All about Constanta (87)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

phiii ce liniste pe aici.
am intrat din nou sa va impartasesc o bucurie: datorita actiunii noastre super de marti dupa-amiaza familia lui Bogdanel va putea sa isi cumpere o masina de spalat automata! este un lucru super, nici nu imi pot inchipui cum se mai poate chinui cineva in anul 2000 si sa spele de mana...mai ales cu un copil in casa. sunt tare fericita ca dintr-o parte din ajutorul nostru se poate realiza ceva asa util.
va felicit inca o data pe toate! sunteti niste fete de nota 20!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Ce veste minunata roxana.
Sincer ,si cu mana pe inima ma bucur pentru alegerea facuta ,pentru faptul ca au decis sa isi cumpere un lucru util si sigur isi vor amintii de noi si de ziua speciala de marti ori de cate ori vor folosii masina de spalat !
Este adevart ,nici nu as vrea sa imi imaginez cat de greu poate fii ,mai ales cu un copil mic sa speli rufele la mana.
Pana si bunica mea are masina automata ,draga de ea ,la 80 de ani ,i-am usurat viata ...putin !

Cat despre hainutele de la licitatie ,abia astept sa ajung la Bucuresti la nepotica !
Si uitam ,ahhh Roxana ,mai bine licitam eu d ela inceput prajiturile tale ...... ca tare bune au fost!

Va pup si inca odata felicitari pentru toata actiunea de marti!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

haha, De retinut: next date sa nu lipseasca prajiturile!

Eu am incercat cornuletele bicolore ale Roxanei si se fac destul de usor! Chiar le-am pregatit aseara(azi-noapte, de fapt) si le-am ascuns pentru Paste! Sper sa rezistam pana atunci, aaa si ele sa reziste! Am pus gem caise, doar fructele, nuci, rahat, stafide!

Am intrat sa va spun ca barza a adus pe lume viitorul nostru finut! Tineti-va bine: nastere normala, 4800 grame, 56, cm! Ei!? Feriti-va ca vine tancul,Andrei-Corneliu!

Alexia e nerabdatoare sa il vada pe bb, va trebui sa mergem la Bucuresti, asa ca vom trece acum de Paste!
Daca nu mai apuc sa intru pe net, va doresc o zi insorita de Paste(macar 1 din 3 zile), bucurie si veselie! Paste fericit! cum se spune! Atentie cu bunatatile, dulciurile....
Multi pupici!

Mergi la inceput

Crix sa va traiasca finutul si sa fie sanatos! hihihi chiar ca e categoria grea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna!
Crixia felicitarii pentru finutz, se pare ca face parte din categoria bb ..."sumo".
Am vazut si noi pozele de la petrecerea pentru Bogdan, sunt superbe, ne pare rau ca nu am putut ajunge, poate data viitoare timpul liber ne va ajuta sa fim alaturi de voi la astfel de actiuni.

Noi suntem bine, ieri i-am facut Alexei un set de analize la care astept cu nerabdare rezultatele. Sunt analizele care se fac anual, cel mai tare vreau sa aflu daca durerea de burtica de acu' doua saptamani a fost provocata de giardia (am platit antigenul pt giardia) sau alti viermi intestinali .
D-ra bebelina este foarte activa, face fitze in continuare daca nu-i place ce mananc, in sensul ca dupa o ora - doua ma cert cu...wc-ul. Spre sfarsitul lunii vreau sa mai merg sa fac un eco sa vad cum o mai duce in casuta ei .
Multa sanaatte si spor la pregatirile pentru Paste.

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

fie ca sfintele sarbatori pascale sa va aduca sanatate si numai bucurii!!

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Sfintele Sarbatori de Pasti sa va aduca multa pace, dragoste si lumina in suflete. Sa fiti iubiti si fericiti langa cei dragi...si...nu in ultimul rand...Sa va aduca iepurasul multe, multe cadouri!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

SA AVETI PARTE DE SARBATORI FERICITE SI LINISTITE!

HRISTOS A INVIAT!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
toate cele bune tuturor!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LeeAnn spune:

Paste fericit, multa sanatate si lumina in suflet!

Mergi la inceput