Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (175)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

tuturor celor ce poarta nume de flori!!!!
Florina, Jasmine, Lili!!! , si

Noua ne-a iesit coltul de la maseluta de sus. acum tre sa ne asteptam si la cea de jos.
A baut si marco 200 ml lapte. sper sa-si revina cu papa, ieri a mancat mai mult prostit.

Moni spor la treaba, sa termini repede. Bine ca a iesit coltisorul. asa si marco: era agitat si se smiorcaia mai mult.

Noi am baut cafeluta pe balcon la soare. de cand astept momentul asta.
Vreau sa fac chiftelute cu piure si sos de rosii si castraveti acri. asta e mancarea mea preferata.
Dupa-amiaza iesim la plimbare.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GHITZA I-A SPART UNUL DIN BALOANE SI ACUM DIANA SE SMIORCAIE SI FACE "AAAAAA PACC!!! AAAAA PACCC!!!" S-a dus si la cosul de gunoi dupa el
GIO si eu abia astept,din pacate n-am gasit inca material sa repar chez-longurile alea Trebuie sa fac rost urgent !

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Se pare ca si azi tot eu sunt pe baricade
A plecat un pic Ghitza si m-a lasat cu strumfa pe cap,asa ca m-am pus sa fac parada modei ,am probat taiorul nou
http://www.dropshots.com/new.php?userid=199389&cdate=20070401&cimg=1
Tare imi place culoarea In poze nu se vede prea bine culoarea.Mai am unul turcoaz si unul albastru,dar cu sacouri usor mai lungi.Si mai am unul verde inchis spre maroniu,dar la ala imi erau stramti pantalonii anul trecut pe vremea asta si nu mai stiu unde i-am dosit,cred ca prin debara o fi,daca nu l-oi fi donat,dar nu cred,ca sacoul e in dulap.Era preferatul meu.Acum mai imi trebuie vreo doua cu fusta,pentru la vara la birou,ca pe astea chiar le-am donat
Bianca apropo de culori am si haine negre,dar nu prea imi vine sa le port,desi ma prinde bine culoarea.O fi de la cum ma simt?
Hai ca merg si eu la bucatarie sa pap sarmale (mi-a trimis mami) si sa fac ceva din carnea aia de vita ,asta pentru diseara si pentru maine.Sa vad daca are rabdare Diana sa stea cu mine,ca altfel o fac dupa ce vine husbandul.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

LA MULTI ANI FETELOR FLORI!!! SI BEBEILOR CU NUME DE FLORI!!!!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Mai MONI...chiar si azi faci conta...? Ia mergeti la plimbare ca e prea fain afara!!
Am citit cite ai de facut...offf..si eu aseara la 11 faceam acte...reg de casa si rapoarte de gestiune...eu is cam afoana cu conta da na...mai invatz si eu ...Acu cu ITM-ul asta care vrea situatia pe CD cu angajatii..is nebuni la cap.

poze Ioana-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Moni faina poza cu taiorul...da frate slaba mai esti si tu...si mai vrei sa porti si haine negre...mama...

Noi am fost azi la plimbare dimineata desi a fost cam racoare...Ioana doarme acum, taica-sau a plecat sa faca o tur acu bicicleta...iar noi o sa mergem in vizite la cumatri.

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Ia sa incerc si eu sa pun niste poze in drop...

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Inca mi-e somn ca numai de o ora m-am trezit. Azi noapte ne-am chefuit pana la 3. Copii i-am dus la soacra-mea sa pot dormi si eu linistita ca pe vremuri. Trebuie sa apara imediat ca socrii merg la gratare .
Ali..distractie faina la gratar
Moni...ti-am vazut mandra cu do-doua..e super .Cat despre conta...acum e cam tarziu ca mai am 2 ani si gata...trebuia sa zici acum 3 ani si mergeam la post-liceal de asistente, ca doar toata familia mea a lucrat in spital si acum a ramas sora-mea singura...si sa ii tin companie
Maraki... care e probleme ca baga degetul in gura? Crezi ca daca baga nisip sau alte prostii e mai bine?. Sandra mea si acum se pupa cu noi pe gura (obicei prost dar asta e) si cu socrii la fel. Sotul meu se pupa cu socrii mei tot pe gura. Eu cred ca tu ai instantaneu.. Tu nu suporti ideea de soacra si nimic din ce face nu o sa fie bine Oare tu ce soacra vei fi? Daca nu o sa te accepte nora ce te faci?
Giova, pt azi gatesti una din mancaruruile preferate a lui Sandra. Pofta buna.
Eu azi sunt doar cu copii, si o sa mananc clatite cu ciuperci cu sunca, branza si ciuperci ca am facut ieri de amiza si mi-am tinut si pe azi ca imi plac tare mult. Si am si ciorba de pui,legume, usturoi tarhon si otet din care papa si Dani. Nu am avut chef sa ii fac lui alta ciorba.
Mi-e somn iar...degeaba beau
Imediat trebuie sa apara strumfii

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

http://www.dropshots.com/anymony

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Gata am pus si carnea de vita la foc,o fac rasol cu ceapa si pe urma o combin o parte cu paste,o parte cu mai vad eu ce,poate cu mamaliga maine seara Diana a stat cuminte in scaun ca i-am dat niste lacate si capacele de la bibe.Da' acu e iar cu un picior pe birou Din moment in moment poate apasa pe esc si pierd tot
Si tot danseaza pe coltzar si mi-e frica sa nu cada
ANYMONY pai lucru acum ca macar de Pasti sa nu o fac cat despre plimbare ami vad eu,daca nu, oricum iese mami cu ea ,au si programat ca or sa mearga cu fetele prin cimitir azi,cu Alessia,maica-sa si bunica-sa.Sincer nu am chef sa pierd vremea cu ele azi pe acolo,cand am atat de lucru. Si acum mai inregistrez la facturi,mai bag un ochi pe DC,mai o pun pe Diana pe calea cea dreapta Tot asa Acum e la cablul de interenet poate raman fara Iar cu hainele negre - nu prea le port ,eventual o fusta ,sau o bluza/sacou luate separat,daar foarte rar. Distractie placuta in vizite!

Mergi la inceput