Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (175)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI nu ar merge faza cu biscuitii inmuiati in lapte?
Doamne ca Diana numai dupa suc e disperata toata ziua,acum seara a facut o criza de nervi ca l-a vazut pe Ghitza storcand lamai si nu mai avea rabdare
Si ananas din compot ii place tare mult - si sucul si fructele.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Cred ca la noapte le scot pe balcon Si acum mi le-a pus pe amandoua pe birou si tot bolboroseste "dou-doua dou-doua"

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Am vazut si eu la Metro si mi.a parut rau ca nu am luat, se luminase la fatza Angelo cand m-a vazut cu zarul in mana dar l-am pus la loc Cred ca asa invata ei dupa puncte sa numere Am vazut.o pe Diana cum se lupta cu ele

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Eu deja am inceput si insist: unu-doi una-doua unu-doua
Cu ce vine la rand: ciorapi,mingi,baloane,ursuleti,elastice de par.Acum o sa ii arat si punctele de pe zaruri.
Mai devreme a luat din raft toate cartonasele cu animale si le-a carat pe coltzar.I-am cerut pisica si caninele si mi-a adus pisica si lupul.Iar lupul in loc de caine Si i-am zis ca ala face hauuuuuuu si asta ham ham,da' degeaba,ca prea seamana .Mai dureaza pana o sa invetze despre Scufitza Rosie si Capra cu trei iezi ca sa stie de lup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Gata, am venit si noi acasa.
Am fost in parc, la Milka- erau jocuri, poze cu vacuta Milka...lume multa.
Am cinat in oras si acum acasa.

A venit circul la noi. este circ subacvatic. adica e cu animale de apa. mergem si noi dupa Paste sa vedem daca ii va placea lui marco.Sigur nu va sta el linistit,dar incercam.

Maraki pai zi lui Angelo sa nu mai bage mainile in gura la oameni .Poate dai si dupa mine cu un cartof.
Cata eu am Brown sau Philips cu ceramica, e mai ingusta placa si e profesionala, cam 2 mil. a fosty. sunt tare multumita de ea. Mi-am mai luat protectie pt. placa...ca de nu se distruge tare parul.
Daniela ma bucur ca sunteti ok, iar despre nazdravana Ioana ce sa zic...bravo ei. Sa pui poze ca vreau sa vad ce i-ai facut. si tu regreti ca si mine,. asta e, le creste lor parul din nou.
Ali sa va distrati maine la iarba verde.
Moni si marco bea orice suc din compot sau daca ii fac eu. si asta doar de 2 sapt. cand a fost mic nu l-a vrut si numai acum i-am mai facut .

De la lift il lasam singur pe Marcop si stie care e usa noastra .
Azi in restaurant a cantat formnatia. cand a terminat primul cantec a urlat: ba-bo si a aplaudat. s-au distrat aia de el de numa.
Pricepe tot ce-i spun, daca vrea ceva...vine ma iubeste si pe urma cere...e un smecher.....
Imi da pupe si ma strange in brate cand ii cer. la fel si lui Clau.

poze si filmulete doar mai tarziu sau maine vad, ca...sa speram ca vedem filmul luat de ieri.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

GIO deci Marco e spectatorul ideal Diana stie de mult care e usa noastra de la intrare si a lui fratelo.Cand mergem afara o ia spre lift si cand ii zic ca mergem la Cristi,merge la el la usa.Ba mai stie si drumul catre casa,spre bloc deja si spre magazinul lui mami.Daca suntem in zona respectiva si ii zicem "mergem acasa" sau "la buni" o ia in directia corecta si cunoaste intrarea
Voi cum ii mai adormiti? Am stat un sfert de ora cu ea in pat si dupa ce a baut 150 ml lapte (asta pentru ca a papat doar pufuleti acum seara ) a inceput sa se intoarca cu sacul de am ametzit eu ,apoi sa cante si sa incerce sa imi vare suzeta in gura Eu am abandonat ,l-am trimis pe Ghitza sa se descurce cu ea si am venit sa imi pun doua sandwich-uri.Inca o mai aud lalaind si boscorodind Sa vad cat il tin nervii si pe el!!!

Mergi la inceput

GIO apropo de suc,pai trebuie sa mai incercati daca nu voiau anumite alimente,ca isi mai schimba gusturile si ei !
Eu am incercat, ieri parca, sa ii dau ceapa - rezultat fiasco total ! A lins o feliutza ,a tras o strambatura si a aruncat-o cat colo cu scarba.Colac peste pupaza, a apucat sa duca o mana la ochi inainte de a o spala si s-a miorlait putin ca o ustura
Deci ne limitam in a o pune in mancare gatita deocamdata.
Mi-am mai amintit ceva: azi i-am pus miere in sucul de lamaie in loc de zahar,i-am mai pus de vreo 2 ori si vad ca e ok.Dar pun putin si zahar si miere,ca ei ii plac astea acre.De fapt si mai dulci ii palc,dar daca ii place acrul,prefer sa i-l indulcesc la limita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

salutare!
Noi la ora asta facem frigarui la gratar si carnaciori,sper sa nu va fac pofta ca e cam tarziu.Si dav participa la aceasta actiune,n-are pic de somn.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni eu numai acum l-am intrebat unde e usa noastra. nu m-am gandit mai devreme.
Pe marco nu pot sa-l adorm daca nu ii e somn.

Ma pun pe vizionat poze si filme, si [pe urma mergem la baiat si somnic.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

ANASOL mie mi-ai facut pofta,ca si Ali cu micii dealtfel
Distractie palcuta la amandoua.
GIO eu n-am intrebat-o,nici mie nu mi-a dat prin cap,pur si simplu o ia ea singura pe calea cea buna

Mergi la inceput