Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (175)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Gata am vazut poze si filmulete cu Daria de Deea, Diana de Moni si Angel de maraki. toti frumosi si destepti .
Anasol eu asa de bine am mancat...incat nu mi-ai facut pofta (sac-sac). deci Davidutzu se petrece acum?
Moni noi nu l-am prea lasat primul, caci unul din noi o lua inainte sa deschida usa, celalat statea dupa el sa nu o taie la scari.
acum l-am lasat pe el primul si l-am intrebat.
oricum...priecep si stiu tot...dar fac ce vor ei. cel putin asa e fiu-mio.

gata fug la baita, nu mai stau pana i se gata filmul lui Clau.

pe maine.
noapte buna.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIO ai dreptate,asa zic si eu, cam asa sunt toti,inteleg dar fac doar ce si cand au chef

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

FELCITARI SI TOT CE ITI DORESTI MAI MULT, FLORININI !
LA FEL TUTUROR "FLORILOR"
CARE MAI E FLORICICA?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Moni, pai ar mai fi Jasmine si Liliana chiar.

Pentru toate florile, SA TRAITI CU NUMELE!

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/pufumic
http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

LA MULTI ANI
JASMINE

FLORINA

si tuturor celorlalte mamici a caror onomastica este azi,
dar si celor care va sunt dragi si se sarbatoresc de FLORII!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mirelush, ma bucur ca a trecut operatia cu bine.
Ai mai multa grija, nu te juca cu efortul, gandeste-te ca trebuie sa fii foarte ascultatoare si cuminte pentru tine, Dani, mami a ta si Iulian.

Mira, sanatate multa lui Selin.

Va pupam , noi plecam la iarba verde la un gratar !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Buna dimineazta! Nimeni ,nimic?
Raportam ca a iesit in sfarsit coltzul la cealalta maselutza de jos,cred ca azi noapte.Asta pentru ca de pe la 3 la 5 tot s-a trezit.Intai ne-am trezit ca e in picioare in patuz (in sac) apoi statea in fund si se chinuia sa tot iasa din sac.Nu a plans,doar usoare smiorcaieli,cand a pus-o Ghitza inapoi la nani.I-a dat niste nurofen si dupa aia a adormit pana acum pe la 9.
Tin sa va anunt ca iar s-a imbogatit vocabularul NU NU NU !!!!! Asta ca sa nu mai dea atat din cap probabil. A baut noaptea un bibe de suc de 150 ml (eu banuiesc ca si de la ala nu a prea dormit ca a baut si seara si sucul de citrice te invioreaza).Dimineatza i-a adus bibele de laptic si cand l-a vazut mi-a adus rapid papusa vorbareatza sa il bea ea
"Diana bei laptic?" "NU NU NU" De cate ori am insistat tot asa mi-a zis,asa ca o sa pape biscuiti inmuiati in lapte .Acum pot scrie si eu ca a scos revistele si le rasfoieste
Si cand vrea ceva arata cu degetul si mai nou zice si "ata" (asta)
Mami incearca sa o invete faza "cati ani ai? unu" ... dar pe degete nu prea ii iese,le ridica, dar nu stie sa ridice clar doar un deget.In schimb daca o intreb eu cati ani are zice "nunu"
Pazea ca deja e pe coltzar,m-am bucurat prea devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

LA MULTI ANI FLORILOR

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Distractie la iarba verde!
Eu ma apuc de conta,o sa ies dupamasa eventual la plimbare.

Mergi la inceput

Gata, a topit 150 ml lapte cu 6 biscuiti mari Asa a fost bun laptele!

Mergi la inceput