Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (175)
Raspunsuri - Pagina 8
Biancas spune:
Moni, noi avem caldura ca ne facem cand vrem De ce nu ai pus-o in hamul pe umeri daca ai dus-o in aglomeratie? Eu nu m-as baga cu Dani cu hamul, ca merge numai unde vrea el.Noi cu carutzul mergem ca sta f bine in el.
Mirela, ma bucur ca esti acasa, cam repede dupa pararea mea dar poate la voi asha e moda. La noi te tine 2 zile pt orice operatie. Refacere rapida si nu sta mult in fund
Giova...Ce medicament i-ai dat? Si Vi-sol e pt pofta si intareste si sistemul nervos. Oricum nu te astepta la rezultate imediate, poate dura cateva zile pana isi revine. Si Dani a avut perioade ca nu a mancat dar l-am lasat in pace. M-am enervat normal dar tot mie mi-a trecut Bafta pt miercuri.
Ursule...bine zici tu de decalotare dar degeaba spui . Si nu iti mai spun motivele aici ca iar imi sare lumea in cap
Maraki... noi urmatorul vaccin il facem la 1.5 ani dar habar nu am ce
Am fost azi afara cu bicicleta si i-a placut in ea dar am vazut ca tot mai comod e pt el in carucior. Si pt mine e mai comod cu caruciorul, cu bicicleta la fiecare trotuar trebuia sa o ridic sus. Dani se cam lasa pe spate ca in carucior si isi punea picioarele jos din tavitza aia. l-am dus cu pantofi de piele si i-a julit in fatza. Noroc ca sunt nr 19 si nu o sa ii mai fie mult timp buni.
Apoi am avut musafiri..a fost full la mine. Prietenii mei cu finutzul meu si au venit si finii nostrii. De data asta copii nu s-au mai certat, dar am vazut ca la Rares ii e frica de Dani
Maine e ziua unei prietene si mergem dupa 18 la ei. Dani va sta acasa cu maica-mea. Maine am si scoala de la 8-14 dar nush daca o sa am chef sa merg ca mi-e lene si e o prostie de materie
Si cam atat...
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
Biancas spune:
Silvi pe unde esti?
Ali
Moni,restul
Anasol...pe langa cele 250 ml ceai si 500 ml lapte Dani mai bea si 150 suc de portocale cu mar pe la 10-10.30. De 2 zile nu i-am facut si deaia am uitat sa il scriu.
Deabia astept sa opresc caldura seara sa nu mai platesc atata gaz
La Dani acuma erau 19.5 grade dar e cam rece sa nu dau drumul la centrala, ca peste zi o opresc, doar noaptea merge. Luna asta am platit pt luna trecuta 230 lei gaz si 75 lei consum.
Merg si eu sa fac un sa ma spal si pe cap si apoi vad eu ce fac
Noapte buna tuturor.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
maraki spune:
Se uita cineva la ""Dansez pentru tine"? Cu cine tineti la duel?
Mirelaaaaaaaaaaa de ce nu stai linistita???? Trebuia sa te tina aia macar 3 zile in spital ca doar ai facut o operatie nu te.ai dus pt. analize Ai asigurare medicala? Ia-l si tu pe Dani in brate cand stai jos, asa nu cred ca e vreo problema
Eu nu am vorbit toata seara cu Giorgos, nu il mai bag in seama ca m.a ofticat la magazine ca mi.a dat "peste nas" cand ma uitam la niste ochelari Desteptu`de fii-miu ala mare a fost in club cu ochelarii mei de soare si mi ia adus doar cu o lentila Asa mult tineam la ei si i-am avut 7 ani fara sa imi oboseasca ochii, Robert trebuia sa imi dea bani sa imi i-au altii si ...pauza.....Cat am dormit cu Angelo dupa-masa, Giorgos s-a dus si mi-a cumparat tigari, creme pt. maini, Pampers nr 5 pt Angelo ( mai am 3 pachete nr.4 dar de trei zile se uda pana la body cu ei ) si tot nu vb cu el M-am suparat si pe Robert ca si.a pregatit hainele de iesit in club altceva nu stie decat sa iasa iar dimineata trag de el sa se duca la sv. Cresc copiii , cresc si problemele.....
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
Biancas spune:
Maraki...corect zis. Cresc copii cresc si problemele. Nu mai fi nervoasa, du-te la Giorgos si da-i un si gata. Cat despre Robert lasa-l sa se distreze pana poate ca dupa ce se insoara si o sa aibe si copii...niema distractie.
Azi maine o sa inceapa si Sandra cu discoteci , chefuri si minuni in cap. Maxim 3-4 ani mai dureaza ca copii astia sunt tare emancipati nu ca noi si daca nu tzii pasul cu ei iti spun ca esti de moda veche, invechita, babaciune Eu sincer daca as stii cu cine merge si ca e serioasa as lasa-o , nush tatat`o daca o sa o lase.Eu cand am fost adolescenta nu am umblat la disco ca nu m-au lasat si am suferit mult ca colegii mei mergeau si eu nu.
