].
Nu am reusit nici macar sa mai intru pe dc
Alexut insa este robust si s-a comportat mai bine decat adultii la tusea si febra care il molesisera,asa incat acum este muuult mai bine,desi are ceva tuse remanenta,dar plamanii sunt"curati".Cu ocazia asta s-a indragostit de stetoscop,"stete",asa ca acum isi asculta si el menajeria de maimutoi.Este dulce,iubitor,inteligent,dar deosebit de incapatanat si dezordonat[din pacate bona este dezordonata,asa ca nu are cum sa-l educe in ceva ce nu cunoaste,iar incercarile mele normal ca i se par opresive].Repeta prima silaba la o serie de cuvinte,acum a inceput sa repete cate doua silabe,oricum se face foarte bine inteles.In continuare ii place mult sa citeasca,invata litere noi si adora sa le recunoasca peste tot si se umple de zambet si lumina pe fetisoara cand vorbeste de"bebi"din"bu"lui mami.
Iepurasul i-a adus via parintio tricicleta din aceea cu maner,cu cap de ratoi,care canta si macane,asa ca azi,profitand de vremea absolut superba,ne-am plimbat la greu pe roti de toate dimensiunile
V-as mai povesti,dar mai am treburi,lasand la o parte ca,spre deosebire de prima sarcina,unde la 15 saptamani abia imi mai aminteam ce inseamna greturile,acum persista intr-o veselie,la 19 sapt.
Vreau sa va urez voua tuturor,mici si mari,sa va aduca Sfintele Pasti harul lui Dumnezeu in camine, pace, bucurii, dragoste si speranta, intr-o unitate si sanatate depline!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
Ontica Camelia spune:
HRISTOS A INVIAT!
Sper ca aceste sarbatori pascale sa va gaseasca alaturi de cei dragi.
Atentie la...oua, miel si...ciocolata (Alex ar da gata toate dulciurile aduse de iepuras ).
poze cu noi
Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)
Marilen spune:
Hristos a inviat tuturor!
Sper ca nu m-ati uitat!
Din pacate probleme de tot felul m-au tinut departe de forum,am mai intrat in fuga,am mai citit cate ceva pe diagonala,sper sa recuperez.
Imi pare rau ca nu am putut veni si noi la actiunea de marti dar imi doresc ca asemenea actiuni sa se repete si sa ma implic si eu impreuna cu fetita mea.Saptamana aceasta am fost in spital cu ea,a varsat o zi intreaga si au fost necesare 2 zile de perfuzii ca sa-si revina cat de cat.D-na dr.Leu,ne-a chemat peste o saptamana sa repetam analizele care au iesit proaste(i-au iesit corpi cetonici in urina,poate imi spuneti si mie daca stiti,ce inseamna acest lucru;este vorba despre deshidratare sau are alta semnificatie?)
Si as vrea sa va intreb la ce laborator ma sfatuiti sa-i fac analizele pentru ca...am o rezerva in privinta analizelor facute in spital...ma gandesc ca intr-un laborator particular se acorda mai multa atentie.Nu i-am mai facut demult analize si de obicei mergeam la Medic Over.
Imi doresc sa botez un copil,am fost mai demult la orfelinatul de pe Ciprian Porumbescu dar mi-au spus ca sunt preferati la adoptie copiii nebotezati.Poate imi dati vreo idee in acest sens.Am botezat un copilas in spital,acum vreo2-3 ani, era un nou nascut parasit,grav bolnav dar nu am reusit sa pastrez legatura cu el, nici nu stiu daca mai traieste.
Va urez Paste fericit,pace sufleteasca si sanatate!
isidora spune:
HRISTOS A INVIAT!
FIE CA LUMINA TATALUI,IUBIREA FIULUI,HARUL DUHULUI SFANT SI BINECUVANTAREA PREACURATEI FECIOARE MARIA SA FIE CU NOI TOTI INTRU AMIN!
Si eu ma bucur ca am putut impartasi cu voi bucuria de a darui...Va multumesc!
ADINA&ISIDORA.
Cornelia spune:
Adevarat a inviat!
Pupici de la noi tuturor! Sa sarbatoriti cu bucurie in suflete!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
crig72 spune:
Hristos a Inviat!
sper ca v-a adus multe daruri si bucurii.
si
www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&SID=141769&Show=Y " target="_blank">poze din vacanta
Mariuca
mamacita spune:
quote:
Originally posted by Marilen
Hristos a inviat tuturor!
Sper ca nu m-ati uitat!
Din pacate probleme de tot felul m-au tinut departe de forum,am mai intrat in fuga,am mai citit cate ceva pe diagonala,sper sa recuperez.
Imi pare rau ca nu am putut veni si noi la actiunea de marti dar imi doresc ca asemenea actiuni sa se repete si sa ma implic si eu impreuna cu fetita mea.Saptamana aceasta am fost in spital cu ea,a varsat o zi intreaga si au fost necesare 2 zile de perfuzii ca sa-si revina cat de cat.D-na dr.Leu,ne-a chemat peste o saptamana sa repetam analizele care au iesit proaste(i-au iesit corpi cetonici in urina,poate imi spuneti si mie daca stiti,ce inseamna acest lucru;este vorba despre deshidratare sau are alta semnificatie?)
Si as vrea sa va intreb la ce laborator ma sfatuiti sa-i fac analizele pentru ca...am o rezerva in privinta analizelor facute in spital...ma gandesc ca intr-un laborator particular se acorda mai multa atentie.Nu i-am mai facut demult analize si de obicei mergeam la Medic Over.
Imi doresc sa botez un copil,am fost mai demult la orfelinatul de pe Ciprian Porumbescu dar mi-au spus ca sunt preferati la adoptie copiii nebotezati.Poate imi dati vreo idee in acest sens.Am botezat un copilas in spital,acum vreo2-3 ani, era un nou nascut parasit,grav bolnav dar nu am reusit sa pastrez legatura cu el, nici nu stiu daca mai traieste.
Va urez Paste fericit,pace sufleteasca si sanatate!
Da,Marilen,daca nu are diabet,corpii cetonici sunt datorati deshidratarii.
Du-te la Synevo,acolo am fost de fiecare data cu Alexut la analizele de rutina si am fost f multumita.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png