La noi la Galati sa veniti ! (33)
Raspunsuri - Pagina 4

OrbuGabi spune:
Adevarat A Inviat.
Ce ati facut cum ati petrecut in prima zi?
Noi am fost la pescuit unde a fost tare frumos ne-am distrat si am prins si ceva pestisori(vreo 5micuti)dar ne-am distrat,si copiii au fost cuminti.Abia astept sa mai merg.
Pupici

OrbuGabi spune:
Am revenit si cu poze de la www.dropshots.com/day.php?userid=175706&cdate=20070408" target="_blank">pescuit.
Si cu ce a primit Alice de la iepras www.dropshots.com/day.php?userid=175706&cdate=20070407" target="_blank">broscuta care face muuuulte baloane si mai si oracaie atunci cand face baloane si i se aprind si ochii.

super-lia spune:
Hristos a inviat!
Eu m-am trezit de dimineata in strigatele copiilor " Mama mi-e foame!!!!" ,le-am pregatit micul dejun si apoi am avut o cafea (3 in 1) cu sotul meu. La noi Pastele a fost foarte relaxat. In prima zi m-am intalnit cu Alina ( salut Alina!) in parc . Nu m-ai am nevoie de poze ca eu am vazut-o cu parul intins...adica atat cat mai statea intins....nu-i asa ca e culmea cum unele din lupta sa-l induleze iar altele sa si-l intinda?! Niciodata nu o sa fim multumite de cum aratam!
Astazi astept parintii in vizita ....ma duc sa pregatesc mancarea!
Va pup!
are mama doi baieti

puiut85j spune:
ADEVARAT A INVIAT.Ma bucur ca ati avut un Paste linistit si fericit.Si noi am fost plecati la Lacul Vantori mai multe familii...gratare,muzica,veselie...am jucat fotbal si volei...a fost super.A 2a zi ne-am adunat la parinti la curte,toti-frati,cumnati si...la fel,voie buna.
elena

alinam spune:
neata!
eu nu am avut net de vineri pana aseara, m-am suparat tare pe astia de la astral :(
Vad ca toata lumea s-a plimbat, a mancat , a pescuit ....
acum cateva poze cu noi
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

LauraFlo spune:
Hristos a inviat !
Alina, ce fecior frumos aveti !!!! De fapt cu asa parinti cred si eu ca e frumos foc !
Si noi am petrecut frumos ! Noroc ca am avut asa vreme frumoasa ! Am fost la Sacele sambata si duminica, luni am facut vizite, iar marti am fost la tara la ai mei sa recuperam copila si apoi la bunicii sotului sa taiem porcul ! Daria a fost foarte incantata de plimbarea cu caruta si de bici !
Citind, mi-a venit o idee nastrusnica: ce spuneti sa iesim la un gratar impreuna ???? Cu soti, copilasi si alte acareturi ???? Poate prindem un weekend insorit !

delphin spune:
Mai mai ce s-a mai chefuit! Frumoase poze cu broscute, cu gradina publica si etc. si mai vad ca vreti sa o puneti de o intalnire la iarba verde. Sper sa o lalaiti pana la vara sau macar sa mai reânnoiti experienta la vara.
Si noi am avut vreme frumoasa si am profitat de gradina. Am ascuns oua in iarba si copii l-au cautat. . voila,voila!
Laura, ce se mai aude cu proiectul tau de ....2?
poze si iar poze,