La voi nu este Pampers 4+ ? Eu dinastia ii dau la Dani la 2 luni ca 4 mi s-au parut cam mici. Ciudat ca pe nr 4 scrie ca e pana la 18 kg. Pai sa ii faca pana la 18 kg nu pana la 11 Cu cat mai mari cu atata mai scump ca sunt mai putine bucati
Nu ma uit la Dansez pt tine iar Sandra se uita in camera ei.
Moni..am uitat...stai linistita ca nici eu nu il pun pe Dani pe olitza. Nici nu prea sta si si de lene. Daca mi-as propune poate as reusi dar nu am chef acum. A stat la 8 luni cand l-am pus, chiar frumos si apoi nu l-am mai pus vreo 3 luni si acuma nu mai vrea. Nu ma stresez ca pana la urma o sa faca.
maraki spune:
Bianca de 4+ nu am auzit si nici nu am vazut aici. Nr. 5 e de la 11 kg in sus, ai dreptate cu nr.4 ca scrie aiurea pana la ce kg se folosesc. Angelo de cate ori veneam de afara sau dimineata cand se trezea era umed la body intre picioare. Stai sa creasca copii si sa vezi cum este daca iti vine cu piercing sau vreun tatuaj...... Daca vrea sa isi faca de cap isi face si daca stii cu cine umbla, eu cand ma duceam acasa la sotul din prima casatorie, mama stia ca dorm cu maica.sa in pat pana intr.o zi cand a venit aia acasa la noi in petit ca eram gravi
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
monica70 spune:
Poate va era dor de Daria:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=220387&cdate=20070330&ctime=230840
Noapte buna gagici ( ca tot stati si nu ziceti nimic )
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Biancas spune:
Maraki... si eu mi-as pune piercing in buric, da la ce buric am eu nu are rost ca si asha nu il vede nimeni.Vecina mea are piercing in limba si nu iti spun cum il ascunde de taicas-o sa nu il vada. Tatuajele imi plac dar depinde unde. Pe un san am avut dinala desenat si m-a tinut vreo 2 sapt si eram tot cu la vedere.Cica piercing-ul in limba e f bun pt sexul ..ral
Am fost odata la streatease feminin cu baietii si era o gagica care avea tatuat jos un scorpion. Arata super si bineteles era cheala ca altfel nu se vede nimic.
Imi plac tatuajele dar depinde unde, nici chiar sa fie la vedere Unele sunt sexy daca stii unde sa le pui si ce model sa alegi. Nu imi plac tataujele barbatilor, mai ales cele pe umar Parca sunt puscariasi.
Moni...tu esti emisar draga?
Deea ce mai faci? E o scumpa Daria
miraklucker spune:
Eu sunt necajita...Selin iar face febra, numai ce a terminat de o saptamana antibioticul, si culmea nu are nimic altceva, nu tuseste, nu-i curge nasul, nimic...si doctorul nu a fost azi, am vorbit cu altul, mai asteptam pana maine.
Mirela, bine ca ai scapat, stai cuminte si nu fa nimic.....mai am o colega operata de inima, care dupa o saptamana de la operatie ajunge acasa si incepe sa faca una si alta pentru copii, si apoi pange ca nu poate!!!
giova,nu imi prea dau seama cum e la Marco, eu am patit cu David, pe la 1,5 ani, i sa rosit tare putulica, se umflase si-l durea. Am inceput sa-mi intreb prietenele mamici de baieti care mi-au spus sa-i fac doar baie cu musetel. dupa asa o baie a ineput sa alerge prin casa dezbracat si s-a umplut de puroi. Cand am inceput sa strang a curs de m-am speriat...am sunat la doctor, si mi-a spus maien cu musetel si bepanthen crema.....cica e ceva obisnuit la baitei
Azi am ajuns la 3 acasa, am plecat de la sevici ca nu mai puteam de durere de cap, nici nu stiu cum am condus o ora pana acasa, mai ales ca-mi statea in gat sa vomit.....dar nu a fost o idee prea inspirata, ajunsa acasa au sarit toti trei pe mine, am gasit-o pe selin cu 39.7 temperatura, asa ca toata odihna mea a fost de 15 min. Dar mi-a trecut pana la urma si asa.
...nu mai stiu ce, si cui am vrut sa zic.
Va pupacesc pe toate si pe toti!! noapte buna.
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi
szaboali spune:
Mirela ma bucur ca atrecut operatia si stai si tu cuminte cateva zile si odihnestete
Giova la Marcolino sa ii treaca repede greva asta.
Mira si lui Selin un mare de tot sa ii treaca febra.
tuturor si un we excelent.
ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/new.php?userid=263931" target="_blank">4
www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj
Povestea nasterii Iarinei
Biancas spune:
Neatza gagici... Trezirea
Dormitati inca?
Nush ce a avut Dani azi noapte dar a stat vreo ora treaz de la 4 la 5 si avea chef de povesti . Mie imi picau ochii in gura de somn ca numai pe la 2 m-am culcat.Inca dinastea nu a facut niciodata. Si-a baut lapticul la 8.30 si acum e in tarc la jucarii.
Eu si vad ca mi-o beau singura