Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (175)
Raspunsuri - Pagina 20
monica70 spune:
BIANCA lasa ca in ultimii ani si tu o sa cam trebuiasca sa faci cretineli d-astea,am vrut sa te speriu oleak
Am vazut pe net ceva Opel Corsa din 2002,cu 36000 km la cca 5600 euro,arata bine.La noi in piata de masini as gasi poate si mai ieftine,si azi era nebunie acolo,mi-a zis Ghitza,ca a trecut pe langa,can a venit de la Targ.Daca nu ne iese pasentza cu Rabla,poate ca asta si fac,un credit pentru nevoi personale si un Opel second.
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
silvi_2005 spune:
Salutare si de la noi, nu am avut inca timp sa citesc din urma, abia acum am ajuns la PC.
Mirela din cate am inteles e bine, mi-a dat si mie un sms ca e ok dupa operatie.Sper sa auzim cat mai curand vesti bune de la ea, eu ii tin pumnii.
Fug sa citesc capitolul asta si evin, pupici la toata lumea
Am vazut-o pe franturi pe Cata si pe Bia la tv, f draguta amandoua, la cea de-a doua emisiune mi s-a parut ca era cam abrambureala si aiureala sin studio...dar Bia era tare scumpica cum facea ture pe acolo
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Biancas spune:
Moni am avut Dacie si stiu ce inseamna.
Stai sa iti spun cum mi-am luat Meganu`.
Mergem la reprezentantza pregatiti sa ne luam cel mai scump Logan care are de toate. Acum 2 ani era in jur la 8000 euro. Tipu nu avea timp de noi si masina era expusa dar incuiata. Mai era expus si un Megane deschis. Ma urc in el si binenteles ca ma minunez de ce avea inauntru + ca merge cu card nu cu cheie la contact.
Vine tipu apoi si ne prezinta Loganu. Cand m-am asezat in el parca m-am asezat pe un scaun de lemn fatza de Megan. I-am spus sotului: Draga facem pe dracu in 4 si luam Meganu, eu nu mai vreau Logan.
Si am facut ...si l-am cumparat, exact ala ca altul nici nu aveau. Noi vroiam benzina ca era mai ieftin si asta era motorina si am platit diferenta de benzina-motorina 1400 euro. Luna asta face 2 ani si nu am avut nici cea mai mica problema cu el, in afara de motorina, si service (care m-a costat 7 mil ca mi-a schimbat si filtrele, inclusiv cel de polen) Cat de curand trebuie sa ii schimbam uleiul, dar in rest nimic. Are si computer de bord si iti arata si cat consuma masina in timp ce mergi, iti spune cand trebuie sa schimbi uleiul...si altele care nu imi vin in minte.
Acum renaul Clion am inteles ca are si el computer de bord si e la 11.000.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
Biancas spune:
Silvi, . Cand plecati?
La noi s-a innorat deja, deci azi nu iesim la plimbare
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
maraki spune:
Giova nu am vb cu romanca, mi.a trimis PM aici pe forum,,,revin ca a venit Giorgos sa joace carti
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
anymony spune:
Bianca...ma da tare esti...te pricepi la motoare...Ei si hai ca daca ati inceput de masini...noi avem Skoda Fabia Sedan de un an...am luat-o in leasing pe firma..e pe motorina are motor de 1,4 ...cu 500.000 fac 500 km mixt...asa ca se merita. Si platesc 300 euro p eluna rata cu tot cu full Casco. n-am avut probleme cu ea...la revizie ma duc in mai sa vaz daca or sa ii schimbe ceva. Noi suntem multumiti de ea..plus ca are portbagajul urias...incape carutul ioanei si sania(asta iarna)plus bagaje. are 2 airbaguri , comp de bord, aer condit...am prins o oferta faina cu aproape full option la pret standard.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
silvi_2005 spune:
Am reusit sa citsc si eu asa in graba cap asta.
Vad ca vb de masini, Moni sa va luati o masina care sa va placa si sa va bucurati de ea, pupici de lanoi.
Mira, sanatate multa lui Selin
Daniela, sanatate multa si pupici de l noi.
Giova, tare simpatic e Marco, pupici de la noi.
Am vazut poze cu Deea, Dani de mamicuta Bianca, cu tricicleta Ioanei si nu mai tin minte...toti sunt niste scumpici.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
monica70 spune:
Diana s-a trezit dupa 2 h cu febra peste 39 Asa ca iar i-am facut impachetari si i-am dat doar nurofen sirop acum.
Am sunat-o pe pediatra si cica nu paote veni azi,doar maine dimineatza si ca sa o duc la urgentze daca nu scade febra Pai tot i-o scad eu cumva
Ma gandeam ce diferente,fata de cum i-a zis Mirei cu Selin la 41 temperatura Chiar cum mai e SELIN???
Si stiu de unde i se trage,ieri cand a fost Ghitza cu ea ,si-a dat bascutza jos si Ghitza a lasat-o,ca cica era cald pai ea era inca cu ceva muci de doua saptamani,asta ii mai lipsea,sa o lase in capul gol!!!
Tot e bine ca mananca si bea suc.Acum e cu mami in dormitor.
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
Biancas spune:
Any...si cat ati dat pe masina?
A noastra e tot Sedane de 1.5 diesel cu 100 cm3 si am dat 13.800. Si noi tot la oferta am prins-o, era reducere de 1200 euro. De portbagaj nici nu mai zis ca e urias, plus ca 3 pers stau lejer in spate.
Mie de la Skoda mi-a placut Octavia dar era prea scumpa pt noi. 16.000 euro era cea mai ieftina si nu avea dotari cine stie ce.
La Skoka platesti firma ca si la WW .
Moni..imi pare rau de Dia
Am avut si eu musafiri, au venit nasii lui Dani cu tenisii de blugi de la Nik-Nik. Sunt frumosi, nr 21. La vara ii vor fi tocmai buni.
A dormit copilul meu 3 ore si 15 minute
monica70 spune:
Hai ca am tras o plimbare cu fratelo cu masina pana la urgente,nici nu stiam sigur unde e noroc ca nu era nimeni la copii.
Rezultat rinofaringita,deci rosu in gat.Si i-a scris anitibiotic Klacid,novocalmin si ceva tablete cu vitamina C (de parca n-ar bea kg de suc de lamaie ) Aproape 40Ron pe toate,ca nu ne-a dat compensat.Dar macar s-a distrat un pic Diana,ca a iesit din casa.Si eu m-am calmat ca nu are altceva,mai nasol.
Ea e vesela,danseaza,vorbeste - cam pe nas acum A si papat,nu foarte mult,dar e bine si asa. Mai mult bea suc.