final de credit ipotecar

final de credit ipotecar | Autor: first_carmen

Link direct la acest mesaj

Buna!

Poate ma ajutati si pe mine, cineva poate a trecut prin ce trec eu acum! Am cumparat un apartament acum 3 ani si ceva cu ajutorului unui credit ipotecar. Acest credit a fost achitat si s-a facut incheierea ipotecii. Intrebarea mea este (in conditiile in care vreau sa vind apartamentul): avem cadastru si intabulare pentru apartament sau trebuie sa string nu stiu cite acte si sa le fac?

Multumesc de ajutor
first_carmen

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

pai tu trebuie sa sti daca aveti!

Daca aveti extras CF pe numele vostru din care este stearsa ipoteca, inseamna ca puteti sa-l vindeti!

(Cand atiachitat creditul probabil v-a dat de la banca o hartie catre Cartea funciara pt radierea ipotecii. Asta daca ati depus-o la CF, inseamna ca CFul este curat si puteti vinde apartamentul)

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns first_carmen spune:

Multumesc mult ligia13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Spune-mi si mie te rog cum ai procedat cu radierea ipotecii?
Cu actul dat de banca unde te-ai dus? Te-ai dus la Judecatorie sau ai fost la notar si s-a ocupat el cu radierea? In al doilea caz cat te-a costat?

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Noi stergerea ipotecii am facut-o singuri .
Am depus la CF o cerere si hartia de la banca. Anul trecut a costat 800.000lei. Nu stiu daca cererea a fost tip, ca sotul s-a ocupat!
(deci nici la judecatorie , nici la notar).

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns first_carmen spune:

Si noi tot singuri si tot anul trecut am terminat creditul. De la banca ne-a dat o hirtiuta cum ca am terminat de plata iar la Oficiul de cadastru si pubicitate imobiliara ne-a dat o incheiere prin care se curata toate datoriile respectivei ipoteci. Noi am platit o taxa de 200 de mii si am primit incheiarea a doua zi. Vezi ca exista un orar de depunere si de eliberare a actelor. De obicei dimineata se depun.

first_carmen

Mergi la inceput