Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (175)
Raspunsuri - Pagina 19
Giova spune:
Nici aseara nu am reusit sa vedem DVD-ul. sa mor daca mai inchiriem ceva, p[latim doar zilele in care tinem dvd si nu vedem nimic.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Biancas spune:
Moni...daca iti iei credit pt nevoi personale nu platesti Casco la masina si cu banii iti iei ce vrei. Noi asha am facut
Giova, tare frumos Marcolino in parc. In bicicleta am observat ca si Dani era cu piciorele pe afara. Dar pt ca nu sta exact in fund ci se lasa mai pe spate ca in carucior. Nu are cum sa nu incapa, copilul prietenei mele avea azi vara aproape 2 ani si inca il plimba cu tricicleta. Mai pune o vanata in vinete si ai rezolvat problema. Ori cumperi una, ori mai scoate din congelator daca acolo le tzii si le dezgheti la microunde. Si mie mi-e pofta de vinete, am sa fac si eu pe maine.
Eu nu m-am mai culcat ca a venit nepoata la mine sa se joace cu Sandra. Dani doarme inca si eu ma apuc sa fac poze trucate de pasti sa le scot pe hartie sa le impart de pasti ca si felicitari
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
monica70 spune:
GIO eu aseara m-am uitat pana la 1 la Taxi Driver la TV
Ma uitam acum ,pai daca as lua Loganul cel mai ieftin,la 6280 euro,as avea pe 7 ani o rata de 84 euro / luna ,sau pe 5 ani 100 euro,ar fi destul de lejer.Nu are insa decat airbag la sofer,nu si la pasagerul din dreapta si n-are aer conditionat (pe care si asa nu il prea suport din cauza lentilelor de contact ). Si cam tot fara dotarile respective sunt si Opel,Fiat,sau Nubira,Cielo care sunt cu mult mai scumpe comparativ.Vorbesc doar de astea la max 11000 euro,ca la mai mult nu visez
Si asa ar fi ok cu pensiile alor mei cred. Cand oi sta mai bine financiar si oi deveni "soferitza model",voi putea ridica standardele,nu? Numai ca la ce talente zac in mine si Loganul e prea bun
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Giova spune:
Bianca si eu m-am gandit sa mai scot vinete. dar atunci vor fi multe...oricum se vor manca. merg la treaba.
Moni pai mai e si Clio la banii aia. si sunt multe altele. sau poti saiei una foarte buna second, cu vreo 20.000 km si te-ai scos.
S-a trezit marco. a dormit o ora jumate. sper sa nu mai adoarma pana deseara, caci maine tre sa se trezeasca pt. gradi.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Biancas spune:
Meganu` nostru are 6 airbaguri. Doamne fereste de un accident minor se deschid si apoi trebuie sa schimbi tot bordul ca acolo are 2. 4 sunt prin spate undeva nici eu nu stiu exact. La accidente grave iti salveaza viata.
Giova, mai bine mai multe si bune decat putine si sarate.
La noi e soare cu dinti si bate si vantul...nush ce o sa fac in casa ca tare ma plictisesc. Si sora-mea e la lucru....
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
monica70 spune:
Dupa cate stiu,cu programul RABLA se finanteaza doar cumparaea de masini noi ... Si vreau asa,ca 1000 de euroi,valoarea daciei lui tati, ar fi numai bine avansul ...
Frate-meu si-a luat acum vreo doi ani,un VW Passat vechi de doi ani,i l-a adus unul din Germania,cu 12000 euro.Arata si merge super ce-i drept,dar l-a luat cu banii jos.Eu n-am de unde ...
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
monica70 spune:
BIANCA hai ca iti trimit sa faci niste conta daca te plictisesti Sau mai bine fa-mi o lucrare pentru expertii contabili,hai ca poate ai tu ceva referat la scoala,sau cauti pe net
Uite subiectele.Platesc bine .
Programul de efectuare a stagiului pentru
dobāndirea calit#259;#355;ii de membru CECCAR
....................................
- Pentru exper#355;i contabili
Nr. crt Categoria de luc#259;ri profesionale pentru care se īntocmesc referate
1) - Elaborarea situa#355;iilor financiare anuale
2) - Auditul statutar al situa#355;iilor financiare
3) - Expertize contabile
4) - Evaluarea īntreprinderilor
5) - Fuziuni #351;i diviz#259;ri de īntreprinderi
6) - Administrarea #351;i lichidarea īntreprinderilor
7) - Studii de fezabilitate
8) - Analiza diagnostic a īntreprinderii
9) - Consultan#355;#259; fiscal#259; acordat#259; contribuabililor
10) - Organizarea auditului #351;i controlului intern al īntreprinderii
11) - #354;inerea contabilit#259;#355;ii unei unit#259;#355;i
12) - Alte lucr#259;ri efectuate de exper#355;ii contabili #351;i contabilii autoriza#355;i (la sugestia filialei, a lectorilor sau la cererea stagiarilor)
Īn cazul īn care stagiarii nu pot aborda din lips#259; de cazuri practice unele din temele ar#259;tate ele pot fi īnlocuite cu teme de acela#351;i fel tratate ipotetic.
Un referat va avea circa 5-7 pagini. Referatele vor fi verificate de tutore #351;i controlorul de stagiu dup#259; care se vor depune la dosarul de stagiu.
Subiecte cu alea inclinate deja le-am facut.
Biancas spune:
Moni...daca iti iei credit pt nevoi personale poti sa iti iei si masina second. Mai bine Renault Clio decat Logan
Un prieten si-a luat un WV golf 4 din 2002 cu 8500 euro, si acum am inteles ca nu e multumit de ea. Arata bine dar masina noua e masina noua. Pierzi in ea dar macar stii caci cativa ani nu ai treaba cu piese si nimic. Noi inainte am avut Dacia supernova tot noua. Am tinut-o 5 ani si am vandut-o exact cu acelasi pretz ca am luat-o cu o suma frumusica. Am dat pe ea atunci 66 mil (2080 euro) si am vandut-o cu 98 mil (2100 euro). A fost singura masina la care pot spune ca am castigat. In rest...la toate am pierdut. Am avut o dacie veche, 2 olcituri, un opel kadet, supernova, si eu am o mazda 121.
Biancas spune:
Moni...
Iti caut ce vrei pe Dc+ dar referate nu fac ca nu am chef.
Cartea de asigurari imi sta aici langa mine si nu am chef sa o deschid. Plus ca am si cartea pe calc si mie lene sa ma apuc de invatzat. Nush cand oi avea chef.
Momentan sunt in stadiul...fara chef de nimic.
Si ma enervez ca nu gasesc ceva felicitari faine de paste, toate ce le-am gasit sunt poze mici .
monica70 spune:
Sa mor io daca pricep ce aveti cu produsele romanesti
Clio cel mai ieftin,e mai scump cu 2000 de euro decat Logan cel mai ieftin,si are si dotari mai putine In plus am citit cam de rau pe forumuri despre Renault. Mai repede as lua un Opel second,raportul calitate / pret e mai bun.