La noi la Galati sa veniti ! (33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

HRISTOS A INVIAT si PASTE FERICIT

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir3lly spune:

Sarbatori fericite si multa lumina in suflete!
Hristos a inviat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Adevarat a Inviat !

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Adevarat A Inviat.
Ce ati facut cum ati petrecut in prima zi?
Noi am fost la pescuit unde a fost tare frumos ne-am distrat si am prins si ceva pestisori(vreo 5micuti)dar ne-am distrat,si copiii au fost cuminti.Abia astept sa mai merg.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Am revenit si cu poze de la www.dropshots.com/day.php?userid=175706&cdate=20070408" target="_blank">pescuit.
Si cu ce a primit Alice de la iepras www.dropshots.com/day.php?userid=175706&cdate=20070407" target="_blank">broscuta care face muuuulte baloane si mai si oracaie atunci cand face baloane si i se aprind si ochii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Hristos a inviat!

Eu m-am trezit de dimineata in strigatele copiilor " Mama mi-e foame!!!!" ,le-am pregatit micul dejun si apoi am avut o cafea (3 in 1) cu sotul meu. La noi Pastele a fost foarte relaxat. In prima zi m-am intalnit cu Alina ( salut Alina!) in parc . Nu m-ai am nevoie de poze ca eu am vazut-o cu parul intins...adica atat cat mai statea intins....nu-i asa ca e culmea cum unele din lupta sa-l induleze iar altele sa si-l intinda?! Niciodata nu o sa fim multumite de cum aratam!

Astazi astept parintii in vizita ....ma duc sa pregatesc mancarea!

Va pup!

are mama doi baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

ADEVARAT A INVIAT.Ma bucur ca ati avut un Paste linistit si fericit.Si noi am fost plecati la Lacul Vantori mai multe familii...gratare,muzica,veselie...am jucat fotbal si volei...a fost super.A 2a zi ne-am adunat la parinti la curte,toti-frati,cumnati si...la fel,voie buna.

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
eu nu am avut net de vineri pana aseara, m-am suparat tare pe astia de la astral :(

Vad ca toata lumea s-a plimbat, a mancat , a pescuit ....

acum cateva poze cu noi

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Hristos a inviat !

Alina, ce fecior frumos aveti !!!! De fapt cu asa parinti cred si eu ca e frumos foc !

Si noi am petrecut frumos ! Noroc ca am avut asa vreme frumoasa ! Am fost la Sacele sambata si duminica, luni am facut vizite, iar marti am fost la tara la ai mei sa recuperam copila si apoi la bunicii sotului sa taiem porcul ! Daria a fost foarte incantata de plimbarea cu caruta si de bici !

Citind, mi-a venit o idee nastrusnica: ce spuneti sa iesim la un gratar impreuna ???? Cu soti, copilasi si alte acareturi ???? Poate prindem un weekend insorit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Mai mai ce s-a mai chefuit! Frumoase poze cu broscute, cu gradina publica si etc. si mai vad ca vreti sa o puneti de o intalnire la iarba verde. Sper sa o lalaiti pana la vara sau macar sa mai reânnoiti experienta la vara.

Si noi am avut vreme frumoasa si am profitat de gradina. Am ascuns oua in iarba si copii l-au cautat. . voila,voila!

Laura, ce se mai aude cu proiectul tau de ....2?

poze si iar poze,

Mergi la inceput