Buna!
Poate ma ajutati si pe mine, cineva poate a trecut prin ce trec eu acum! Am cumparat un apartament acum 3 ani si ceva cu ajutorului unui credit ipotecar. Acest credit a fost achitat si s-a facut incheierea ipotecii. Intrebarea mea este (in conditiile in care vreau sa vind apartamentul): avem cadastru si intabulare pentru apartament sau trebuie sa string nu stiu cite acte si sa le fac?
Multumesc de ajutor
first_carmen
pai tu trebuie sa sti daca aveti!
Daca aveti extras CF pe numele vostru din care este stearsa ipoteca, inseamna ca puteti sa-l vindeti!
(Cand atiachitat creditul probabil v-a dat de la banca o hartie catre Cartea funciara pt radierea ipotecii. Asta daca ati depus-o la CF, inseamna ca CFul este curat si puteti vinde apartamentul)
Eu si Raducu (22.04.2005)
Spune-mi si mie te rog cum ai procedat cu radierea ipotecii?
Cu actul dat de banca unde te-ai dus? Te-ai dus la Judecatorie sau ai fost la notar si s-a ocupat el cu radierea? In al doilea caz cat te-a costat?
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Noi stergerea ipotecii am facut-o singuri .
Am depus la CF o cerere si hartia de la banca. Anul trecut a costat 800.000lei. Nu stiu daca cererea a fost tip, ca sotul s-a ocupat!
(deci nici la judecatorie , nici la notar).
Eu si Raducu (22.04.2005)
Si noi tot singuri si tot anul trecut am terminat creditul. De la banca ne-a dat o hirtiuta cum ca am terminat de plata iar la Oficiul de cadastru si pubicitate imobiliara ne-a dat o incheiere prin care se curata toate datoriile respectivei ipoteci. Noi am platit o taxa de 200 de mii si am primit incheiarea a doua zi. Vezi ca exista un orar de depunere si de eliberare a actelor. De obicei dimineata se depun.
first_carmen