Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (175)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

si eu sunt in zona ...imediat ma apuc de sters geamuri...ca Iarina e la mami de aseara

ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/new.php?userid=263931" target="_blank">4
www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ali... si eu mai am o tura de geamuri si gata. Sunt pe ultima suta de metri cu curatenia. Dupa-masa am adus si covorul si pe cand sa facem curatenie au venit musafirii.
Nu m-am dus la cursuri ca nu am avut chef sapt asta
Maine sunt Floriile. Azi vreau sa merg si la taica-meu la cimitir ca i-am cumparat ieri narcise si martisoare. Maine sotul meu lucreaza asha ca mergem azi sa nu merg singura cu piticu maine prin cimitire.
Spor la curatenie tuturor care mai aveti si daca mai aveti, si daca faceti voi sau alcineva
Ali..deseara sa faci filmu` cu Mitica

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BUna dimineatza!
Ne-am trezit si noi pe la 8,30
Diana cum s-a dat jos din pat,hop la baloane: una,doua baloane ... Si a inceput iar sa bodogane: Do do dou do du dou do doua doua
Cand am intrebat-o la un moment dat cate baloane are,a fugit si a adus si cele doua mingi mari si pe urma s-a pus pe scotocit in cos si a gasit si mingiutzele alea colorate,ca de tenis ... Si iar "doua doua ..." Acum butoneaza pe telecomanda,dar plecam sa papam ou fiert,sunca de pui,cascaval,branza topita si ce om mai gasi pe acolo
MIRA sa ii treaca lui Selin febra!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Mira, sanatate la Selin sa ii treaca febra.
Moni, Diana doarme cu voi in pat?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Marco s-a trezit la 9 si a baut 200 ml laptic. tot e ceva.
Bianca am intrebat la farmacie si mi-a zis ca Vitamina B face pofta de mancare. Vi-sol contine mai mult calciu si mai putina vit. B, asa ca mi-a dat un Sirop, Vitamin B se numeste. Nu i l-am dat inca, de azi incep, dar sa citesc si prospectul.
Mira imi pare rau de Selin, sper sa treaca febra cat mai repede. L marco nu e asa, nu e rosu.

am vazut 2 filmulete cu Daria, nu mai pot sta ca merg la electro.
scriu cand ma intorc.
sop la munca fetele.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Bianca evident ca nu doarme cu noi in pat ci la ea in patutz.O mutam dupa ce adoarme acolo.Nici dimineatza,dupa ce o luam si o punem intre noi,nu sta deloc.Trage fermoarul,iese din sac si tzusti pe jos Asa a facut si azi ,de aia te-ai derutat.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Moni credeam ca va inghesuiti toti in patul ala. Sincer mie mi se pare mic pt 2 pers, dapoi pt 3.
Giova...da Vi-sol are si calciu ca eu pt calciu i-am dat la Dani si i-a facut si pofta de mancare si eu chiar nu vroiam, dar cica e f bun pt sistemul nervos. Plus ca era agitat cand l-a luat. Spor la "electrosocuri"

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata florilor,

Eu abea acum beau cafea de acasa, am bagat aspiratorul si astept sa vina socrosenia sa iasa cu Angelo ca sa ma pot apuca de gatit si curatenie in baie Tot in silentio stampa sant in casa
Bianca bine ca nu te-ai dus la cursuri ca poate iar stateai singura in sala
A inceput si Angelo sa aduca jucarii daca-i cer De fapt i-am spus sa aduca elefantul si a fugit sa il caute si l-a luat De pupat foarte rar se intinde spre mine cu gurita,mai sant bebei care nu prea pupa?
Ma gandesc cand vin socrii ca trebuie sa vb cu Giorgos si nu vreau nici cu ei nu vreau sa vb
Catalina ai pus poze de ieri in drop?

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

eu dorm cu STEFAN in pat si am dormit si cu BIANCA

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

MARAKI daca te consoleaza cu ceva,tocmai i-am facut (a cata oara ? ) un scandal monstru lu' husband
Motivul? A comentat cand i-am zis sa iasa cu Diana la plimbare acum,ca e soare si eu am de lucru.El crede ca daca e sambata si duminica,gata, el isi poate face de cap si sa umble toata ziua teleleu , sa stau eu cu fata.Ce conteaza ca eu am de facut conta la greu,nu? Rezultat? E la plimbare cu Diana si cica "i-am stricat programul".Mi se falfaie de "programul" lui
Cea mai mare prostie sa stai suparata.Noi pe moment si ne trece in minutele urmatoare .
Cat despre pupat,acum de cate ori i-o cerem pupa pe respectivul,ba se mai si lipeste si se imbratiseaza
Bravo lui Angelo ca ti-a adus elefantul De-acu sa-l vezi ce o sa aduca de toate
Am filmat-o pe Diana cu "do dou du do doua" dar nu l-am pus inca,nici nu mai stiu daca mai am loc,tre sa mai sterg altele.M-am apucat de conta,poate mai incolo il pun,daca mai fac si alte poze.
Gata pauza,ma intorc la conta,dar sunt cu ochii pe voi,numai ca nu prea am pe cine
Spor la lucru !

Mergi la inceput